ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διατήρηση ταχύτητας με ταυτόχρονη εξοικονόμηση καυσίμου. Πρόκειται για μια λεπτή άσκηση ισορροπίας. Κατανοούμε τον καθημερινό σας αγώνα να κάνετε εγκαίρως τις παραδόσεις σας και ταυτόχρονα να ελέγχετε τις δαπάνες σας. Γι' αυτό έχουμε αναπτύξει μια μοναδική γραμμή μετάδοσης κίνησης η οποία προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις. Και βελτιωμένη οικονομία καυσίμου.

Η κερδοφορία σας είναι το κλειδί της φιλοσοφίας μας. Με την αύξηση της μέσης σας ταχύτητας, αποκτάτε τη δυνατότητα να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας. Και εκείνη των πελατών σας. Ταυτόχρονα, κάνετε οικονομία καυσίμου και επιβαρύνετε λιγότερο το περιβάλλον.

Σας φαίνεται εύκολο; Συνεχίστε να διαβάζετε.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Το κιβώτιο ταχυτήτων I-Shift διπλού συμπλέκτη

I-SHIFT ΔΙΠΛΟΥ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ – ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

Δύο κιβώτια ταχυτήτων σε ένα. Απρόσκοπτη παροχή της δύναμης και της ροπής. Υψηλή μέση ταχύτητα. Αλλά και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

Το μοναδικό μας κιβώτιο ταχυτήτων I-Shift διπλού συμπλέκτη προσφέρει πιο πολιτισμένη και άνετη εμπειρία οδήγησης από κάθε άλλη φορά. Οι απρόσκοπτες αλλαγές ταχυτήτων συμβάλλουν στη βελτίωση των επιδόσεων του φορτηγού. Και ακόμα, παράγουν απρόσκοπτη ισχύ η οποία θα μετασχηματίσει τον τρόπο που οδηγείτε και παράλληλα θα απογειώσει την παραγωγικότητα.

Το I-Shift διπλού συμπλέκτη με αργές ταχύτητες

ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΓΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

I-Shift με αργές ταχύτητες. Δημιουργημένο για βαριές μεταφορές και εργοταξιακή χρήση. Ο ταχύτερος λόγος οπίσθιου άξονα σας επιτρέπει να διατηρείτε ταχύτητα ταξιδιού σε πολύ χαμηλότερες στροφές. Και χαμηλότερες στροφές σημαίνει εξοικονόμηση καυσίμου. Η εκκίνηση από στάση με βαριά φορτία γίνεται ακόμα ευκολότερη. Ακόμα και σε ακραίες συνθήκες και το φορτηγό να έλκει 325 τόνους.

Ένα κοντινό πλάνο του κινητήρα Volvo D13 Euro-6

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥΣ. ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

Περισσότερο αποδοτικό από ποτέ. Ο τέλειος συνδυασμός οδηγικής συμπεριφοράς και οικονομίας καυσίμου.

Η νέα μας ολοκληρωμένη γραμμή μετάδοσης κίνησης περιλαμβάνει βελτιωμένο κινητήρα Euro-6 και το μοναδικό I-Shift της Volvo. Ο λόγος συμπίεσης έχει αυξηθεί στον κινητήρα D13 στις εκδόσεις 420 και 460 ίππων. Ακόμα, διαθέτει ένα νέο βελτιστοποιημένο στροβιλοσυμπιεστή στις παραλλαγές 500 και 540 ίππων του D13.

Πολλές εξελίξεις σε κινητήρα και κιβώτιο ταχυτήτων. Μια σημαντική βελτίωση των επιδόσεων και της οικονομίας καυσίμου.

Πίσω άξονας Volvo FΗ

Η ΣΩΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

Τι εννοούμε λέγοντας «σωστή σχέση μετάδοσης»; Μιλάμε για τους οπίσθιους άξονες. Οι άξονες αυτοί είναι ο τελευταίος κρίκος μιας αποτελεσματικής αλυσίδας η οποία παρέχει ιπποδύναμη από τον κινητήρα στους τροχούς του φορτηγού.

Έχοντας εφοδιάσει τον οπίσθιο άξονά μας με τον κατάλληλο λόγο για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων, ο άξονα συνδυάζεται αρμονικά με τον κινητήρα D13 και το I-Shift διπλού συμπλέκτη. Το αποτέλεσμα; Χαμηλότερες στροφές. Πιο άνετη οδήγηση. Και καλύτερη οικονομία καυσίμου.

Ένας οδηγός με φορτηγό Volvo FH

Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

Είναι περιττό να πούμε ότι η νέα τεχνολογία προσφέρει βελτιώσεις στην οικονομία καυσίμου και την ασφάλεια. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραλείψουμε έναν βασικό παράγοντα που βρίσκεται πάνω από όλα τα άλλα. Τον οδηγό.

Τα σεμινάριά μας είναι σχεδιασμένα προκειμένου να δημιουργούν καλύτερους οδηγούς. Ασφαλέστερους οδηγούς. Αποδοτικότερους οδηγούς. Το σεμινάριο Ανάπτυξης Οδηγών και Προηγμένης οικονομίας καυσίμου επικεντρώνεται ακριβώς σε αυτό. Μια επικερδής επένδυση για οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία.

Ο συνδυασμός αυτής της επένδυσης με την καθοδήγηση με χρήση του Dynafleet Καύσιμα και Περιβάλλον, αποτελεί ένα θετικό βήμα προς ένα επικερδέστερο μέλλον. Για εσάς. Και για την επιχείρησή σας.

Ένα ασημί φορτηγό Volvo FH 540 στο ηλιοβασίλεμα

TO I-CRUISE ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

Έξυπνος πιλότος. Το I-Cruise ρυθμίζει την ταχύτητά σας προκειμένου να περιορίζει την κατανάλωση καυσίμου σας. Αυτό δεν είναι απλώς επωφελές για την παραγωγικότητά σας μέσω της διατήρησης υψηλής μέσης ταχύτητας. Συμβάλλει επίσης σε ασφαλέστερη και πιο άνετη οδήγηση.

Ένα ασημί Volvo FH 540 που ανεβαίνει σε ένα ύψωμα

ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ποια διαδρομή καταναλώνει λιγότερα καύσιμα; Το I-See απομνημονεύει και αποθηκεύει όλα τα υψώματα σε μια κεντρική βάση δεδομένων. Την οποία μπορούν να χρησιμοποιούν ελεύθερα και τα άλλα φορτηγά. Αυτές οι πληροφορίες επιτρέπουν στο φορτηγό να αντιδρά αυτόματα σε αλλαγές της κλίσης προκειμένου να αποφεύγονται οι περιττές αλλαγές ταχυτήτων. Δεν απαιτούνται χάρτες ή GPS.

Συνδυάστε το I-Cruise με το I-See και θα αποκτήσετε ένα πιστό συνεργάτη που θα σας βοηθά να εξοικονομείτε καύσιμα.

Κοντινή λήψη της βαλβίδας ενός ελαστικού

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ

Πίεση ελαστικών. Εύκολα μπορεί να υποτιμήσει κάποιος τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στην κερδοφορία σας. Μαζί με τη σωστή ευθυγράμμιση των τροχών και των αξόνων, η σωστή πίεση στα ελαστικά σας μπορεί να προσφέρει πολλά στην προσπάθειά σας να εξοικονομήσετε καύσιμα και χρήματα σε μακροπρόθεσμη βάση.

Εικονίδιο σβησίματος κινητήρα Volvo Trucks

ΣΒΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΚΑΥΣΙΜΑ

Οι μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Τα εξαρτήματα που παίρνουν κίνηση από τον κινητήρα, καταναλώνουν καύσιμο όταν χρησιμοποιούνται. Αεροσυμπιεστές. Αντλία υποβοήθησης τιμονιού. Ακόμα και ο ίδιος ο κινητήρας. Με το σβήσιμό τους, όταν δεν χρειάζονται, εξοικονομείτε καύσιμα. Και χρήμα.

Ελαστικό εξοικονόμησης ενέργειας της Volvo Trucks

Ελαστικά εξοικονόμησης ενέργειας

Τα ελαστικά συμβάλλουν στο να αποδίδει το φορτηγό σας όσο το δυνατόν καλύτερα. Για παράδειγμα, τα ελαστικά 315/70 R22.5 έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων. Είναι ένα εργαλείο οικονομίας καυσίμου για τα δρομολόγιά σας.

Το πακέτο αεροτομών της Volvo Trucks ελαχιστοποιεί την αεροδυναμική αντίσταση

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΕΡΟΤΟΜΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Το χυτής σχεδίασης αμάξωμα συμβάλλει στον περιορισμό της κατανάλωσης καυσίμου. Με τη βοήθεια δοκιμών σε αεροδυναμική σήραγγα, έχουμε τελειοποιήσει τη σχεδίαση των αεροτομών. Το αποτέλεσμα; Σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

Τεμπέλης για συζυγή άξονα Volvo Trucks

ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟ ΑΞΟΝΑ

Μικρότερη ακτίνα στροφής. Μέγιστη πρόσφυση. Χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Ο τεμπέλης για συζυγή άξονα είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό για τις διατάξεις 6x4 ή 8x4. Συνδυάζει την πρόσφυση και την ικανότητα φορτίου της κίνησης σε όλους τους τροχούς με την οδηγική συμπεριφορά και την αποδοτικότητα της κίνησης σε δύο τροχούς.

Όταν το φορτηγό είναι χωρίς φορτίο, απλώς πατάτε ένα κουμπί στο ταμπλό για την αποσύμπλεξη και το ανέβασμα του άξονα. Αμέσως μόλις το φορτηγό είναι και πάλι φορτωμένο, ο κινητήριος άξονας χαμηλώνει αυτόματα και συμπλέκεται. Εξασφαλίζοντας την υψηλότερη δυνατή πρόσφυση και οδηγική συμπεριφορά.

Ακόμα, με την αποσύμπλεξη του κινητήριου άξονα όταν δεν χρειάζεται, μπορείτε να μειώσετε περαιτέρω την κατανάλωση καυσίμου σας κατά μέχρι 4%.

Εικονίδιο Νέου προγραμματισμού service Volvo Trucks

ΧΩΡΙΣ ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η υπόσχεσή μας: Μέγιστος χρόνος διαθεσιμότητας. Ο επαναστατικός μας προγραμματισμός των service συνδέει εξ αποστάσεως το φορτηγό σας με το συνεργείο. Η ακριβής προληπτική συντήρηση εξοικονομεί καύσιμα. Και φροντίζει ώστε το φορτηγό σας να βρίσκεται στο δρόμο.

Εφαρμογή Volvo Trucks Dynafleet Καύσιμα και περιβάλλον

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΕ ΤΟ DYNAFLEET

Πόσο οικονομικό μπορεί να γίνει το όχημά σας; Με το Dynafleet Καύσιμα και περιβάλλον, μπορείτε να παρακολουθείτε με ακρίβεια την απόδοση των φορτηγών και των οδηγών σας.

Η βαθμολογία στην Οικονομία καυσίμου συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης των οδηγών. Και προσφέρει όφελος για το κέρδος σας.

Πακέτα λογισμικού I-Shift της Volvo Trucks

ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ I-SHIFT;

Κάντε το I-Shift να αποδίδει για την επιχείρησή σας. Υπάρχουν πολλά πακέτα λογισμικού, κάποιο από τα οποία μπορεί να καλύπτει τις δικές σας συνθήκες οδήγησης. Το Μεγάλων αποστάσεων και Οικονομίας καυσίμου προσφέρει βελτιστοποιημένες ταχύτητες ταξιδιού. Το αποτέλεσμα είναι οικονομική οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο.

Πώς αποδίδει η αντίληψη για την οικονομία καυσίμου και τις επιδόσεις

Πως λειτουργεί

Εξερευνήστε τα τεχνικά χαρακτηριστικά που επέτρεψαν να γίνει πράξη το θεαματικό τόλμημα με τον αλεξιπτωτιστή πλαγιάς. Η κεντρική ιδέα έχει να κάνει με τη διατήρηση υψηλής μέσης ταχύτητας με τη βοήθεια της μελλοντικής γραμμής μετάδοσης κίνησης που προσφέρει απρόσκοπτες επιδόσεις αλλά και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

Μελέτες περιπτώσεων