Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Χρυσό Συμβόλαιο συντήρησης για φορτηγά Volvo FH

100% χρόνος διαθεσιμότητας - με εγγύηση

Διακεκριμένος σχεδιασμός, κορυφαία εξυπηρέτηση και εκτεταμένο δίκτυο υποστήριξης. Προσθέστε την τεχνολογία τηλεματικής μας και το Χρυσό Συμβόλαιο συντήρησης Volvo και έχετε την εγγύηση 100% χρόνου διαθεσιμότητας. Αυτό σημαίνει ότι το φορτηγό σας θα είναι πάντα διαθέσιμο όταν το χρειάζεστε. Και εάν δεν είναι, θα σας διαθέσουμε άλλο φορτηγό ή θα σας αποζημιώσουμε.

Ενισχύστε το χρόνο διαθεσιμότητας σας
Ο δικός σας τεχνικός στο Volvo FH16

ΠΥΛΗ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ - Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ

Αυτή η ευφυής τεχνολογία επιτρέπει στο συνεργείο να βλέπει πληροφορίες σχετικά με τον κινητήρα, τα διανυόμενα χιλιόμετρα και την κατανάλωση καυσίμου. Οι τεχνικοί μπορούν επίσης να βλέπουν κωδικούς βλαβών και να παρακολουθούν την κατάσταση κρίσιμων εξαρτημάτων (τακάκια φρένων, συμπλέκτης, μπαταρία κλπ.). Αυτού του είδους η παρακολούθηση περιορίζει τις απρογραμμάτιστες στάσεις. Σημαίνει επίσης ότι το συνεργείο είναι απόλυτα προετοιμασμένο με την άφιξή σας, κατά συνέπεια θα ξαναβρεθείτε στο δρόμο το συντομότερο δυνατόν.

VAS On-Call - εξυπηρέτηση όταν και όπου την χρειάζεστε

Volvo Action Service On-Call - απλά πατήστε το κουμπί

Απρογραμμάτιστη ακινητοποίηση στη μέση του πουθενά; Πατήστε το κουμπί VAS On Call και θα συνδεθείτε με έναν εκπρόσωπο ο οποίος μιλά τη γλώσσα σας (το φορτηγό ελέγχει την εθνικότητα της κάρτας στον ψηφιακό ταχογράφο). Ο εκπρόσωπος γνωρίζει το ακριβές σημείο που βρίσκεστε, το ID του πλαισίου σας και μπορεί να διαβιβάσει τους όποιους διαγνωστικούς κωδικούς βλάβης στον τεχνικό. Περιμένετε στη θέση σας, η βοήθεια ήδη βρίσκεται καθ' οδόν.

Αποκτήστε πλήκτρο VAS
Λιγότερα ατυχήματα Volvo FH16

Λιγότερα ατυχήματα. Υψηλότερος χρόνος διαθεσιμότητας

Έχουμε εμμονή με την ασφάλεια. Βρίσκεται μέσα στο DNA μας. Και αποτελεί πρωταρχική μας μέριμνα όταν σχεδιάζουμε οποιοδήποτε φορτηγό Volvo. Όσο λιγότερα ατυχήματα έχετε, τόσο περισσότερο χρόνο το φορτηγό σας (και ο οδηγός σας) βρίσκεται στο δρόμο. Το FH είναι το ασφαλέστερο Volvo μας. Όλων των εποχών. Ακόμα, ξεχειλίζει από χαρακτηριστικά ασφαλείας που προστατεύουν το φορτηγό, τον οδηγό και τους λοιπούς χρήστες του δρόμου.

Γνωρίστε το ασφαλέστερο Volvo του κόσμου
Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Σας αρέσει ο ήχος του 100% χρόνου διαθεσιμότητας;

Ο δικός σας αντιπρόσωπος της Volvo Trucks γνωρίζει τα πάντα για την αύξηση του χρόνου διαθεσιμότητας. Επισκεφθείτε τον ή τηλεφωνήστε του.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας