Γνωρίζουμε τι συμβαίνει στην κυκλοφορία. Γνωρίζουμε τι σημαίνει ατύχημα. Για το λόγο αυτό κάνουμε τόσες συμπληρωματικές δοκιμές ακόμα κι αν δεν επιβάλλονται από τη νομοθεσία.

Carl Johan Almqvist

Traffic & Product Safety Director, Volvo Trucks

Εσωτερικό

Ασφαλής μετακίνηση προσωπικού με το Volvo FΕ

Ασφαλής μετακίνηση προσώπων

Στο Volvo FE οι οδηγοί είναι καλά προστατευμένοι. Η αγκύρωση του καθίσματος και η δομή ολόκληρης της καμπίνας έχουν ενισχυθεί και έχουν περάσει με επιτυχία όλες τις σχολαστικές δοκιμές στις οποίες υποβάλλουμε όλες τις καμπίνες μας.

Volvo FE alcolock

Alcolock

Δώστε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι το αλκοόλ δεν έχει θέσει στην οδική κυκλοφορία. Το σύστημα alcolock μπορεί να τοποθετηθεί από το εργοστάσιο και διαλύει κάθε αμφιβολία που μπορεί να έχουν οδηγοί και πελάτες για το πόσο σοβαρά παίρνετε την οδική ασφάλεια.

Καμπίνα χαμηλής εισόδου στο Volvo FE

Καμπίνα χαμηλής εισόδου

Στην έκδοση καμπίνας χαμηλής εισόδου, δεν επωφελείστε μόνο από την ευκολότερη είσοδο και έξοδο. Έχετε επίσης πολύ καλύτερη θέα στις πλευρές κατά μήκος της καμπίνας.

Ενσωματωμένη ζώνη ασφαλείας Volvo FΕ

Ενσωματωμένη ζώνη ασφαλείας

Με τη χρήση ζωνών ασφαλείας μπορούν να αποφευχθεί περίπου οι μισοί από όλους τους θανάτους σε ατυχήματα με φορτηγά. Σκεφτείτε το την επόμενη φορά που να μπείτε στο φορτηγό. Στο Volvo FΕ, είναι ενσωματωμένες στο κάθισμα.

Εξωτερικό

Συστήματα προστασίας Volvo FE

Συστήματα εμπρόσθιας προστασίας

Ενσωματωμένο στο εμπρός και πίσω μέρος καθώς και στα πλάγια. Προστατεύει τους άλλους χρήστες του δρόμου σε περίπτωση σύγκρουσης. Το σύστημα εμποδίζει την ενσφήνωση μικρότερων οχημάτων κάτω από το φορτηγό.

Φωτισμός Volvo FE

Φωτισμός

Η μονάδα προβολέων παρέχει ευφυή φωτισμό σε μικρές διαστάσεις. Τα εμπρόσθια φώτα θέσης και τα φώτα κυκλοφορίας ημέρας βρίσκονται στην ίδια μονάδα. Το φορτηγό είναι πάντα ορατό στους άλλους χρήστες του δρόμου. 

Ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις για το Volvo FE

Ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις

Αυτό είναι ουσιαστικής σημασίας για την ασφαλή μετακίνηση σε αστικές περιοχές. Το Volvo FE διαθέτει τέλεια χωροθετημένους καθρέπτες, μεγάλο παρμπρίζ με χαμηλό κάτω άκρο και πρόσθετα παράθυρα στις πόρτες. Έτσι, μπορείτε να βλέπετε τι συμβαίνει γύρω από το φορτηγό σας.

Συστήματα ενεργητικής ασφάλειας Volvo FE

Συστήματα ενεργητικής ασφάλειας

Το φορτηγό σας θα σάς βοηθήσει. Δείτε μια συνοπτική επισκόπηση των συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας της Volvo Trucks που βρίσκονται σε χρήση. 

Επεξήγηση της ασφαλείας του Volvo FE

Τι θα συμβεί εάν...

Ο Υπεύθυνος ασφαλείας κυκλοφορίας και προϊόντων μας αποκαλύπτει τα μυστικά των συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας και του τρόπου λειτουργίας τους.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Δείτε την ασφάλεια από πρώτο χέρι

Ο τοπικός σας αντιπρόσωπος της Volvo Trucks μπορεί να σας δείξει όλα τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά ασφαλείας και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας σε σχέση με την ασφάλεια. 

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας