Νέοι οικονομικοί κινητήρες στο Volvo FL

Ο κινητήρας για την πόλη

Το Volvo FL διαθέτει έναν νέας σχεδίασης κινητήρα. Οικονομικός, με ευρύτερη και περισσότερο επίπεδη καμπύλη ροπής και ταχύτερη απόδοση της δύναμης (ακόμα και σε χαμηλές στροφές), προσφέρει ταχεία απόκριση, υψηλή μέση ταχύτητα και άριστη οδηγική ικανότητα. Έτσι μπορείτε να κινηθείτε πιο αποδοτικά στο αστικό περιβάλλον και να μείνετε συνεπείς στα χρονοδιαγράμματά σας.

Γνωρίστε τους κινητήρες D5K και D8K
Το κιβώτιο ταχυτήτων I-Sync που εξοικονομεί καύσιμα

I-Sync - απλό, ισχυρό, οικονομικό

Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων I-Sync του Volvo FL φροντίζει να έχετε πάντοτε την ιδανική ταχύτητα. Λιγότερες αλλαγές ταχυτήτων σημαίνει καλύτερη κατανάλωση καυσίμου αλλά και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Και με μικρότερη φθορά του συμπλέκτη, συμβάλλει και στην μείωση των δαπανών συντήρησης.

Πείτε γεια στο I-Sync
Εγγραφείτε στην υπηρεσία Συμβουλής Καυσίμου και αποκτήστε προσωπικό εκπαιδευτή καυσίμου

Συμβουλή Καυσίμου – οικονομία με συνέπεια

Μείνετε συνεπείς στους στόχους καυσίμου σας. Και παρακολουθήστε τους να συρρικνώνονται ενώ εσείς γίνεστε πιο αποδοτικοί. Εγγραφείτε στην υπηρεσία Συμβουλής Καυσίμου μας και θα σας αναλάβει ένας προσωπικός εκπαιδευτής καυσίμου. Με την τακτική του μελέτη, τις εξειδικευμένες οδηγίες και την πρακτική του υποστήριξη, θα εξοικονομείτε καύσιμα από την πρώτη στιγμή και χρόνο με το χρόνο θα βελτιώνεστε.

Πόσα θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε με τη Συμβουλή Καυσίμου;
Ενισχύστε την οικονομία καυσίμου με το Dynafleet και την εκπαίδευση οδηγών

Ανακαλύψτε τη δύναμη των δεδομένων

Μαζί, το Dynafleet και η εκπαίδευση οδηγών μπορούν να σας προσφέρουν οικονομία καυσίμου μέχρι 7%.

Dynafleet – παρακολουθήστε την οικονομία καυσίμου σας

Γνωρίστε το ευφυές μας σύστημα διαχείρισης στόλου οχημάτων. Παρακολουθήστε την απόδοση των φορτηγών σας και των οδηγών σε πραγματικό χρόνο. Δείτε την κατάταξη οικονομίας καυσίμου όπως παράγεται αυτόματα. Κατόπιν προχωρήστε σε συγκρίσεις, εντοπίστε τάσεις και εφαρμόστε μεταβολές που θα σας δώσουν οικονομία καυσίμου.

Εξερευνήστε το Dynafleet >

Εκπαίδευση οδηγών – μικρές αλλαγές, μεγάλη εξοικονόμηση

Το σεμινάριο Αποδοτικής οδήγησης σας βοηθά να αξιοποιήσετε την κάθε σταγόνα καυσίμου. Μέρος του προγράμματος ανάπτυξης οδηγών της Volvo Trucks, η καταξιωμένη συστηματική προσέγγιση δημιουργεί συνήθειες οδήγησης ευνοϊκές για την εξοικονόμηση καυσίμου και βιώσιμη, μακροπρόθεσμη οικονομία, και είναι πλέον αποδοτική σε συνδυασμό με τις εκθέσεις του Dynafleet.

Εκπαίδευση οδηγών Volvo >

VT

Ξεκινήστε σωστά

Το κλειδί για την οικονομία καυσίμου είναι να πάρεις το σωστό δρόμο από την αρχή. Ο δικός σας αντιπρόσωπος της Volvo Trucks είναι ειδικός στην εξοικονόμηση καυσίμου. Γιατί να μη ζητήσετε τη βοήθεια του;

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας