Ποια είναι η όψη του τεμπέλη για συζυγή άξονα

Βέλτιστο πρόγραμμα οδήγησης

Το σύστημα τεμπέλη για συζυγή άξονα είναι ιδανικό εάν οδηγείτε με βαρύ φορτίο προς τη μία κατεύθυνση και με άφορτο όχημα προς την άλλη. Όταν το φορτηγό είναι άφορτο, πατάτε ένα κουμπί στο ταμπλό για την αποσύμπλεξη και το ανέβασμα του κινητήριου άξονα. Αμέσως μόλις φορτώσετε το φορτηγό, ο κινητήριος άξονας κατεβαίνει αυτόματα και συμπλέκεται ξανά για να εξασφαλιστεί μέγιστη πρόσφυση και οδηγική συμπεριφορά. Χρειάζονται μόλις 15 δευτερόλεπτα από την αρχή μέχρι το τέλος, κατά συνέπεια δεν σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο.

Ο τεμπέλης για συζυγή άξονα επίσης μπορεί να σας βοηθήσει στην εξοικονόμηση καυσίμου

Εξοικονομήστε καύσιμα μέχρι 4%

Οι κινητήριοι άξονες παράγουν τριβή και αντίσταση κύλισης, κάτι που αυξάνει την κατανάλωση καυσίμου. Με την αποσύμπλεξη και ανέβασμα του άξονα όταν δεν χρειάζεται, μπορείτε να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου σας κατά μέχρι 4% κατά την επιστροφή με άφορτο όχημα και ανυψωμένο τον άξονα. Και υπάρχει σημαντικό όφελος για το κέρδος σας. 

Τεμπέλης για συζυγή άξονα εν δράσει

Περισσότερη ευκινησία

Όταν ο άξονας είναι ανεβασμένος, το φορτηγό συμπεριφέρεται παρόμοια με 4x2 ή 6x2, με αποτέλεσμα μικρότερη ακτίνα στροφής και σημαντικά βελτιωμένη ευελιξία. Ένα 6×4 με μεταξόνιο 4,6 μέτρα για παράδειγμα, μπορεί να μειώσει την ακτίνα στροφής του κατά περισσότερο από ένα μέτρο.

Αποκτήστε πρόσφυση

Χρειάζεστε περισσότερη ελκτική ικανότητα; Εάν σας το επιτρέπουν τα όρια φορτίου αξόνων, απλά πατήστε ένα μπουτόν στο ταμπλό και μπορείτε να μετατοπίσετε το βάρος στον ένα κινητήριο άξονα. Η αλλαγή αυτή μπορεί να γίνει και με το όχημα να κινείται με μικρή ταχύτητα.

Εύρεση Αντιπροσώπου - πρώτη γεύση

Σηκώστε τον άξονα. Ενισχύστε το κέρδος σας

Για να βιώσετε οι ίδιοι τον Τεμπέλη για συζυγή άξονα, κάντε μια επίσκεψη στον τοπικό αντιπρόσωπο της Volvo Trucks.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας