Το Volvo FH διασφαλιζει την κερδοφορια σας απο το 1993. Και αυτο ειναι μονο η αρχη

Από το λανσάρισμά του, πριν από είκοσι πέντε χρόνια, το Volvo FH θέτει νέα στάνταρ στο χώρο του φορτηγού. Και όχι μόνο αναφορικά με την παραγωγικότητα και την κερδοφορία της επιχείρησής σας. Για να το γιορτάσουμε, δίνουμε ένα δώρο σε όλους εσάς: την υπόσχεση ότι το Volvo FH θα συνεχίσει να οδηγεί την πρόοδο. Αυτό σημαίνει ακόμα καλύτερο χρόνο διαθεσιμότητας, τη νέα και επαναστατική αντίληψη για την ασφάλεια και λύσεις οι οποίες φέρνουν πλησιέστερα το στόχο των μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Το ονειρο καθε οδηγου απο την πρωτη κιολας ημερα.
Αυτο δεν θα αλλαξει ποτε

Οι οδηγοί είναι οι αληθινοί ήρωες στον κόσμου του φορτηγού. Και το Volvo FH ήταν ανέκαθεν σχεδιασμένο για να τους προσφέρει έναν ασφαλή, εργονομικό και άνετο χώρο εργασίας. Γνωρίζουμε ότι οι καινοτομίες μας έχουν αλλάξει την καθημερινότητα των οδηγών προς το καλύτερο και σας περιμένουν πολλά ακόμα. Επειδή, παρά τις βελτιώσεις που έχουμε προσφέρει στο χώρο του φορτηγού, ένα πράγμα θα παραμένει πάντα αναλλοίωτο: το ότι το Volvo FH είναι το όνειρο κάθε οδηγού.

Ένας οδηγός μέσα στο Volvo FΗ του

ΠΩΣ ΤΟ VOLVO FH ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ

Το Volvo FH αποτελεί την επιλογή των οδηγών εδώ και 25 χρόνια. Αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Εστιάζοντας στην άποψη των οδηγών, σε όλες τις αναβαθμίσεις του, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα φορτηγό που είναι κάτι παραπάνω από ένα περιβάλλον εργασίας. Είναι τρόπος ζωής.

Δείτε την ταινία
Φωτογραφία εποχής από το εργοστάσιο

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ VOLVO FH

Η καινοτομία δεν σταματά ποτέ. Το 1993, οι δρόμοι άλλαξαν μια για πάντα με την παρουσίαση του Volvo FH. 25 χρόνια μετά, το Volvo FH εξακολουθεί να διευρύνει τα όρια του κόσμου του φορτηγού. Ωστόσο, σκληρή δουλειά και δύσκολες αποφάσεις προηγήθηκαν της επιτυχίας.

Δείτε την ταινία
Το Volvo FH σε ένα άνυδρο τοπίο

25 ΤΟΠΟΙ ΟΠΟΥ ΤΟ VOLVO FH ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Το Volvo FH αποδίδει ιδανικά σε έναν τόπο: Τη Γη. Βροχή και άνεμος ή ήλιος και ξηρασία. Πολυσύχναστοι δρόμοι ή η αχανής ύπαιθρος. Δείτε αυτά τα 25 σημεία και το πώς το Volvo FH ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες.

Διαβάστε περισσότερα
Το Volvo FH στο κόκκινο χρώμα της παρουσίασής του

25 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ VOLVO FH ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το Volvo FH ήταν πρωτοποριακό 25 χρόνια πριν, όταν σας το παρουσιάσαμε για πρώτη φορά, και εξακολουθεί και σήμερα να είναι εξίσου καινοτόμο. Βλέποντας αυτές τις εικόνες, θα θυμηθούμε τις 25 φορές που το Volvo FH έκανε ένα μεγάλο βήμα εμπρός.

Διαβάστε περισσότερα
Οι οδηγοί λατρεύουν το Volvo FH

ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ VOLVO FH ΚΑΙ ΤΟ VOLVO FH ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ

Η Volvo Trucks νοιάζεται για τους οδηγούς. Και οι οδηγοί λατρεύουν το Volvo FH. Παρακολουθήστε τον ξεχωριστό γάμο του Guilherme, οδηγού από τη Βραζιλία.

Δείτε την ταινία
Οι καινοτομίες του Volvo FH

Το Volvo FH συνεχιζει να εξελισσεται

Το 2018 το Volvo FH γιόρτασε τα πρώτα 25 χρόνια επιτυχίας του. Για να συνεχίσουμε να οδηγούμε την πρόοδο, πρέπει να βρισκόμαστε διαρκώς εμπρός από τον ανταγωνισμό. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα για το πώς η Volvo Trucks συνεχίζει να οδηγεί την πρόοδο.

Διαβάστε περισσότερα
Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Θελετε να μαθετε τα παντα για το Volvo FΗ;

Θα είναι χαρά μας να συζητήσουμε μαζί σας όλες τις λεπτομέριες που κάνουν το Volvo FH τόσο ξεχωριστό! Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Αναζητήστε μας