Ποιοτικός ύπνος

Το I-Park Cool είναι ειδικής σχεδίασης, εργοστασιακής τοποθέτησης και απόλυτα ενσωματωμένο με το σύστημα κλιματισμού του οχήματος. Όταν λοιπόν η θερμοκρασία πέφτει στη διάρκεια της νύχτας, σειρά παίρνει ο καυστήρας θέρμανσης καμπίνας και μπορείτε να κοιμηθείτε στην επιλεγμένη θερμοκρασία μέχρι το άλλο πρωί.

Απολαύστε οικονομική ψύξη

Το I-Park Cool είναι τόσο αποτελεσματικό που προσφέρει 1.000 W ψυκτική ικανότητα στη διάρκεια όλης της νύχτας. Εάν θέλετε να κάνετε διάλειμμα σε μια ζεστή ημέρα, έχετε στη διάθεση σας 2.500 W ψυκτικής δύναμης μέσα σε μία ώρα.

Ύψος για κανονική κυκλοφορία σε όρθια στάση στις καμπίνες Globetrotter και Globetrotter XL του Volvo FH

Κρατήστε το χώρο της καμπίνας για τον εαυτό σας

Το τελευταίο πράγμα που θα κάναμε με το επιπλέον κυβικό μέτρο σε ύψος για όρθιο επιβάτη στο Volvo FH16 θα ήταν η τοποθέτηση μονάδας κλιματισμού στο εσωτερικό. Δεν το κάναμε. Το I-Park Cool είναι ενσωματωμένο με το σύστημα κλιματισμού και αφήνει όλο το χώρο στη διάθεση σας.

Volvo FH16 μέσα στον πάγο

Μη σπαταλάτε ούτε σταγόνα καύσιμα

Η τοποθέτηση μονάδας κλιματισμού επάνω από την οροφή συνηθίζεται - αυτό δεν σημαίνει και ότι είναι οικονομική λύση. Το I-Park Cool είναι ενσωματωμένο, φροντίζοντας η αεροδυναμική και η κατανάλωση καυσίμου σας να βρίσκονται ακριβώς εκεί που πρέπει.

Ευχάριστος ύπνος με το Volvo FH16

Απολαύστε ευχάριστο ύπνο

Το I-Park Cool είναι 20 decibel πιο αθόρυβο από άλλα συστήματα κλιματισμού. Αυτό σημαίνει 75% λιγότερο αντιληπτό θόρυβο, ποιοτικότερο ύπνο και πολύ καλύτερη διάθεση το πρωί.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Καιρός να δροσιστείτε;

Κάντε μια βόλτα μέχρι τον τοπικό αντιπρόσωπο της Volvo Trucks για μια επίδειξη του I-Park Cool και περισσότερες πληροφορίες για το πολύ ευφυές Volvo FH16.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας