Σχεδιασμός για το αστικό περιβάλλον

Το προβολείς σχήματος V δείχνουν ξεκάθαρα ότι είναι Volvo

Οποιαδήποτε εργασία. Σε οποιονδήποτε δρόμο. Οποιαδήποτε στιγμή. Το Volvo FE βρίσκεται στο στοιχείο του. Και με την χυτή γραμμή καμπίνας και τα ξεχωριστά φώτα σχήματος V, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μέρος της οικογένειας.

Το ασφαλές και άνετο εσωτερικό του Volvo FΕ

Το εσωτερικό είναι υπόδειγμα ασφάλειας και άνεσης. Ο χώρος, το κάθισμα, οι θέσεις για αντικείμενα – τα πάντα είναι σχεδιασμένα γύρω από εσάς. Και τα εργονομικά διατεταγμένα όργανα σημαίνουν ότι τα πάντα βρίσκονται κοντά στο χέρι σας.

I-Shift για το Volvo FΕ

Οικονομια καυσιμου, αναποσπαστη απο το οχημα

Ένας ειδικής σχεδίασης κινητήρας. Η ευφυής μας μετάδοση I-Shift. Και μια πλειάδα υπηρεσιών για εξοικονόμηση καυσίμου. Το Volvo FE είναι ο ορισμός της οικονομίας καυσίμου σε τέσσερις (ή έξι) τροχούς.

Πόσα θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε;
Χρόνος διαθεσιμότητας σημαίνει κερδοφορία

Χρονος διαθεσιμοτητας - αποκτηστε περισσοτερο

Οι υπηρεσίες και οι καινοτομίες μας συμβάλλουν στην αποφυγή των ακινητοποιήσεων. Και εάν συμβούν φροντίζουν ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομες. Είναι τόσο απλό και τόσο ουσιαστικό.

Πώς θα το κάνουμε πράξη αυτό
Volvo FE, σχεδιασμένα για επικερδείς διανομές

Παραγωγικοτητα κατα την οδηγηση

Από το σκαλοπάτι εισόδου ειδικά σχεδιασμένο για διανομές μέχρι το προηγμένο μας σύστημα διαχείρισης στόλου, το Volvo FE διαθέτει την παραγωγικότητα στην καρδιά σας.

Γίνετε παραγωγικότεροι
Volvo FE: ασφαλές χωρίς αμφιβολία

Ασφαλες χωρις αμφιβολια

Μια σειρά ξεχωριστών χαρακτηριστικών ασφαλείας. Και μια καμπίνα σχεδιασμένη για την ασφάλεια - τη δική σας και των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου.

Κινηθείτε στα σίγουρα
Το Volvo FE προσφέρει εξαιρετική ευελιξία

Ξεφυγετε με ευκολια

Σε περιορισμένο χώρο; Ο μικρός κύκλος στροφής του Volvo FE, το σύστημα υποβοήθησης για τις αλλαγές ταχυτήτων και η προηγμένη εργονομία οδήγησης κάνουν το όχημα ιδιαίτερα ευκίνητο.

Δείτε την ευελιξία σε δράση
Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Πλησιαστε στο Volvo FE

Εξερευνήστε όλα τα χαρακτηριστικά του Volvo FE. Κατόπιν επισκεφθείτε τον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks για μια πραγματική περιήγηση.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας