Το επανασχεδιασμένο κάθισμα του Volvo FL είναι πλέον ακόμα ασφαλέστερο

Καθίστε αναπαυτικά. Δεθείτε. Παραμείνετε ασφαλείς

Το ενισχυμένο κάθισμα και η στήριξή του συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση της μετακίνησης προς τα εμπρός σε περίπτωση ατυχήματος. Το επανασχεδιασμένο στήριγμα αυχένα φροντίζει το κεφάλι σας να μένει ακίνητο και καλά προστατευμένο. Και η ενσωματωμένη ζώνη ασφαλείας σας προστατεύει με πρώτης τάξεως αντοχή σε συγκρούσεις. Έχοντας τακτοποιήσει την ασφάλεια, το μόνο που απομένει να επιλέξετε είναι το χρώμα της ζώνης ασφαλείας. Μαύρο ή πολύ ευδιάκριτο κόκκινο;

Ενισχυμένη καμπίνα για την προστασία τόσο τη δική σας όσο και των άλλων χρηστών του δρόμου

Διπλή αντοχή

Ολόκληρη η καμπίνα του Volvo FL έχει ενισχυθεί με 31 κιλά χάλυβα προκειμένου να σας προστατεύσει εάν εμπλακείτε σε ατύχημα. Για να μειωθεί ο κίνδυνος τραυματισμού σε μια σύγκρουση, έχουν εξαλειφθεί οι αιχμηρές ακμές από το ταμπλό, το τιμόνι και τα χειριστήρια.

Τα συστήματα οπίσθιας προστασίας στο Volvo FL

Προστατεύουμε εσάς και τους άλλους

Τα συστήματα εμπρόσθιας και οπίσθιας προστασίας είναι σχεδιασμένα προκειμένου να εμποδίσουν τη σφήνωση ενός επιβατικού αυτοκινήτου κάτω από το φορτηγό σε μια σύγκρουση, μειώνοντας την πιθανότητα τραυματισμού των επιβατών. Και το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας (ESP) μας μειώνει αποτελεσματικά τον κίνδυνο ολίσθησης και ανατροπής. Σε καταστάσεις κινδύνου, επεμβαίνει αστραπιαία μειώνοντας την ισχύ του κινητήρα και φρενάροντας μεμονωμένα τους τροχούς του φορτηγού και του ρυμουλκούμενου.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τα συστήματα ασφαλείας μας
Παρέχει την καλύτερη ευκαιρία για να βλέπετε και να σας βλέπουν

Βελτιωμένη ορατότητα

Δείτε τα πάντα μέσα από το μεγάλο παρμπρίζ. Ρυθμίστε αυτό που βλέπετε με τους ηλεκτρονικά ή χειροκίνητα ελεγχόμενους εξωτερικούς καθρέπτες. Κινηθείτε με ευκολία σε στενούς δρόμους με τα πρόσθετα πλευρικά παράθυρα. Και προσέχετε τα εμπορεύματά σας μέσα από το παράθυρο ορατότητας.

Τριμερής προφυλακτήρας στο Volvo FL

Τριμερής προφυλακτήρας

Οι χαλύβδινες γωνίες παρέχουν στον προφυλακτήρα ιδιαίτερη αντοχή σε χτυπήματα, μειώνοντας τον κίνδυνο βλάβης και το κόστος πιθανής επισκευής. Και στην περίπτωση ατυχήματος, με τα ξεχωριστά κομμάτια απομονώνεται η σύγκρουση, γι' αυτό αρκεί να αντικαταστήσετε τα τμήματα που έχουν πάθει ζημιά.

Volvo FL με προηγμένο σύστημα συναγερμού με τηλεχειρισμό

Ένα ασφαλές σύστημα

Ένα άρτιο σύστημα συναγερμού με τηλεχειρισμό συμβάλλει στο να παραμένει το Volvo FL ασφαλές. Ενεργοποιείται εύκολα εάν τυχόν απρόσκλητοι επισκέπτες επιχειρήσουν να ανοίξουν τις πόρτες ή να παραβιάσουν το όχημα και σας προσφέρει σιγουριά όταν βρίσκεστε μακριά από το φορτηγό.

Περιηγηθείτε στον προαιρετικό εξοπλισμό ασφαλείας της Volvo

Προαιρετικός εξοπλισμός ασφαλείας

Χρειάζεστε θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες; Κιβώτιο πρώτων βοηθειών; Ή προστατευτική φιμέ επικάλυψη παρμπρίζ; Μπορούμε να εφοδιάσουμε το Volvo FL σας με τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό ασφαλείας που χρειάζεστε.

VT

Ασφαλές και σίγουρο

Γνωρίστε από κοντά την ισχυρότερη καμπίνα στην κατηγορία της. Επισκεφθείτε τον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks για μια δοκιμαστική οδήγηση.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας