Απλά προσθέστε μια υπερκατασκευή

Ανατρεπόμενο ή βυτιοφόρο; Γερανός ή φορτηγό μεταφοράς αυτοκινήτων; Ίσως κλειστό ελαφρό φορτηγό ή πυροσβεστική αντλία; Ανεξάρτητα από την εφαρμογή που χρειάζεστε, το Volvo FM είναι έτοιμο για αυτή. Το ευέλικτο πλαίσιο και ο μακρύς κατάλογος επιλογών προδιαγραφών, συμπεριλαμβανομένου του νέου πενταξονικού συνδυασμού 10x4, σας διευκολύνουν να προσαρμόσετε το φορτηγό ακριβώς στις δικές σας απαιτήσεις.

Η διαδικτυακή πύλη Volvo Bodybuilder Instructions (VBI)

Ο καλύτερος φίλος του υπερκατασκευαστή

Όταν παραγγέλνετε το δικό σας Volvo FΜ, προσφέρουμε στον υπερκατασκευαστή άμεση πρόσβαση στη διαδικτυακή πύλη Volvo Bodybuilder Instructions (VBI). Τα ακριβή σχέδια 3D επιτρέπουν την άμεση έναρξη της εργασίας όσο εμείς κατασκευάζουμε το φορτηγό, το οποίο παραδίδεται από το εργοστάσιο τέλεια προετοιμασμένο, για να γλιτώσει από περιττές ανακατασκευές. Αυτό σημαίνει ότι το φορτηγό σας παραδίδεται ταχύτερα, πιο οικονομικά και είναι έτοιμο για εργασία.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Αποκτήστε την υπερκατασκευή σας

Μερικές εβδομάδες ίσως σας χωρίζουν από το τέλειό σας Volvo FM. Επισκεφθείτε τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks για να περιγράψετε το δικό σας όχημα.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας