Ο σχεδιασμός αποτελεί φόρο τιμής στους οδηγούς όλου του κόσμου

Rikard Orell

Διευθυντής σχεδιασμού, Volvo Trucks

Βίντεο σχετικά με το σχεδιασμό της καμπίνας του Volvo FH

Ο σχεδιασμός του Volvo FΗ

Ο τέλειος χώρος εργασίας

Έχουμε επανεφεύρει το Globetrotter. Απαράμιλλη άνεση στο εσωτερικό. Παγκοσμίως κορυφαία ασφάλεια στο εξωτερικό. Και ένας εντυπωσιακός σχεδιασμός που ξεχωρίζει στο δρόμο

Επιλέξτε από περισσότερα από 650 χρώματα. Όλα πράσινα.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με το να μη χρειάζεται να πάτε ξανά στο βαφείο – απλά ζητήστε να παραδοθεί η καμπίνα του Volvo σας στο χρώμα της αρεσκείας σας. Επιλέξτε από περισσότερες από 650 διαφορετικές αποχρώσεις. Και εάν δεν βρείτε αυτό που αναζητάτε, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε άλλο χρώμα για εσάς.

Θέλετε να ρίξετε μία ματιά; Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω χρωματικό κατάλογο.

Σημειώστε ότι η οθόνη του υπολογιστή δεν μπορεί να αναπαράγει τα χρώματα με απόλυτη ακρίβεια. Για να δείτε τα πραγματικά δείγματα χρωμάτων, επισκεφθείτε τον δικό σας επίσημο συνεργάτη της Volvo. Σημειώστε ακόμα ότι όλα τα χρώματα δεν διατίθενται σε όλα τα μοντέλα και αγορές. Στην εικόνα απεικονίζεται φορτηγό με το υψηλότερο δυνατό επίπεδο χρωματισμού.

Αυτή η εφαρμογή χρωματισμού περιέχει όλα τα διαθέσιμα χρώματα στο σύστημα πωλήσεων. Πολλά απλά χρώματα διατίθενται και με διαφανή επίστρωση. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το χρώμα που επιθυμείτε, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks .

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Δείτε το. Αγγίξτε το. Οδηγήστε το

Ο δικός σας αντιπρόσωπος μπορεί να σας ξεναγήσει στο Volvo FH. Και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας σε σχέση με τον απαράμιλλο σχεδιασμό και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας