Το Volvo FH διασφαλιζει την κερδοφορια σας απο το 1993. Και αυτο ειναι μονο η αρχη

Από το λανσάρισμά του, πριν από είκοσι πέντε χρόνια, το Volvo FH θέτει νέα στάνταρ στο χώρο του φορτηγού. Και όχι μόνο αναφορικά με την παραγωγικότητα και την κερδοφορία της επιχείρησής σας. Για να το γιορτάσουμε, δίνουμε ένα δώρο σε όλους εσάς: την υπόσχεση ότι το Volvo FH θα συνεχίσει να οδηγεί την πρόοδο. Αυτό σημαίνει ακόμα καλύτερο χρόνο διαθεσιμότητας, τη νέα και επαναστατική αντίληψη για την ασφάλεια και λύσεις οι οποίες φέρνουν πλησιέστερα το στόχο των μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Το ονειρο καθε οδηγου απο την πρωτη κιολας ημερα.
Αυτο δεν θα αλλαξει ποτε

Οι οδηγοί είναι οι αληθινοί ήρωες στον κόσμου του φορτηγού. Και το Volvo FH ήταν ανέκαθεν σχεδιασμένο για να τους προσφέρει έναν ασφαλή, εργονομικό και άνετο χώρο εργασίας. Γνωρίζουμε ότι οι καινοτομίες μας έχουν αλλάξει την καθημερινότητα των οδηγών προς το καλύτερο και σας περιμένουν πολλά ακόμα. Επειδή, παρά τις βελτιώσεις που έχουμε προσφέρει στο χώρο του φορτηγού, ένα πράγμα θα παραμένει πάντα αναλλοίωτο: το ότι το Volvo FH είναι το όνειρο κάθε οδηγού.

Ένας ηλεκτροσυγκολλητής

Επί το έργον με στόχο την επιτυχία του Volvo FH

Πριν από 25 χρόνια, το πρώτο Volvo FH βγήκε από τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο του Tuve. Έκτοτε, έχουν κατασκευαστεί πολλά Volvo FH και θα κατασκευαστούν πολλά ακόμα στο μέλλον. Πάρτε μια γεύση από τα εργοστάσιά μας και γνωρίστε εργαζόμενους από όλο τον κόσμο που συμμετέχουν στο ταξίδι του FH. Μερικοί από αυτούς ήταν μαζί μας την εποχή που ξεκινούσε το ταξίδι.
 

Παρακολουθήστε περισσότερα >

 

Μια γυναίκα στο περιβάλλον του εργοστασίου

Διαφορετικές γενιές εργάζονται μαζί στο εργοστάσιο κινητήρων του Skövde

Το 1993, όταν παρουσιάστηκε το πρώτο Volvo FH, ο Daniel εργαζόταν για κάμποσα χρόνια στη γραμμή συναρμολόγησης στο Skövde. Την ίδια χρονική περίοδο, ο Nesma δεν είχε καν γεννηθεί. Σήμερα, είναι συνάδελφοι και εργάζονται σκληρά κάθε μέρα για να παραδώσουν την καρδιά του Volvo FH: τον κινητήρα του. 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα > 
 

 

Το Volvo FH εμπρός από τοπία στην έρημο και στους πάγους

Volvo FH : κορυφαία απόδοση σε ακραίες καταστάσεις

Από το 1993, το Volvo FH εργάζεται για επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ένα φορτηγό το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μεταφορικών εταιρειών σε κάθε είδους κλιματολογικές συνθήκες, από το πολικό Σβάλμπαρντ μέχρι τις καυτές ερήμους της Σαουδικής Αραβίας. 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα

 

Μια ομάδα ανθρώπων μαζί με το Volvo FH

25 Χαιρετισμοί από υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο

Το Volvo FH αποτελεί μέλος της οικογένειας Volvo Trucks από το 1993. Και είναι οι άνθρωποι που συνεχίζουν να αναπτύσσουν, να σχεδιάζουν και να κατασκευάζουν το Volvo FH. Χωρίς αυτούς, δεν θα υπήρχε αυτό το φορτηγό-πρωταθλητής όπως το γνωρίζουμε. Γνωρίστε τη Shilpa, Associate Mechanical Engineer από την Ινδία και άλλους υπερήφανους εργαζομένους σε όλο τον κόσμο που εργάζονται επάνω στο Volvo FH με τον δικό τους τρόπο, με κοινό γνώρισμα το πάθος που τους διακρίνει.
 

Διαβάστε περισσότερα >

 

Περισσότερα άρθρα για το Volvo FH.

Volvo FH - 25 χρόνια καινοτομίας

Ο κινητήρας D12 >

 

Φορτηγά Volvo FH στη σειρά

Δοκιμάζουμε σκληρά το Volvo FH φορτώνοντάς το με ασυνήθιστα φορτία

Ο Mark Farrow ξεκίνησε την εταιρεία MDF Transport μαζί με τον πατέρα του. Σήμερα, ο Mark έχει την ευθύνη την εταιρείας που εδρεύει στο Great Yarmouth της Αγγλίας. Ο στόλος της περιλαμβάνει μόνο φορτηγά Volvo, κάτι το οποίο, σύμφωνα με τον Mark, συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία της επιχείρησης. Γνωρίστε την ομάδα της MDF Transport. 

 


Παρακολουθήστε περισσότερα >
 

Μην χάσετε τις προηγούμενες ταινίες γύρω από τους πελάτες μας, για τους οποίους το Volvo FH κάνει τη διαφορά.

Ο κόσμος του φορτηγού ως τρόπος ζωής, μαζί με το Volvo FH >

Η δημιουργία της παράδοσης με τη βοήθεια του Volvo FH  >

Ο Carl Johan Almqvist και ένα Volvo FH

Η ασφάλεια ως παράγοντας εξοικονόμησης κόστους

Το Volvo FH, ένα από τα ασφαλέστερα φορτηγά του κόσμου, είναι πρωτοπόρο σε θέματα ασφαλείας υψηλής ποιότητας. Ένας προσεχτικός οδηγός σε συνδυασμό με την επένδυση σε συστήματα ασφαλείας μπορεί να συμβάλλει στην εξοικονόμηση κόστους για τις εταιρείες μεταφορών. Συναντήσαμε τον Carl Johan Almqvist, Traffic & Product Safety Director της Volvo Trucks, για να μάθουμε πώς γίνεται αυτό.  

 

Διαβάστε περισσότερα >

 

 

Το Volvo FH κινούμενο επάνω στη γέφυρα

25 τρόποι με τους οποίους το Volvo FH φροντίζει για την ασφάλεια στους δρόμους

Η ασφάλεια ήταν ανέκαθεν μια από τις θεμελιώδεις αξίες για τη Volvo Trucks. Μέσα από σκληρές δοκιμές και τη συνεχή εξέλιξη, το Volvo FH παρέμεινε ένα από τα ασφαλέστερα φορτηγά του κόσμου. Παρακολουθήστε αυτές τις 25 φωτογραφίες για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Volvo FH.

Διαβάστε περισσότερα
Το Volvo FH σε ένα άνυδρο τοπίο

25 τόποι όπου το Volvo FH αισθάνεται σαν στο σπίτι του

Το Volvo FH αποδίδει ιδανικά σε έναν τόπο: Τη Γη. Βροχή και άνεμος ή ήλιος και ξηρασία. Πολυσύχναστοι δρόμοι ή η αχανής ύπαιθρος. Δείτε αυτά τα 25 σημεία και το πώς το Volvo FH ανταπεξέρχεται στις δυσκολίες.

Διαβάστε περισσότερα
Το Volvo FH στο κόκκινο χρώμα της παρουσίασής του

25 φορές που το Volvo FH έφερε την καινοτομία στον κόσμο

Το Volvo FH ήταν πρωτοποριακό 25 χρόνια πριν, όταν παρουσιάστηκε, και εξακολουθεί και σήμερα να είναι εξίσου καινοτόμο. Δείτε αυτές τις εικόνες, οι οποίες αναφέρονται σε 25 φορές που το Volvo FH έκανε ένα μεγάλο βήμα εμπρός.

Διαβάστε περισσότερα
Δύο άνδρες καθισμένοι δίπλα - δίπλα

Η υποσχεση του Volvo FH προς τους πελατες

Με υψηλές επιδόσεις, άριστο περιβάλλον οδηγού και με προσήλωση στην ασφάλεια, το Volvo FH είναι το φορτηγό που δίνει ώθηση στην κερδοφορία σας. Η καινοτομία δεν σταματά ποτέ και το φορτηγό συνεχίζεται να εξελίσσεται.

 

Δείτε την ταινία
Ένας οδηγός μέσα στο Volvo FΗ του

Πως το Volvo FH κέρδισε την προτιμηση των οδηγων

Το Volvo FH αποτελεί την επιλογή των οδηγών εδώ και 25 χρόνια. Αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή. Εστιάζοντας στην άποψη των οδηγών, σε όλες τις αναβαθμίσεις του, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα φορτηγό που είναι κάτι παραπάνω από ένα περιβάλλον εργασίας. Είναι τρόπος ζωής.

Δείτε την ταινία
Φωτογραφία εποχής από το εργοστάσιο

Η ιστορια πισω απο το Volvo FH

Η καινοτομία δεν σταματά ποτέ. Το 1993, οι δρόμοι άλλαξαν μια για πάντα με την παρουσίαση του Volvo FH. 25 χρόνια μετά, το Volvo FH εξακολουθεί να διευρύνει τα όρια του κόσμου του φορτηγού. Ωστόσο, σκληρή δουλειά και δύσκολες αποφάσεις προηγήθηκαν αυτής της επιτυχίας.

Δείτε την ταινία
Volvo FH ειδική επετειακή έκδοση 25ετίας σε αρκτικό τοπίο

Η ειδική επετειακή έκδοση για τα 25 χρόνια του Volvo FH

Εξερευνήστε το φορτηγό
Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Θελετε να μαθετε τα παντα για το Volvo FΗ;

Θα είναι χαρά μας να συζητήσουμε μαζί σας όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν το Volvo FH τόσο ξεχωριστό! Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Αναζητήστε μας