Δείτε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Τηλεματική πύλη

Το κλειδί είναι η Τηλεματική πύλη

Αφήστε το συνεργείο να παρακολουθεί με προσοχή την κατάσταση του φορτηγού σας - εξ αποστάσεως

Εξυπνότερος προγραμματισμός service

Με το Χρυσό Συμβόλαιο συντήρησης Volvo, σέρβις δεν σημαίνει συμβιβασμούς στο χρόνο διαθεσιμότητας. Η Τηλεματική Πύλη παρέχει στο συνεργείο πρόσβαση σε δεδομένα κινητήρα, διανυόμενα χιλιόμετρα, κατανάλωση καυσίμου και την κατάσταση ζωτικών εξαρτημάτων όταν εσείς κινείστε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα σας ειδοποιήσουμε για συντήρηση παρά μόνο εφόσον το φορτηγό σας την χρειάζεται πραγματικά. Ακόμα σας ειδοποιεί για κάποιο πρόβλημα προτού σας κοστίσει μια ακινητοποίηση και όταν φτάσετε στο συνεργείο, εκεί τα πάντα θα είναι προετοιμασμένα. Έτσι λοιπόν δεν χάνεται ούτε χρόνος, ούτε χρήμα.

Χαρακτηριστικά Online: εξ αποστάσεως πρόσβαση στους τεχνικούς

Προγραμματισμένη συντήρηση από οπουδήποτε

Κάποια συντήρηση δεν απαιτεί επίσκεψη στο συνεργείο. Με τα Χαρακτηριστικά Online, ένας τεχνικός μπορεί να έχει πρόσβαση εξ αποστάσεως στο όχημά σας για τη διακρίβωση της εμφανιζόμενης κατανάλωσης καυσίμου, του μεγέθους της δεξαμενής καυσίμου (εάν έχετε τοποθετήσει πρόσθετες δεξαμενές) και το όριο ταχύτητας της επιλογής σας. Ακόμα είναι δυνατή η εξ αποστάσεως ενεργοποίηση της λειτουργίας ενδείκτη φορτίου. Απλά σταματήστε στην άκρη του δρόμου για μερικά λεπτά και ο εικονικός τεχνικός σας θα ασχοληθεί με το πρόβλημα.

Ένα πλήκτρο VAS σας φέρνει σε άμεση επαφή με την κατάλληλη οδική βοήθεια

Ξεχωριστή οδική βοήθεια

Το Χρυσό Συμβόλαιο συντήρησης Volvo περιλαμβάνει και το Volvo Action Service On Call. Απλά πατήστε το κουμπί VAS στο ταμπλό σας και θα συνδεθείτε με έναν εκπρόσωπο που μιλά τη γλώσσα σας. Αυτός θα εντοπίσει την ακριβή θέση σας και θα έχει πρόσβαση στους κωδικούς βλαβών του φορτηγού σας. Θα αποσταλεί όχημα εξυπηρέτησης το συντομότερο δυνατόν, με τον κατάλληλο μηχανικό, εργαλεία και ανταλλακτικά για την εργασία. Χωρίς σπατάλη χρόνου. Χωρίς σπατάλη πόρων.

Τι κάνει ξεχωριστό το Volvo Action Service
Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Βγείτε στο δρόμο. Και μείνετε εκεί

Μάθετε πώς μπορείτε να επιτύχετε χρόνο διαθεσιμότητας 100%, επικοινωνώντας με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Volvo Trucks.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας