Γνωρίζουμε τι συμβαίνει στην κυκλοφορία. Γνωρίζουμε τι σημαίνει ατύχημα. Γι' αυτό κάνουμε τόσες συμπληρωματικές δοκιμές ακόμα κι αν δεν επιβάλλονται από τη νομοθεσία.

Carl Johan Almqvist

Traffic & Product Safety Director, Volvo Trucks

Δίνουμε το κάτι παραπάνω με τις δοκιμές ασφαλείας μας: βίντεο

Εσωτερικό

Νυχτερινή λειτουργία Volvo FH

Με τη νυκτερινή λειτουργία, οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να σβήνουν στη στιγμή όλα τα φώτα του ταμπλό που δεν είναι αναγκαία, με το πάτημα ενός κουμπιού. Το αποτέλεσμα είναι λιγότερο θάμπωμα στο οπτικό πεδίο του οδηγού και λιγότεροι περισπασμοί στο παρμπρίζ και τους πλευρικούς καθρέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι κατάλληλη για τους οδηγούς μεταφορών μεγάλων αποστάσεων που κινούνται τη νύχτα και όταν κινούνται με όπισθεν ή κάνουν ελιγμούς σε δύσκολες χειμερινές συνθήκες ή σε απαιτητικά περιβάλλοντα, όπως κατά τη σύνδεση ή αποσύνδεση ρυμουλκούμενου.

Θυρίδα ασφαλείας Volvo FH

ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κάθε Volvo FH διαθέτει μεγάλη πανοραμική οροφή η οποία χρησιμεύει και σαν θυρίδα εξόδου κινδύνου. Προσφέρει επίσης μια φωτεινή και αεράτη καμπίνα, που σας βοηθά να μένετε σε εγρήγορση και συγκεντρωμένοι στο δρόμο.

Ζώνη ασφαλείας Volvo FH

ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σχεδόν τα μισά θανατηφόρα ατυχήματα με φορτηγά θα μπορούσαν να αποφευχθούν με τη χρήση της ζώνης ασφαλείας, ένα στοιχείο που αξίζει να θυμάστε την επόμενη φορά που θα βγείτε στο δρόμο.

Εξωτερικό

Σύστημα εμπρόσθιας προστασίας Volvo FH

Σύστημα εμπρόσθιας προστασίας

Απορροφά μέρος της ενέργειας της σύγκρουσης με την υποχώρησή του κάτω από το φορτηγό. Τώρα είναι κατασκευασμένο από ελαφρύτερα και ισχυρότερα υλικά και είναι αποτελεσματικό σε ακόμα υψηλότερες ταχύτητες. 

Φωτισμός Volvo FΗ

Φωτισμός

Έχουμε ενσωματώσει τα εμπρόσθια φώτα θέσης και τα φώτα κυκλοφορίας ημέρας. Ως αποτέλεσμα, η μονάδα παρέχει ευφυή φωτισμό από μια μικρών διαστάσεων μονάδα.

Καθρέπτες και παράθυρα Volvo FH

Καθρέπτες και ορατότητα

Μια σειρά έξυπνων χαρακτηριστικών ασφαλείας, έχει σχεδιαστεί προκειμένου να παρέχει αληθινή ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις στους οδηγούς μας. Αλλά τα ευμεγέθη παράθυρα και καθρέπτες του FH επίσης παρέχουν άριστη κάλυψη.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το φορτηγό σας θα σάς βοηθήσει. Δείτε μια συνοπτική επισκόπηση των συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας της Volvo Trucks που βρίσκονται σε χρήση.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ

Ο τοπικός σας αντιπρόσωπος της Volvo Trucks μπορεί να σας δείξει όλα τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά ασφαλείας και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας σε σχέση με την ασφάλεια.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας