Στιβαρός σχεδιασμός Volvo FH

Στιβαρός σχεδιασμός

Παρόμοια με τον προφυλακτήρα του Volvo FMΧ, ο βαρέως τύπου προφυλακτήρας είναι κατασκευασμένος από χάλυβα μεγάλης αντοχής με πάχος 3 mm. Επίσης είναι εν μέρει καλυμμένος από μια παχιά επένδυση πολυπροπυλενίου, η οποία τον κάνει λιγότερο επιρρεπή σε γρατσουνίσματα. Πολύ ισχυρός και με στιβαρή σχεδίαση, θα προστατεύσει το φορτηγό σας από γρατσουνίσματα, αμυχές και σπασμένους προβολείς, σε κάθε είδους έδαφος.

Volvo FΗ αυξήστε το χρόνο διαθεσιμότητάς σας

Αυξήστε το χρόνο διαθεσιμότητάς σας

Ο προφυλακτήρας είναι ισχυρός. Αλλά εάν τον κτυπήσετε τόσο δυνατά που να χρειάζεται επισκευή, ακόμα και αυτή μπορεί να γίνει εύκολα. Τριμερής και με εύκολα επισκέψιμες βίδες, σας επιτρέπει να αντικαταστήσετε μόνοι σας τα φθαρμένα τμήματα, γλιτώνοντας τη μετάβαση στο συνεργείο και ενισχύοντας το χρόνο διαθεσιμότητας σας.

Σκαλοπάτι ενσωματωμένο με τον βαρέως τύπου προφυλακτήρα

Σκαλοπάτι εισόδου βαρέως τύπου

Συνδυάστε τον βαρέως τύπου προφυλακτήρα με βαρέως τύπου σκαλοπάτι εισόδου. Χάρη στον ευέλικτο σχεδιασμό του, το αναδιπλούμενο σκαλοπάτι μπορεί να αντέξει σε μικρά κτυπήματα προς όλες τις κατευθύνσεις, χωρίς να σπάσει. Το βαρέως τύπου σκαλοπάτι εισόδου διατίθεται για πλαίσια X-High.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Τακ, τακ

Θέλετε να δοκιμάσετε στην πράξη τον βαρέως τύπου προφυλακτήρα; Ζητήστε τα κλειδιά από τον τοπικό αντιπρόσωπο της Volvo Trucks.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας