Το I-Shift σημαίνει μειωμένη κόπωση και σας επιτρέπει να προσηλωθείτε στο δρόμο και στην κυκλοφορία

Απλά οδηγήστε

Μάθετε πώς το I-Shift κάνει ασφαλέστερη και πιο άνετη την οδήγηση. Δεν υπάρχει βαρύ πεντάλ συμπλέκτη. Δεν υπάρχει μοχλός να σας δυσκολεύει τη ζωή. Και όλες οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονται στον ιδανικό χρόνο. Η απλότητα του συστήματος μειώνει την καταπόνηση και βοηθά στο να επικεντρωθείτε στο δρόμο και την κίνηση γύρω σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε μηχανικά ταχύτητες, υπάρχει το κουμπί επάνω στο λεβιέ ταχυτήτων που σας παρέχει απόλυτο έλεγχο κάθε αλλαγής.

Το I-Shift μπορεί να εξοικονομήσει καύσιμα μέχρι 5%

Εξοικονομήστε καύσιμα

Το I-Shift είναι σχεδιασμένο για εξοικονόμηση καυσίμου μέχρι 5%. Οι εσωτερικές απώλειες ενέργειας είναι χαμηλές, χαμηλότερες από ότι στα μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων. Αυτό όμως που κάνει τη διαφορά είναι τα ηλεκτρονικά. Εάν οδηγείτε σε πρόγραμμα Economy, κάθε αλλαγή ταχύτητας γίνεται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, φροντίζοντας ώστε ο κινητήρας να λειτουργεί στις πλέον αποδοτικές στροφές.

Το σύστημα I-Shift επικοινωνεί με τον κινητήρα

Πως λειτουργεί

Το I-Shift βασίζεται σε ένα ασυγχρόνιστο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων - εξ ου και το μικρό μέγεθος και οι χαμηλές εσωτερικές απώλειες. Η μαγεία ωστόσο βρίσκεται στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου η οποία διαχειρίζεται το συμπλέκτη και τις αλλαγές. Με την αξιολόγηση πληροφοριών για την ταχύτητα, το βάρος, την κλίση του δρόμου και την απαίτηση ροπής, εκτελεί όλες τις αλλαγές με απόλυτη ακρίβεια. Το σύστημα επικοινωνεί επίσης με τον κινητήρα, επιτρέποντας τη ρύθμιση των στροφών και της δράσης του μηχανόφρενου για μέγιστη απόδοση.

Πακέτα λογισμικού I-Shift για όλες τις μεταφορικές εργασίες

Το δικό σας I-Shift

Μπορείτε να προσαρμόσετε τα πακέτα λογισμικού I-Shift έτσι ώστε να καλύπτουν με ακρίβεια τις απαιτήσεις σας. Είτε λοιπόν χρειάζεστε ένα κιβώτιο ταχυτήτων για διανομές, κατασκευές ή μεταφορές μεγάλων αποστάσεων – υπάρχει ένα πακέτο ιδανικό για εσάς.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Κάντε μια έξυπνη κίνηση

Θέλετε να βιώσετε στην πράξη το I-Shift; Επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks και ευχαρίστως θα σας δώσουν το κλειδί.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας