Το πλαίσιο του Volvo FE - για εύκολη κατασκευή αμαξωμάτων

Στιβαρό αλλά και ευέλικτο

Το πλαίσιο του Volvo FE μπορεί να διαμορφωθεί για σχεδόν οποιαδήποτε υπερκατασκευή. Στιβαρή και άκαμπτη, η τετραγωνισμένη και επίπεδη σχεδίαση διευκολύνει την κατασκευή αμαξωμάτων και μια λύση η οποία θα ικανοποιήσει και τις πλέον απαιτητικές δραστηριότητες. Ακόμα, η βελτιωμένη χωροταξία των εξαρτημάτων του πλαισίου για Euro 6 σημαίνει ότι το Volvo FE παραμένει ανεπηρέαστο από τις αυστηρότερες αντιρρυπαντικές προδιαγραφές.

Σύστημα Volvo Bodybuilder Instructions - συντομεύει το χρόνο μεταξύ παραγγελίας και παράδοσης

Λιγότερος χρόνος στον υπερκατασκευαστή

Παραγγείλετε το δικό σας Volvo FE και ο υπερκατασκευαστής μπορεί να συνδεθεί αμέσως στις Οδηγίες της Volvo για υπερκατασκευαστές. Χρησιμοποιώντας τις ακριβείς προδιαγραφές και τρισδιάστατα σχέδια στο σύστημα, η εργασία μπορεί να αρχίσει ακόμα και προτού το φορτηγό βγει από το εργοστάσιο. Γι' αυτό η παράδοση είναι ταχύτερη αλλά και πιο οικονομική.

Οδηγίες της Volvo για υπερκατασκευαστές
Το Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου του Volvo FE

Γρήγορη, εύκολη φόρτωση

Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου (ECS) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της οριζοντίωσης της ανάρτησης μέσω διακοπτών στο ταμπλό ή από κιβώτιο ελέγχου. Αυτό σημαίνει ταχεία και αποδοτική φόρτωση σε έπρεπε να ύψος.

Επιλέξτε ανάμεσα σε μηχανική ανάρτηση ή ανάρτηση αέρα καμπίνας.

Ανάρτηση τεχνολογίας αιχμής

Αποκτήστε εγγυημένα πολιτισμένη συμπεριφορά. Επιλέξτε ανάμεσα σε μηχανική ανάρτηση καμπίνας με ελικοειδή ελατήρια και αμορτισέρ εμπρός και πίσω. Ή εξ ολοκλήρου ανάρτηση αέρα καμπίνας, η οποία διαθέτει φούσκες εμπρός και πίσω.

Το ηλεκτρονικό σύστημα πέδησης του Volvo FE

Ηλεκτρονικό Σύστημα Πέδησης (EBS)

Το Volvo FΕ χρησιμοποιεί φρένα πεπιεσμένου αέρα με αεριζόμενους δίσκους εμπρός όσο και πίσω. Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα πέδησης (EBS) παρέχει ταχύτερη και ασφαλέστερη απόκριση κατά το φρενάρισμα ενώ συμβάλλει στη μείωση της φθοράς στα φρένα. Το σύστημα περιλαμβάνει ABS και συνδυασμό φρένων, ένα σύστημα το οποίο χρησιμοποιεί τους ποικίλους τύπους φρένων του φορτηγού για ομοιόμορφο φρενάρισμα και για ελάττωση της φθοράς των ελαστικών και των φρένων. Το ενισχυμένο πακέτο EBS περιλαμβάνει επίσης δυνατότητα Hill Hold (συγκράτηση σε ανηφόρες).

VT

Αρχίστε την κατασκευή

Επισκεφθείτε τον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks για να συζητήσετε για τις δυνατότητες διαρρύθμισης και τις προδιαγραφές του ιδανικού για εσάς Volvo FE.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας