Trucks

Ένα άλμα στην εξέλιξη

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΜΠΙΝΑΣ VOLVO FM

Μοιάζει με τα μεγαλύτερα αδέλφια του, όμως είναι ευέλικτο και ευέλικτο όπως το Volvo FM που γνωρίζετε. Ένα νέο, σύγχρονο προφίλ αποκαλύπτει ότι είναι σε τέλεια φόρμα για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις σας. 'Εχει κάνει πολλά εξελικτικά βήματα.

 

Η καμπίνα διαθέτει νέο σχεδιασμό με ορθό παράστημα, περισσότερο εσωτερικό χώρο, μεγάλες επιφάνειες παραθύρων και χαμηλή γραμμή θυρών. Το Volvo FM είναι στρογγυλεμένο στις ακμές και τα κενά μεταξύ του άνω και κάτω εμπρός τμήματος έχουν ελαχιστοποιηθεί για τη βελτίωση της αεροδυναμικής και της αποδοτικότητας.

Μια ακόμα σαφής ένδειξη της εξέλιξης αυτού του φορτηγού είναι ο σχεδιασμός των προβολέων, ο οποίος τονίζει το εμβληματικό προφίλ του Volvo FM. Οι χαρακτηριστικές γραμμές των προβολέων ακολουθούν το σχήμα της καμπίνας, αγκαλιάζουν την μπροστινή γωνία και συνεχίζουν στις πλευρές της καμπίνας. Ακόμη και όταν είναι ακίνητο, είναι προφανές ότι αυτό το φορτηγό διαθέτει υψηλή απόδοση τόσο στις υψηλές ταχύτητες όσο και στην πυκνή κυκλοφορία.  

Θα παρατηρήσετε ακόμα ότι το έμβλημα της Volvo μπροστά είναι μεγαλύτερο και όταν πλησιάσετε στις πόρτες, θα παρατηρήσετε ότι έχουν επιλεγεί σκαλοπάτια εισόδου με αλουμινένιες επενδύσεις. Λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Κατασκευασμένο για ορατότητα

Οι καθρέπτες οπισθοπορείας έχουν μοντέρνο σχεδιασμό με λεπτό περίβλημα και σωστή γεωμετρία κατοπτρικής επιφάνειας. Είναι διαιρούμενης σχεδίασης για να συνδυάζουν μεγάλη επιφάνεια θέασης με ελάχιστες κρυφές γωνίες. Προσθέστε το βοηθητικό κάτω παράθυρο στην πόρτα του συνοδηγού και θα έχετε άπλετη θέα γύρω από το φορτηγό σας. Ακόμη και τις περιοχές κοντά στο όχημα.

Προβολείς

Οι εμβληματικοί προβολείς διατίθενται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις: μία με λαμπτήρες αλογόνου και μία τεχνολογίας LED. Και οι δύο διαθέτουν τα χαρακτηριστικά φώτα ημέρας LED σχήματος V.

Επιλέξτε το επίπεδο διακόσμου σας

Επιλέξτε μεταξύ δύο επιπέδων εξωτερικού διακόσμου και εκατοντάδων χρωμάτων.

Ο βασικός διάκοσμος

Διαθέτει μαύρη μάσκα και προφυλακτήρα, καθρέπτες κ.λπ. σε thunder grey. Εξερευνήστε τα διαφορετικά επίπεδα εξωτερικού διακόσμου στο Volvo Truck Builder.

Διάκοσμος ανώτερου επιπέδου

Διαθέτει γρίλια σε απόχρωση thunder grey. Ο προφυλακτήρας, οι καθρέπτες κ.λπ. είναι βαμμένοι στο χρώμα του αμαξώματος. Διακοσμητικά στοιχεία αλουμινίου στο σκαλοπάτι εισόδου. Εξερευνήστε τα διάφορα επίπεδα εξωτερικού διακόσμου στο Volvo Truck Builder.

Επιλέξτε από περισσότερα από 650 χρώματα. Όλα πράσινα.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με το να μη χρειάζεται να πάτε ξανά στο βαφείο – απλά ζητήστε να παραδοθεί η καμπίνα του Volvo σας στο χρώμα της αρεσκείας σας. Επιλέξτε από περισσότερες από 650 διαφορετικές αποχρώσεις. Και εάν δεν βρείτε αυτό που αναζητάτε, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε άλλο χρώμα για εσάς.

Θέλετε να ρίξετε μία ματιά; Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω χρωματικό κατάλογο.

Σημειώστε ότι η οθόνη του υπολογιστή δεν μπορεί να αναπαράγει τα χρώματα με απόλυτη ακρίβεια. Για να δείτε τα πραγματικά δείγματα χρωμάτων, επισκεφθείτε τον δικό σας επίσημο συνεργάτη της Volvo. Σημειώστε ακόμα ότι όλα τα χρώματα δεν διατίθενται σε όλα τα μοντέλα και αγορές. Στην εικόνα απεικονίζεται φορτηγό με το υψηλότερο δυνατό επίπεδο χρωματισμού.

Αυτή η εφαρμογή χρωματισμού περιέχει όλα τα διαθέσιμα χρώματα στο σύστημα πωλήσεων. Πολλά απλά χρώματα διατίθενται και με διαφανή επίστρωση. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το χρώμα που επιθυμείτε, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks .

Αξεσουάρ για το φορτηγό σας

Κάντε το δικό σας

Εικόνες εξωτερικού Volvo FM

Είστε έτοιμοι για το Volvo FΜ;

Σας περιμένει.