Εργονομικά σχεδιασμένος θάλαμος οδηγού

Εργονομική σκέψη

Όργανα. Μοχλός ταχυτήτων. Χειριστήρια. Αποθηκευτικοί χώροι. Στο Volvo FE, όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε την εργασία σας είναι ακριβώς εκεί όπου πρέπει και σε σημείο με εύκολη πρόσβαση. Σημαίνει λιγότερες κινήσεις. Λιγότερη σωματική καταπόνηση. Έτσι τα χέρια σας βρίσκονται περισσότερο χρόνο στο τιμόνι και τα μάτια σας δεν αποσπώνται από το δρόμο.

Εργονομικά σχεδιασμένος θάλαμος οδηγού

Το κάθισμα οδήγησης

Εκεί περνάτε την ημέρα σας. Γι' αυτό θα πρέπει να είναι τέλειο. Έχουμε επανασχεδιάσει το κάθισμα του Volvo FE για να το κάνουμε ασφαλέστερο, πιο κομψό και εξαιρετικά ανθεκτικό. Η αγκύρωση του καθίσματος έχει βελτιωθεί. Το προσκέφαλο και η ζώνη ασφαλείας είναι πλέον ενσωματωμένα στο κάθισμα. Και τα βαρέως τύπου και ανθεκτικά στη σκόνη υφάσματα, διαθέσιμα και σε βινύλιο, συμπληρώνουν το υπόλοιπο εσωτερικό. 

Άφθονος αποθηκευτικός χώρος για όλα σας τα υπάρχοντα

Άφθονος χώρος για τα αντικείμενά σας

Στο ταμπλό. Στις πόρτες. Επάνω από το κεφάλι σας. Ανάμεσα στα καθίσματα. Κοιτάξτε γύρω σας μέσα στην καμπίνα του Volvo FE και θα δείτε μια πληθώρα αποθηκευτικών χώρων. Και μπορείτε να προσθέσετε και άλλους.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Καθίστε άνετα

Βιώστε την εργονομική αντίληψη στην πράξη. Ο αντιπρόσωπος της Volvo Trucks είναι έτοιμος να σας ξεναγήσει στην καμπίνα του Volvo FE.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας