Πρόκειται για ένα φιλικό, ασφαλές αλλά και ακούραστο φορτηγό

Jonas Sandström

Σχεδιαστής εξωτερικού, Volvo Trucks

Volvo FM για εθνικές μεταφορές και αστικές διανομές

Αστικος σχεδιασμος

Είναι ισχυρό. Αεροδυναμικό. Και φτιαγμένο για το δρόμο. Αλλά το Volvo FM αισθάνεται οικεία και στους αστικούς δρόμους. Είναι λιγότερο επιβλητικό από μερικά από τα ομόσταυλά του μοντέλα. Είναι και κοντύτερο. Επομένως η οπτική επαφή των πεζών, των δικυκλιστών και των οδηγών επιβατικών αυτοκινήτων με τον οδηγό είναι εύκολη. Και αυτό σημαίνει ευτυχέστερες - και ασφαλέστερες - διαδρομές. 

Οι αεροδυναμικές γραμμές του νέου Volvo FΜ

Μερος της οικογενειας

Αναθεωρημένο. Ανασχεδιασμένο. Αναδιαμορφωμένο. Και πιο οικείο από ποτέ άλλοτε. Με τις αεροδυναμικές γραμμές και τους προβολείς σε σχήμα V, το Volvo FM είναι σίγουρα μέλος της οικογένειας. Έχει ωστόσο διατηρήσει τα χαρακτηριστικά που έκαναν τόσο δημοφιλές το προηγούμενο μοντέλο. Και κρίνοντας από την τολμηρή νέα γρίλια, πιστεύουμε ότι του έχουμε δώσει και ξεχωριστό ύφος.

Το νέο πλαίσιο Volvo FΜ με κλειστή υπερκατασκευή

Χαμηλη καμπινα με κρεβατι

Χρειάζεστε περισσότερη χωρητικότητα; Αξιοποιήστε το χώρο στην κορυφή της καμπίνας με τη χαμηλή καμπίνα με κρεβάτι. Τοποθετημένο στο πολύ χαμηλό πλαίσιο, έχει ύψος μόλις 261,5 εκατοστά από την επιφάνεια του δρόμου μέχρι την οροφή, υπάρχει λοιπόν άφθονος χώρος για μεταφορά οχημάτων και άλλες εφαρμογές όπου το ύψος έχει μεγάλη σημασία.

Περισσότερα για τη χαμηλή καμπίνα με κρεβάτι

Επιλέξτε από περισσότερα από 650 χρώματα. Όλα πράσινα.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με το να μη χρειάζεται να πάτε ξανά στο βαφείο – απλά ζητήστε να παραδοθεί η καμπίνα του Volvo σας στο χρώμα της αρεσκείας σας. Επιλέξτε από περισσότερες από 650 διαφορετικές αποχρώσεις. Και εάν δεν βρείτε αυτό που αναζητάτε, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε άλλο χρώμα για εσάς. Θέλετε να ρίξετε μία ματιά; Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω χρωματικό κατάλογο.

Σημειώστε ότι η οθόνη του υπολογιστή δεν μπορεί να αναπαράγει τα χρώματα με απόλυτη ακρίβεια. Για να δείτε τα πραγματικά δείγματα χρωμάτων, επισκεφθείτε τον δικό σας επίσημο συνεργάτη της Volvo. Σημειώστε ακόμα ότι όλα τα χρώματα δεν διατίθενται σε όλα τα μοντέλα και αγορές. Στην εικόνα απεικονίζεται φορτηγό με το υψηλότερο δυνατό επίπεδο χρωματισμού. Αυτή η εφαρμογή χρωματισμού περιέχει όλα τα διαθέσιμα χρώματα στο σύστημα πωλήσεων. Πολλά απλά χρώματα διατίθενται και με διαφανή επίστρωση. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το χρώμα που επιθυμείτε, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks .

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Επισκεφθειτε ξανα το Volvo FΜ

Ποτέ η στιγμή δεν ήταν πιο κατάλληλη γα=ια να γνωριστείτε ξανά με το Volvo FM. Ο τοπικός σας αντιπρόσωπος της Volvo Trucks θα σας δείξει όλα τα χαρακτηριστικά από κοντά.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας