Το I-Shift ενισχύει παραγωγικότητα

I-Shift: το ευφυέστερο κιβώτιο ταχυτήτων που φτιάξαμε ποτέ

Απλό, αξιόπιστο και εξαιρετικά αποδοτικό, το I-Shift έχει αλλάξει την μετακίνηση με φορτηγά. Οι οδηγοί το αγαπούν επειδή δεν διαθέτει βαρύ συμπλέκτη ή μοχλό που να τους δυσκολεύει και όλες οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονται στην κατάλληλη στιγμή. Ακόμα εξοικονομεί καύσιμα μέχρι 5% και γι' αυτό είναι αγαπητό και στις μεταφορικές εταιρείες.

Η καμπίνα του Volvo FΕ - για μεγάλη άνεση και παραγωγικότητα

Το ιδανικό περιβάλλον για εργασία και για ανάπαυση

Από τη στιγμή που μπαίνετε στο Volvo FE (χρησιμοποιώντας το ιδανικά σχεδιασμένο σκαλοπάτι εισόδου) μέχρι τη στιγμή που τελειώνει το ωράριό σας, όλα είναι σχεδιασμένα για να σας κάνουν πιο παραγωγικούς στο δρόμο. Και πιο ξεκούραστους στο τέλος της ημέρας.

Ρίξτε μία ματιά στο εσωτερικό της καμπίνας
Το Volvo FE παίρνει κίνηση από τον κινητήρα D8K.

Περισσότερη δύναμη

Η ονομαστική ισχύς των 350 ίππων για τον κινητήρα D8K καθιστά το Volvo FE πιο ικανό από ποτέ άλλοτε. Επιτρέπει στον οδηγό να κάνει περισσότερα σε λιγότερο χρόνο. Περισσότερη ισχύς προς όφελος της παραγωγικότητας.

 

Ρίξτε μια ματιά στα χαρακτηριστικά της γραμμής μετάδοσης κίνησης
Το φορτίο εμπρόσθιου άξονα των 9 τόνων προσφέρει αυξημένη ικανότητα φορτίου.

Ένας τόνος παραπάνω στον εμπρόσθιο άξονα

Ο νέος εμπρόσθιος άξονας παρέχει τη δυνατότητα το φορτίο στον άξονα να φτάσει μέχρι 9 τόνους. δηλαδή έναν τόνο παραπάνω σε σχέση με το παρελθόν. Αυτό σημαίνει αυξημένο ωφέλιμο φορτίο ή απλά ευελιξία προκειμένου να αναλαμβάνετε μεταφορικές εργασίες περισσότερων ειδών. Και να γίνεστε περισσότερο παραγωγικοί.

Ρίξτε μια ματιά στα χαρακτηριστικά του πλαισίου
Το Dynafleet μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα

Dynafleet - μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητά σας

Τοποθεσίες, φορτία και ύψη. Χρόνοι οδηγών. Εκθέσεις εκπομπών ρύπων. Κατανάλωση καυσίμου. Το Dynafleet σας παρέχει δεδομένα πραγματικού χρόνου για όλα τα φορτηγά που κατέχετε, συμβάλλοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας και τη λήψη περισσότερο επικερδών αποφάσεων.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Γίνετε παραγωγικότεροι

Μιλήστε με τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Αυτός γνωρίζει ακριβώς πώς η επιχείρησή σας θα γίνει όσο το δυνατόν πιο παραγωγική.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας