Volvo Trucks

GREECE

×
Volvo FL: με παγκοσμίως κορυφαία καμπίνα ασφαλείας

Ασφάλεια στην πόλη

Καμπίνα ασφαλείας Volvo FL

Δοκιμές πρόσκρουσης. Δοκιμές σύγκρουσης σε στηθαίο. Δοκιμές πρόσκρουσης κεφαλής. Το Volvo FL έχει υποβληθεί σε όλες. Ίσως η ισχυρότερη καμπίνα στην κατηγορία της, διαθέτει μια σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας που φροντίζουν για την ασφάλειά σας, σε περίπτωση ατυχήματος.

Volvo FL safety cab drivers seat studio

Καθίστε αναπαυτικά. Δεθείτε. Παραμείνετε ασφαλείς

Το ενισχυμένο κάθισμα και η στήριξή του συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση της μετακίνησης προς τα εμπρός σε περίπτωση ατυχήματος. Το στήριγμα αυχένα φροντίζει το κεφάλι σας να μένει ακίνητο και καλά προστατευμένο. Και η ενσωματωμένη ζώνη ασφαλείας σας προστατεύει με πρώτης τάξεως αντοχή σε συγκρούσεις. Έχοντας τακτοποιήσει την ασφάλεια, το μόνο που απομένει να επιλέξετε είναι το χρώμα της ζώνης ασφαλείας – μαύρο ή πολύ ευδιάκριτο κόκκινο;

Volvo FL safety cab steering wheel

Διπλή αντοχή

Ολόκληρη η καμπίνα του Volvo FL έχει ενισχυθεί με 31 κιλά χάλυβα προκειμένου να σας προστατεύσει εάν εμπλακείτε σε ατύχημα. Για να μειωθεί ο κίνδυνος τραυματισμού σε μια σύγκρουση, έχουν εξαλειφθεί οι αιχμηρές ακμές από το ταμπλό, το τιμόνι και τα χειριστήρια.

Volvo FL safety cab steering headlights studio

Προστατεύουμε εσάς και τους άλλους

Τα συστήματα εμπρόσθιας και οπίσθιας προστασίας είναι σχεδιασμένα προκειμένου να εμποδίσουν τη σφήνωση ενός επιβατικού αυτοκινήτου κάτω από το φορτηγό σε μια σύγκρουση, μειώνοντας την πιθανότητα τραυματισμού των επιβατών. Και το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας (ESP) μας μειώνει αποτελεσματικά τον κίνδυνο ολίσθησης και ανατροπής. Σε καταστάσεις κινδύνου, επεμβαίνει αστραπιαία μειώνοντας την ισχύ του κινητήρα και φρενάροντας μεμονωμένα τους τροχούς του φορτηγού και του ρυμουλκούμενου.

Παρέχει την καλύτερη ευκαιρία για να βλέπετε και να σας βλέπουν

Ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις

Η γνώση του τι συμβαίνει γύρω από το φορτηγό σας είναι απαραίτητη σε πολυάσχολα αστικά περιβάλλοντα. Το μεγάλο παρμπρίζ του Volvo FL και οι εξαιρετικοί καθρέπτες οπισθοπορείας στο πλάι - το βοηθητικό κάτω παράθυρο στην πόρτα του συνοδηγού σας προσφέρει εξαιρετική θέα σε περιοχές που διαφορετικά θα ήταν αθέατες.

Volvo FL safety cab headlight studio

Τριμερής προφυλακτήρας

Οι χαλύβδινες γωνίες παρέχουν στον προφυλακτήρα ιδιαίτερη αντοχή σε χτυπήματα, μειώνοντας τον κίνδυνο βλάβης και το κόστος πιθανής επισκευής. Και στην περίπτωση ατυχήματος, με τα ξεχωριστά κομμάτια απομονώνεται η σύγκρουση, γι' αυτό αρκεί να αντικαταστήσετε τα τμήματα που έχουν πάθει ζημιά.

Volvo FL safety cab alarm

Ένα ασφαλές σύστημα

Ένα άρτιο σύστημα συναγερμού με τηλεχειρισμό συμβάλλει στο να παραμένει το Volvo FL ασφαλές. Ενεργοποιείται εύκολα εάν τυχόν απρόσκλητοι επισκέπτες επιχειρήσουν να ανοίξουν τις πόρτες ή να παραβιάσουν το όχημα και σας προσφέρει σιγουριά όταν βρίσκεστε μακριά από το φορτηγό.

Περιηγηθείτε στον προαιρετικό εξοπλισμό ασφαλείας της Volvo

Προαιρετικός εξοπλισμός ασφαλείας 

Χρειάζεστε θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες; Κιβώτιο πρώτων βοηθειών; Ή προστατευτική φιμέ επικάλυψη παρμπρίζ; Μπορούμε να εφοδιάσουμε το Volvo FL σας με τυχόν προαιρετικό εξοπλισμό ασφαλείας που χρειάζεστε.

Ασφαλές και σίγουρο

Γνωρίστε από κοντά την ισχυρότερη καμπίνα στην κατηγορία της. Επισκεφθείτε τον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks για μια δοκιμαστική οδήγηση.

Χαρακτηριστικά Volvo FL