Γνωρίζουμε τι συμβαίνει στην κυκλοφορία. Γνωρίζουμε τι σημαίνει ατύχημα. Για το λόγο αυτό κάνουμε τόσες συμπληρωματικές δοκιμές ακόμα κι αν δεν επιβάλλονται από τη νομοθεσία.

Carl Johan Almqvist

Traffic & Product Safety Director, Volvo Trucks

Εσωτερικό

Ασφαλής μετακίνηση προσωπικού με το Volvo FL

Ασφαλής μετακίνηση προσώπων

Είστε σε καλά προφυλαγμένη θέση μέσα στο Volvo FL. Η αγκύρωση του καθίσματος και η δομή ολόκληρης της καμπίνας έχουν ενισχυθεί και έχουν περάσει με επιτυχία όλες τις σχολαστικές δοκιμές στις οποίες υποβάλλουμε όλες τις καμπίνες μας. 

Volvo FL alcolock

Alcolock

Το αλκοόλ δεν έχει θέση στην κυκλοφορία. Το σύστημα alcolock μπορεί να τοποθετηθεί από το εργοτάξιο και αποτελεί ένα σαφές μήνυμα προς οδηγούς και πελάτες για το πόσο σοβαρά παίρνετε την οδική ασφάλεια. 

Καμπίνα προσωπικού Volvo FL

Καμπίνα προσωπικού

Η καμπίνα μεταφοράς προσωπικού του Volvo FL μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια μέχρι 7 άτομα. Φυσικά, η καμπίνα προσωπικού υποβάλλεται στις ίδιες σχολαστικές δοκιμές όπως και κάθε άλλη καμπίνα μας. 

Ενσωματωμένη ζώνη ασφαλείας Volvo FL

Ενσωματωμένη ζώνη ασφαλείας

Σχεδόν τα μισά θανατηφόρα ατυχήματα με φορτηγά θα μπορούσαν να αποφευχθούν με τη χρήση της ζώνης ασφαλείας, ένα στοιχείο που αξίζει να θυμάστε την επόμενη φορά που θα βγείτε στο δρόμο. Στο Volvo FL, είναι ενσωματωμένες στο κάθισμα. 

Εξωτερικό

Συστήματα προστασίας Volvo FL

Συστήματα εμπρόσθιας προστασίας

Ενσωματωμένο στο εμπρός και πίσω μέρος καθώς και στα πλάγια. Προστατεύει τους άλλους χρήστες του δρόμου σε περίπτωση σύγκρουσης. Το σύστημα εμποδίζει την ενσφήνωση μικρότερων οχημάτων κάτω από το φορτηγό. 

Φωτισμός Volvo FL

Φωτισμός

Έχουμε ενσωματώσει τα εμπρόσθια φώτα θέσης και τα φώτα κυκλοφορίας ημέρας. Ως αποτέλεσμα, η μονάδα παρέχει ευφυή φωτισμό από μια μικρών διαστάσεων μονάδα. Το φορτηγό είναι πάντα ορατό στους άλλους χρήστες του δρόμου. 

Ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις για το Volvo FL

Ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις

Η τέλεια χωροθέτηση των καθρεπτών, το μεγάλο παρμπρίζ με χαμηλό κάτω άκρο και τα πρόσθετα παράθυρα στις πόρτες, σας επιτρέπουν να βλέπετε τι συμβαίνει γύρω από το φορτηγό σας. Απαραίτητη για την ασφαλή μετακίνηση σε αστικές περιοχές. 

Συστήματα ενεργητικής ασφάλειας Volvo FL

Συστήματα ενεργητικής ασφάλειας

Το φορτηγό σας θα σάς βοηθήσει. Δείτε μια συνοπτική επισκόπηση των συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας της Volvo Trucks που βρίσκονται σε χρήση. 

Επεξήγηση της ασφαλείας του Volvo FL

Τι θα συμβεί εάν...

Ο Υπεύθυνος ασφαλείας κυκλοφορίας και προϊόντων μας αποκαλύπτει τα μυστικά των συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας και του τρόπου λειτουργίας τους.

VT

Δείτε την ασφάλεια από πρώτο χέρι

Ο τοπικός σας αντιπρόσωπος της Volvo Trucks μπορεί να σας δείξει όλα τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά ασφαλείας και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας σε σχέση με την ασφάλεια.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας