Το πλαίσιο του Volvo FL είναι ιδανικό για την κατασκευή αμαξωμάτων

Ταχυ και ευελικτο

Το πλαίσιο του Volvo FL μπορεί να παραγγελθεί με την τυποποιημένη διάταξη ή να διασκευαστεί για κάθε απαίτηση και υπερκατασκευή. Στιβαρός και ακλόνητος, ο επίπεδος και γωνιώδης σχεδιασμός απλουστεύει την κατασκευή αμαξώματος. Το πλαίσιο μπορεί να εφοδιαστεί με αναμονές υπερκατασκευαστή. Και η διαδικασία μπορεί να επιταχυνθεί με τις Οδηγίες της Volvo για υπερκατασκευαστές (VBI). Αποκτάτε λοιπόν ένα φορτηγό απόλυτα στα μέτρα της επιχείρησής σας, με τον ταχύτερο και οικονομικότερο δυνατό τρόπο.

Οδηγίες της Volvo για υπερκατασκευαστές
Μια σειρά από εμπρόσθιους άξονες χωρίς συντήρηση

Εμπροσθιοι αξονες χωρις συντηρηση

Διατίθεται μια σειρά από εμπρόσθιους άξονες χωρίς συντήρηση, ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις φορτίου. Το εύρος ικανότητας φορτίου κυμαίνεται από 4,0 μέχρι 7,1 τόνους. Ο κινούμενος εμπρόσθιος άξονας για το Volvo FL με τετρακίνηση, διαθέτει ικανότητα φορτίου 5,6 τόνων.

Υψηλή παραγωγικότητα - χάρη στο Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου

Γρηγορη, ευκολη φορτωση

Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου (ECS) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της οριζοντίωσης της ανάρτησης μέσω διακοπτών στο ταμπλό ή από κιβώτιο ελέγχου. Αυτό σημαίνει ταχεία και αποδοτική φόρτωση σε έπρεπε να ύψος.  

Επιλέξτε ανάμεσα σε ανάρτηση αέρος ή με φύλλα σούστας

Επιλεξτε την αναρτηση σας

Ανάλογα με το φορτίο αξόνων σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάρτηση αέρα, ανάρτηση με φύλλα σούστας ή συνδυασμό και των δύο.

Τροχοί για όλα τα φορτία

Επιλεξτε τους τροχους σας

Επιλέξτε κινητήρα D5K και θα χρειαστείτε τροχούς 17.5 ή 19.5 ιντσών. Για βαρύτερα φορτηγά με εξακύλινδρους κινητήρες, επιλέξτε τροχούς 19.5 ή 22.5 ιντσών.

Ηλεκτρονικο Συστημα Πεδησης (EBS)

Το Volvo FL χρησιμοποιεί φρένα πεπιεσμένου αέρα με αεριζόμενους δίσκους εμπρός όσο και πίσω. Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα πέδησης (EBS) παρέχει ταχύτερη και ασφαλέστερη απόκριση κατά το φρενάρισμα ενώ συμβάλλει στη μείωση της φθοράς στα φρένα. Το σύστημα περιλαμβάνει ABS και συνδυασμό φρένων, ένα σύστημα το οποίο χρησιμοποιεί τους ποικίλους τύπους φρένων του φορτηγού για ομοιόμορφο φρενάρισμα και ελάττωση της φθοράς των ελαστικών και των φρένων. Το ενισχυμένο πακέτο EBS περιλαμβάνει επίσης δυνατότητα Hill Hold (συγκράτηση σε ανηφόρες).

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Αρχιστε την κατασκευη

Επισκεφθείτε τον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks για να συζητήσετε για τις δυνατότητες διαρρύθμισης και τις προδιαγραφές του ιδανικού για εσάς Volvo FL ή Volvo FL 4x4.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας