Το απόλυτο φορτηγό μεταφορών μεγάλων αποστάσεων

Το Volvo FH με I-Save είναι η ιδανική λύση για να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου στις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων χωρίς συμβιβασμούς στην οδηγική ικανότητα.
Όσο μεγαλύτερες αποστάσεις διανύετε, τόσο περισσότερο ωφελείται η κερδοφορία της επιχείρησης.

Περιορίστε τις δαπάνες για καύσιμα έως και 7%

Περιορίστε τις δαπάνες για καύσιμα έως και 7%

Με το συνδυασμό του εξαιρετικά αποδοτικού κινητήρα D13TC και των δυνατοτήτων εξοικονόμησης καυσίμου, όπως
το I-See που αξιοποιεί χαρτογραφικές πληροφορίες, το Volvo FH με I-Save μειώνει τις δαπάνες καυσίμων έως και 7%* στις μεταφορές μεγάλων αποστάσεων.

* D13TC Euro 6 Step D με το Πακέτο καυσίμου μεγάλων αποστάσεων (I-Save) έναντι D13 eSCR Euro 6 Step D. Η πραγματική οικονομία καυσίμου εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες, όπως η χρήση αυτόματου πιλότου, η μορφολογία της διαδρομής, η εμπειρία οδήγησης του οδηγού και οι καιρικές συνθήκες.

Άλμα για την παραγωγικότητα

Άλμα για την παραγωγικότητα

Ο ισχυρός κινητήρας D13TC παράγει 300 Nm περισσότερη ροπή στις χαμηλές στροφές. Επομένως, χρειάζεστε λιγότερο γκάζι και καύσιμα για να διατηρήσετε σταθερή ταχύτητα στον αυτοκινητόδρομο. Σε συνδυασμό με την I-See, ο κινητήρας επιτρέπει τη διέλευση από λόφους και σημεία με κλίση με υψηλότερη σχέση στο κιβώτιο ταχυτήτων, εξοικονομώντας καύσιμα χωρίς να μειώνεται η ταχύτητα ταξιδιού. Η επιπλέον ροπή επιτρέπει επίσης την υψηλότερη μέση ταχύτητα, κατά ιδιαίτερα αντιληπτό κατά την άνοδο σε υψώματα.

Περισσότερη άνεση για τον οδηγό

Περισσότερη άνεση για τον οδηγό

Το Volvo FH με I-Save σας επιτρέπει να οδηγείτε σε χαμηλότερες στροφές και με μακρύτερη ταχύτητα στο κιβώτιο ταχυτήτων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα ομαλότερη και πιο ήσυχη διαδρομή. Οι οδηγοί μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την ταχύτερη απόκριση ροπής, κάνοντας αυτό το φορτηγό ακόμη πιο εντυπωσιακό στην οδήγηση.

Αυτό είναι το Volvo FH με I-Save

Αυτό είναι το Volvo FH με I-Save

Το Volvo FH με I-Save περιλαμβάνει τον εξαιρετικά αποδοτικό κινητήρα D13TC και το ολοκληρωμένο πακέτο καυσίμου οχήματος μεγάλων αποστάσεων. Κάθε χαρακτηριστικό του I-Save έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί με γνώμονα την οικονομία καυσίμου στις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων.

Το Πακέτο καυσίμου μεγάλων αποστάσεων περιλαμβάνει ενημερωμένο I-See με αξιοποίηση χαρτογραφικών πληροφοριών, I-Shift με λογισμικό βελτιστοποιημένο για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων, I-Cruise με I-Roll, νέους και οικονομικά αποδοτικούς πίσω άξονες, σβήσιμο κινητήρα στο ρελαντί και αντλία υδραυλικού τιμονιού με μεταβαλλόμενη υποβοήθηση.

Κινητήρας Volvo D13TC: Ισχυρός αλλά και οικονομικός σε καύσιμα

Κινητήρας Volvo D13TC: Ισχυρός αλλά και οικονομικός σε καύσιμα

Ο D13TC είναι ο πιο αποδοτικός κινητήρας που κατασκευάσαμε ποτέ. διατίθεται με 460 και 500 ίππους και διαθέτει έμβολα με πατενταρισμένη κυματοειδή σχεδίαση εσωτερικού η οποία βελτιώνει την καύση και προσφέρει υψηλότερη απόδοση. Χάρη στην τεχνολογία Turbo Compound, ο κινητήρας D13TC αξιοποιεί απόλυτα τη διαθέσιμη ενέργεια σε κάθε στάδιο, παρέχοντας αυξημένη απόδοση σε όλη την κλίμακα στροφών, με το καλύτερο αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται στην περιοχή μεταξύ 900 και 1400 σ.α.λ.

Η σειρά κινητήρων της Volvo
Ενημερωμένο I-See με χαρτογραφικές πληροφορίες

Ενημερωμένο I-See με χαρτογραφικές πληροφορίες

Το I-See χρησιμοποιεί τις γνώσεις σχετικά με το δρόμο από τον οποίο θα διέλθετε, για να αξιοποιήσει την κινητική ενέργεια του φορτηγού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κατά την οδήγηση σε ορεινό έδαφος. Ρυθμίζει τις αλλαγές ταχυτήτων, το γκάζι και την πέδηση του κινητήρα, όταν το I-Cruise είναι ενεργοποιημένο. Το I-See διαθέτει ένα νέο χάρτη υψηλής ανάλυσης για ακριβέστερο τοπογραφικό εντοπισμό.

Διαβάστε περισσότερα
Ενημερωμένο I-Shift για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων

Ενημερωμένο I-Shift για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων

Θα εξοικονομήσετε καύσιμα με το ειδικά σχεδιασμένο I-Shift για αποδοτική οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο, με βελτιστοποιημένο λογισμικό για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων. Κατά την οδήγηση στο πρόγραμμα Economy, κάθε αλλαγή ταχύτητας γίνεται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, ώστε ο κινητήρας να μπορεί να λειτουργήσει στην πλέον αποδοτική περιοχή σ.α.λ.

Διαβάστε περισσότερα
I-Cruise με I-Roll

I-Cruise με I-Roll

Το I-Cruise σας βοηθά να διατηρείτε σταθερή ταχύτητα και παράλληλα προσαρμόζει την ταχύτητα έτσι ώστε να περιορίζεται η κατανάλωση καυσίμου. Συμβάλλει επίσης στη διατήρηση υψηλής μέσης ταχύτητας για αυξημένη παραγωγικότητα, συμβάλλοντας παράλληλα σε ασφαλέστερη και πιο άνετη μετακίνηση. Κατά την κίνηση σε κατηφόρες, το I-Roll αποσυμπλέκει αυτόματα τον κινητήρα ώστε να χρησιμοποιήσει την κινητική ενέργεια του φορτηγού αντί να καταναλώνει καύσιμα.

Διαβάστε περισσότερα
Βιώστε την εμπειρία του Volvo FH με I-Save

Βιώστε την εμπειρία του Volvo FH με I-Save

Δείτε τι μπορείτε να επιτύχετε με το νέο Volvo FH με I-Save. Εξοικονομήστε καύσιμα χωρίς να θυσιάσετε την οδηγική ικανότητα και τη χαρά της οδήγησης στον ανοικτό δρόμο.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας
Περισσότερες συμβουλές για το πώς θα εξοικονομήσετε καύσιμα

Περισσότερες συμβουλές για το πώς θα εξοικονομήσετε καύσιμα

Συνεισφέρετε σε εξειδικευμένα τεχνικά άρθρα και απόψεις

Συζητήστε με έναν ειδικό