Γραφείο Volvo FM

Μπείτε στο γραφείο σας

Γαλήνιο, επαγγελματικό και άριστα εφοδιασμένο. Πρόκειται για ένα περιβάλλον εργασίας που θα σας προσελκύει να βρίσκεστε μέσα του. Τα χρώματα και τα υλικά έχουν επιλεγεί με σχολαστικότητα. Ο πίνακας οργάνων καμπυλώνεται ευγενικά γύρω από το χώρο. Και το εξαιρετικά φαρδύ παρμπρίζ σας προσφέρει εποπτική θέα προς το δρόμο.

Το νέο ταμπλό του Volvo FΜ

Τα πάντα ευπρόσιτα

Χωρίς να σκύβετε. Χωρίς να τεντώνεστε. Χωρίς να απομακρύνετε το βλέμμα σας από το δρόμο. Στο Volvo FM, τα όργανά σας είναι ακριβώς εκεί που τα χρειάζεστε. Οι βασικές πληροφορίες βρίσκονται μια ματιά μακριά. Και οι προσαρμόσιμοι διακόπτες φροντίζουν ώστε οι λειτουργίες που χρησιμοποιείτε να είναι κοντά σας. 

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες αποθήκευσης στο νέο Volvo FM

Άφθονος χώρος για τα αντικείμενά σας

Από τα στιλό και τις πινακίδες εγγράφων μέχρι το τηλέφωνο και την αγαπημένη σας κούπα. Συχνά είναι τα μικροπράγματα που σας βοηθούν να κάνετε την εργασία σας. Γι' αυτό έχουμε δημιουργήσει πάμπολλους χρήσιμους αποθηκευτικούς χώρους. Ο μεγάλος χώρος εμπρός, κάτω από το κρεβάτι, πίσω και σε εξωτερικές θέσεις, μπορεί να προσαρμόζεται ακριβώς στις δικές σας ανάγκες. Και οι πολλές θήκες φροντίζουν ώστε τα έγγραφά σας να είναι οργανωμένα. Υπάρχει ακόμα και βάση για PC, καλάθι αχρήστων και αναδιπλούμενη θήκη για μεγάλο μπουκάλι νερού.

Το νέο, άνετο κάθισμα οδηγού του νέου Volvo FΜ

Κάθεστε άνετα;

Το κάθισμα οδηγού προσφέρει άριστη στήριξη, εύρος ρυθμίσεων και χώρο για τα πόδια. Μπορεί να ρυθμιστεί κατά 20cm εμπρός και πίσω και 10cm στην κατακόρυφη διεύθυνση. Θα κάθεστε πιο άνετα από κάθε άλλη φορά.

Ρυθμιζόμενο και σπαστό τιμόνι του Volvo FM

Η τέλεια θέση οδήγησης

Το τιμόνι μπορεί να ρυθμιστεί 90mm κατακόρυφα και 28 μοίρες ως προς την κλίση. Ρυθμίζεται πρακτικά με ποδομοχλό, αναδιπλώνεται εύκολα όταν μπαίνετε ή βγαίνετε από την καμπίνα. Ο εργονομικός σχεδιασμός προσφέρει ποικίλες δυνατότητες λαβών, ώστε να έχετε άνεση σε ολόκληρη τη διάρκεια της ημέρας. Και έχετε την επιλογή τοποθέτησης δέρματος για μια νότα πολυτέλειας.

Σύστημα υπηρεσιών Volvo FM

Σύστημα εξυπηρέτησης και Infotainment

Εύχρηστη πλοήγηση, Dynafleet, βελτιωμένη επικοινωνία και ηχητική εμπειρία ποιότητας. Το ολοκληρωμένο σύστημα εξυπηρέτησης και infotainment της Volvo Trucks συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά σε ένα σημείο διεπαφής, την επτάιντση οθόνη αφής. Μπορείτε να τη χειρίζεστε με το χέρι, μέσω φωνητικών εντολών και από τα πλήκτρα στο τιμόνι.

Ξανασκεφθείτε την εμπειρία διαβίωσης στην καμπίνα σας.

Ευχρηστία από το Volvo FM

Εύκολη στη χρήση

Απλοποιήστε τον έλεγχο των υπηρεσιών και του Infotainment στην καμπίνα σας. Και νιώστε τα οφέλη: μια καλύτερη και ασφαλέστερη εμπειρία οδήγησης, ευκολότερη πλοήγηση και πιο αποδοτική διαχείριση στόλου οχημάτων.

Αυτό το σύστημα συνδυάζει τη μονάδα ηχοσυστήματος και ψυχαγωγίας της καμπίνας με τις λειτουργίες Dynafleet και πλοήγησης.

Η ενοποίηση των υπηρεσιών και του Infotainment σημαίνει ότι διευκολύνεται ο χειρισμός τους. Αγγίξτε την οθόνη, πατήστε τα πλήκτρα στο τιμόνι ή χρησιμοποιήστε τη φωνή σας. Αυτό που σας βολεύει περισσότερο.

360° Γενική άποψη του εξωτερικού

Η παρακάτω είναι μια διαδραστική επισκόπηση του εσωτερικού της καμπίνας. Κάντε κλικ στα πλαίσια κειμένου για να διαβάσετε περισσότερα. Κάντε κλικ στο «Πλήρης οθόνη» για ακόμα πληρέστερη εμπειρία. Τα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που περιγράφονται είναι γενικά και ενδέχεται να διαφέρουν από το δικό σας φορτηγό.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Καθιστε ανετα

Ρυθμίστε την τέλεια θέση οδήγησής σας. Δοκιμάστε το κρεβάτι. Θαυμάστε τη θέα. Ο αντιπρόσωπος της Volvo Trucks θα σας παρουσιάσει όλα τα χαρακτηριστικά της καμπίνας του Volvo FM.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας