Προδιαγραφές καμπίνας για το Volvo FΕ

  • Διαστάσεις καμπίνας
  • Χαρακτηριστικά καμπίνας

  

Διαστάσεις καμπίνας

Καμπίνα ημέρας

Καμπίνα ημέρας με άνετο και εργονομικό χώρο οδηγού. Εσωτερικό ύψος 1605 χιλιοστόμετρα, μήκος 1600 χιλιοστόμετρα, πλάτος 2300 χιλιοστόμετρα.

Καμπίνα Comfort

Η καμπίνα Comfort προσφέρει αυξημένο χώρο ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει κρεβάτι για ένα άτομο ή να χρησιμοποιηθεί σαν χώρος γραφείου με πρόσθετους αποθηκευτικούς χώρους. Εσωτερικό ύψος 1605 χιλιοστόμετρα, μήκος 2000 χιλιοστόμετρα, πλάτος 2300 χιλιοστόμετρα.

Καμπίνα με κρεβάτι

Καμπίνα με κρεβάτι για ένα άτομο. Εσωτερικό ύψος 1605 χιλιοστόμετρα, μήκος 2200 χιλιοστόμετρα, πλάτος 2300 χιλιοστόμετρα.

Καμπίνα χαμηλής εισόδου

Καμπίνα χαμηλής εισόδου με χαμηλό σκαλοπάτι εισόδου και χώρο για μέχρι τρεις επιβάτες με ζώνες ασφαλείας. Εσωτερικό ύψος 1605 χιλιοστόμετρα, μήκος 2200 χιλιοστόμετρα, πλάτος 2300 χιλιοστόμετρα.

Χαρακτηριστικά καμπίνας

Ανάρτηση καμπίνας
Μηχανική ανάρτηση εμπρός και πίσω: ελικοειδή ελατήρια και αμορτισέρ. Ανάρτηση αέρα εμπρός και πίσω: φούσκες αέρα.

Κάθισμα οδηγού
Τρία διαφορετικά επίπεδα άνεσης: Comfort, Βασικό και Economy. Και τα τρία διαθέτουν ρυθμίσεις πλάτης, κατά μήκος, καθ' ύψος και κλίσης προς τα εμπρός, καθώς και ενσωματωμένα προσκέφαλα.

Κάθισμα συνοδηγού
Διατίθενται τρία διαφορετικά επίπεδα άνεσης: Standard, Economy ή Basic.

Χρώματα καμπίνας
Διαθέσιμα σε 300 σταθερές παραλλαγές. Επιπλέον, είναι δυνατή η παραγγελία και άλλων χρωμάτων για τυχόν εξειδικευμένη διασκευή πελάτη.

Τιμόνι
Το τιμόνι διαθέτει διάμετρο 460 χιλιοστόμετρα ή 500 χιλιοστόμετρα ανάλογα με τη διαμόρφωση του φορτηγού και μπορεί να ρυθμιστεί στην επιθυμητή θέση με μηχανισμό πεπιεσμένου αέρα.

Θυρίδα οροφής
Η καμπίνα μπορεί να εφοδιαστεί με θυρίδα οροφής με δυνατότητα ανοίγματος κατά 50 χιλιοστόμετρα. Η θυρίδα διατίθεται από κρύσταλλο ή χάλυβα. Ο μηχανισμός της θυρίδας μπορεί να είναι χειροκίνητος ή ηλεκτρικός.

Θέρμανση καμπίνας
Το σύστημα θέρμανσης της καμπίνας διατίθεται σε δύο παραλλαγές: μηχανικού ελέγχου, μόνο θερμαντήρα ή με θερμαντήρα μηχανικού ελέγχου και κλιματισμό. Επίσης διατίθεται σύστημα καυστήρα προθέρμανσης 2 kW το οποίο μπορεί να παραγγελθεί προαιρετικά.

Εσωτερικές θέσεις για αντικείμενα
Το εσωτερικό της καμπίνας διαθέτει πολλές πρακτικές, ευπρόσιτες θέσεις για την αποθήκευση εγγράφων και προσωπικών αντικειμένων. Επάνω από το παράθυρο υπάρχουν δύο αποθηκευτικές μονάδες καθώς και τέσσερις θήκες DIN. Προαιρετικά διατίθεται ένα πλήθος κιβωτίων αποθήκευσης και κιβωτίων επάνω στο τούνελ, επιφάνεια γραφής και γάντζοι για ρούχα.

Κόρνες
Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής επιπλέον κόρνας δύο τύπων, ηλεκτρικής ή πεπιεσμένου αέρα, είτε δύο κόρνες οροφής με πεπιεσμένο αέρα ή μία ηλεκτρική κόρνα κάτω από το εμπρόσθιο κάλυμμα.

Κρεβάτι
Το κρεβάτι προσφέρεται σαν μονοκόμματο ή διμερές και έχει πλάτος 580 χιλιοστόμετρα ή 780 χιλιοστόμετρα. Υπάρχει μια προαιρετική μπάρα προστασίας κρεβατιού.

Καμπίνα χαμηλής εισόδου
Το FE με καμπίνα χαμηλής εισόδου διαθέτει εύκολη πρόσβαση με άνοιγμα θυρών 90 μοιρών και επίπεδη πόρτα, η ορατότητα για τον οδηγό είναι άριστη και φυσικά, είναι ένα γνήσιο Volvo με κορυφαίου επιπέδου ασφάλεια.

Λήψη

Προδιαγραφές καμπίνας

Φορτώστε όλες τις προδιαγραφές καμπίνας σε μορφή PDF. Λήψη(PDF, 2.5 MB)
Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας

Καθίστε άνετα. Δοκιμάστε το κάθισμα. Το κρεβάτι. Περιεργαστείτε όλα τα ντουλάπια. Δεν θα πιστεύετε πόσος είναι ο διαθέσιμος χώρος.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας