Η χαμηλή καμπίνα δεν συνεπάγεται συμβιβασμούς στην άνεση για τον οδηγό

1,39 μέτρα διαθέσιμα για εσάς

Εάν μεταφέρετε αυτοκίνητα, χρειάζεστε χαμηλό φορτηγό. Επειδή ο χώρος για ένα επιπλέον αυτοκίνητο συχνά είναι ζήτημα εκατοστών. Η χαμηλή καμπίνα με κρεβάτι του νέου Volvo FM είναι χαμηλότερη από κάθε άλλη φορά – μόνο 2,61 μέτρα, στην κατάλληλη προδιαγραφή. Αυτό αφήνει διαθέσιμα 1,39 μέτρα για το πολύτιμο φορτίο σας, εάν είναι απαραίτητο να παραμείνετε εντός του ευρωπαϊκού ορίου των 4 μέτρων

Οι κεραίες δεν εξέχουν επάνω από την οροφή

Μια καθαρή επιφάνεια οροφής

Για να αξιοποιήσετε το χαμηλό ύψος της καμπίνας, δεν επιτρέπεται να υπάρχει τίποτα στην οροφή. Γι' αυτό οι κεραίες στο Volvo FM μπορούν να μετακινηθούν: Η κεραία του WLAN μπορεί να τοποθετηθεί στο εμπρόσθιο ράφι, η κεραία του τηλεφώνου στο ταμπλό και οι κεραίες για ηλεκτρονικά διόδια, ραδιόφωνο FM, CB και Dynafleet μπορούν να τοποθετηθούν στα πλάγια της καμπίνας.

Μπείτε μέσα στη χαμηλή καμπίνα του FM

Διαρκής είσοδος / έξοδος από την καμπίνα

Όταν μπαινοβγαίνετε συνεχώς από την καμπίνα στην εργάσιμη ημέρα σας, η διαδικασία αυτή πρέπει να είναι εύκολη. Στο Volvo FM το πολύ χαμηλό πλαίσιο φέρνει το σκαλοπάτι εισόδου μόλις 26 εκατοστά επάνω από το έδαφος – ανάλογα με το μέγεθος και τη μάρκα του ελαστικού. Η πόρτα ανοίγει σε γωνία 90 μοιρών και οι χειρολαβές, σας επιτρέπουν να μπείτε μέσα με ευκολία.

Οι διαστάσεις της χαμηλής καμπίνας του FM

Πού καταλήγουν όλα αυτά

A. Καμπίνα
B. Πλαίσιο
C. Ανάρτηση
D. Ελαστικά 355/50 (έμφορτο)

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Κινηθείτε χαμηλά

Εάν η προτίμησή σας είναι η χαμηλή καμπίνα, τηλεφωνήστε ή επισκεφθείτε τον τοπικό αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Με μεγάλη χαρά θα σας ξεναγήσει.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας