Το επανασχεδιασμένο κάθισμα του Volvo FE είναι πλέον ακόμα ασφαλέστερο

Καθίστε αναπαυτικά. Δεθείτε. Παραμείνετε ασφαλείς

Το ενισχυμένο κάθισμα και η ενισχυμένη του στήριξη συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση της μετακίνησης προς τα εμπρός σε περίπτωση ατυχήματος. Το επανασχεδιασμένο στήριγμα αυχένα φροντίζει το κεφάλι σας να μένει ακίνητο και καλά προστατευμένο. Και η ενσωματωμένη ζώνη ασφαλείας σας προστατεύει με πρώτης τάξεως αντοχή σε συγκρούσεις. Έχοντας τακτοποιήσει την ασφάλεια, το μόνο που απομένει να επιλέξετε είναι το χρώμα της ζώνης ασφαλείας. Μαύρο ή πολύ ευδιάκριτο κόκκινο;

Τα συστήματα οπίσθιας προστασίας στο Volvo FΕ

Προστατεύουμε εσάς και τους άλλους

Τα συστήματα εμπρόσθιας και οπίσθιας προστασίας είναι σχεδιασμένα προκειμένου να εμποδίσουν τη σφήνωση ενός επιβατικού αυτοκινήτου κάτω από το φορτηγό σε μια σύγκρουση, μειώνοντας την πιθανότητα τραυματισμού των επιβατών. Και το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας (ESP) μας μειώνει αποτελεσματικά τον κίνδυνο ολίσθησης και ανατροπής. Σε καταστάσεις κινδύνου, επεμβαίνει αστραπιαία μειώνοντας την ισχύ του κινητήρα και φρενάροντας μεμονωμένα τους τροχούς του φορτηγού και του ρυμουλκούμενου.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τα συστήματα ασφαλείας μας
Παρέχει την καλύτερη ευκαιρία για να βλέπετε και να σας βλέπουν

Βελτιωμένη ορατότητα

Αποφασίστε τι είναι αυτό που βλέπετε με τους ηλεκτρονικά ελεγχόμενους εξωτερικούς καθρέπτες. Σας βλέπουν καλύτερα με τα νέα φώτα κυκλοφορίας ημέρας. Δείτε καλύτερα σε περιορισμένους χώρους με τα πρόσθετα πλευρικά παράθυρα. Και προσέχετε τα εμπορεύματά σας με το προαιρετικό πλευρικό παράθυρο ορατότητας.

Τριμερής προφυλακτήρας στο Volvo FΕ

Τριμερής προφυλακτήρας

Οι χαλύβδινες γωνίες παρέχουν στον προφυλακτήρα πολύ μεγάλη αντοχή σε χτυπήματα, μειώνοντας τον κίνδυνο βλάβης και το κόστος πιθανής επισκευής. Και στην περίπτωση σύγκρουσης, με τα ξεχωριστά κομμάτια απομονώνεται η σύγκρουση, γι' αυτό αρκεί να αντικαταστήσετε τα τμήματα που έχουν πάθει ζημιά.

Volvo FΕ με προηγμένο σύστημα συναγερμού με τηλεχειρισμό

Ένα ασφαλές σύστημα

Ένα προηγμένο σύστημα συναγερμού με τηλεχειρισμό συμβάλλει στο να παραμένει το Volvo FE ασφαλές. Ενεργοποιείται εύκολα σε περιπτώσεις που απρόσκλητοι επισκέπτες επιχειρούν να ανοίξουν τις πόρτες ή να παραβιάσουν το όχημα και σας προσφέρει σιγουριά όταν βρίσκεστε μακριά από το φορτηγό.

Περιηγηθείτε στον προαιρετικό εξοπλισμό ασφαλείας της Volvo

Προαιρετικός εξοπλισμός ασφαλείας

Χρειάζεστε προειδοποιητικό γιλέκο; Φορητό προειδοποιητικό λαμπτήρα; Μπορείτε να εφοδιάσετε το Volvo FL σας με τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό ασφαλείας που χρειάζεστε.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Έτοιμοι για μια αναβάθμιση ασφαλείας;

Επισκεφθείτε τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Θα σας εξηγήσει τα παγκοσμίως κορυφαία χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας