Ένα Volvo FH. Αλλά ME 20% λιγότερο CO2

Ένα φορτηγό βαρέων εθνικών μεταφορών και μεταφορών μεγάλων αποστάσεων. Το οποίο διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά οδήγησης και απόδοσης με το Volvo FΗ που γνωρίζετε. Με μικρότερες διαστάσεις και επιπλέον τη δυνατότητα για ελάττωση του κόστους καυσίμου. Χωρίς συμβιβασμούς στην οδηγική συμπεριφορά ή την παραγωγικότητα.

Euro 6 step C ● 420 ίπποι/2100 Nm ή 460 ίπποι/2300 Nm ● I-Shift ● Ελκυστήρας ή πλαίσιο ● 4×2, 6×2 ή 6×4 ● Αυτονομία μέχρι 1000 km 

Οι πέντε κορυφαίοι λόγοι να επιλέξετε το Volvo FΗ LNG

Δεν υπάρχει στην αγορά άλλο φορτηγό όπως αυτό. Δείτε τι είναι αυτό που το κάνει μοναδικό και γιατί αποτελεί εξαιρετική επιλογή για την επιχείρησή σας και το περιβάλλον. 

Έχει οδική συμπεριφορά και απόδοση ίδια με πετρελαιοκίνητου

Έχει οδική συμπεριφορά και απόδοση ίδια με του πετρελαιοκίνητου

Η γραμμή μετάδοσης κίνησης στα νέα μας φορτηγά με κινητήρες αερίου βασίζεται στην καταξιωμένη τεχνολογία κινητήρων μας. Κανείς άλλος δεν προσφέρει κάτι ανάλογο. Προσφέρει την ίδια απόδοση, αλλά με 20% χαμηλότερες εκπομπές CO2 *. Το νέο Volvo FΗ LNG με κινητήρα αερίου διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά οδήγησης και απόδοσης με το Volvo FΗ που γνωρίζετε. 

Δείτε τις προδιαγραφές
Μειώστε τα κόστη καυσίμου σας

Μειώστε τα κόστη καυσίμου σας

Τα νέα φορτηγά με κινητήρα αερίου της Volvo προσφέρουν την ίδια οικονομία καυσίμου όπως τα αντίστοιχα πετρελαιοκίνητα φορτηγά μας. Ωστόσο και επειδή το LNG είναι συνήθως φθηνότερο, υπάρχει μια καλή ευκαιρία να περιορίσετε τα κόστη καυσίμου σας.

Περιορίστε το περιβαλλοντικό ίχνος σας

Περιορίστε το περιβαλλοντικό ίχνος σας

Οι ίδιες μεταφορικές εργασίες στην ίδια ταχύτητα. Αλλά με μικρότερο αποτύπωμα CO2 κατά 20%*. Εάν θέλετε να ενισχύσετε το περιβαλλοντικό σας προφίλ, το Volvo FΗ LNG με κινητήρα αερίου θα αποτελεί το σημείο αφετηρίας σας. Και εάν οι στόχοι σας είναι ακόμα πιο φιλόδοξοι, μπορείτε να επιλέξετε σύστημα κίνησης με bio-LNG και να περιορίσετε τις εκπομπές ρύπων σας κατά 100%*. Ένα μεγάλο βήμα προς τις μηδενικές εκπομπές CO2

Ο νέος μας κινητήρας αερίου

Αποκτήστε μια αξιόπιστη λύση

Ο κινητήρας είναι η καρδιά του κάθε φορτηγού. Ο νέος κινητήρας αερίου βασίζεται στον υπερσύγχρονης τεχνολογίας D13K. Έχει όμως εξελιχθεί ακόμα περισσότερο με καινοτόμες λύσεις για τη λειτουργία του με αέριο. Το αποτέλεσμα; Ο νέος κινητήρας G13C με αποδοτικότητα στα ίδια επίπεδα με έναν πετρελαιοκινητήρα. Και θα απολαμβάνετε τα ίδια διαστήματα σέρβις, αξιοπιστία και απόδοση. 

Ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές σας

Ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές σας

Απαιτούν οι πελάτες σας βιώσιμες μεταφορές; Καλώς. Το Volvo FΗ LNG προσφέρει άμεση ελάττωση* των εκπομπών CO2 κατά 20%. Και δεν χρειάζεται να συμβιβάζεστε ως προς την ικανότητα φορτίου ή την παραγωγικότητα. Ή ακόμα και την ανταγωνιστικότητα. 

* Το παρόν έχει να κάνει με τις εκπομπές ρύπων του οχήματος κατά τη χρήση, το λεγόμενο κύκλο «από το ρεζερβουάρ μέχρι τους τροχούς». 

Domenico Monge, Διευθύνων Σύμβουλος, Monge & C Spa

Η χρήση οχημάτων με κινητήρα αερίου δεν είναι επωφελής μόνο για το περιβάλλον. Είναι επωφελής και για την εταιρεία μας, με τον περιορισμό των άμεσων και έμμεσων δαπανών.

Domenico Monge

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Monge & C Spa μας μεταφέρει τα φιλόδοξα σχέδια του για το μέλλον.

Tobias Bergman, Volvo Trucks Product Manager

Η κοινωνία απαιτεί καθαρότερα εναλλακτικά καύσιμα. Το LNG διαθέτει μεγάλες δυνατότητες ως άμεση αλλά και μακροπρόθεσμη λύση με σημαντικά χαμηλότερες επιπτώσεις για το παγκόσμιο κλίμα.

Tobias Bergman

Ο Product Manager της Volvo Trucks για τα νέα φορτηγά με κινητήρα αερίου.

Με στόχο τις μηδενικές εκπομπές ρύπων

Η ενεργειακή απόδοση και τα εναλλακτικά καύσιμα είναι ουσιώδη στοιχεία της στρατηγικής μας προς τις βιώσιμες μεταφορές. Το νέο Volvo FΗ LNG με κινητήρα αερίου προσφέρει μια άμεση ελάττωση κατά 20%* του αποτυπώματος CO2. Και η δυνατότητα κίνησης με bio-LNG σημαίνει πιθανή ελάττωση κατά 100%. Αυτό το φορτηγό διανοίγει μακροπρόθεσμες δυνατότητες μετάβασης στα ανανεώσιμα καύσιμα, καθιστώντας μας λιγότερο εξαρτημένους από τις ορυκτές ενεργειακές πηγές. 

Αυτά είναι σημαντικά βήματα προς το όραμά μας για μηδενικές εκπομπές CO2 και βιώσιμες μεταφορές, τόσο για το κιβώτιο ταχυτήτων όσο και για τη δική σας επιχείρηση.

 

* Το παρόν έχει να κάνει με τις εκπομπές ρύπων του οχήματος κατά τη χρήση, το λεγόμενο κύκλο «από το ρεζερβουάρ μέχρι τους τροχούς». 

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Μείνετε ενημερωμένοι για το Volvo FΗ LNG με κινητήρα αερίου

Ο δικός σας αντιπρόσωπος της Volvo Trucks θα σας πληροφορήσει για τις τελευταίες εξελίξεις επάνω στα φορτηγά με κινητήρα αερίου στη χώρα σας.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας