Volvo Trucks

GREECE

×
Volvo FL: compact and impressive

Εναρμονίζεται με την κυκλοφορία και ταυτόχρονα ξεχωρίζει

Καμπίνα Volvo FL

Το εντοπίζεις εύκολα. Το λατρεύεις ακόμα ευκολότερα. Παρά το περιορισμένο μέγεθός του, το Volvo FL δεν παύει να εντυπωσιάζει στο περιβάλλον της πόλης. Και μάλιστα ο κομψός και αεροδυναμικός σχεδιασμός του, η εντυπωσιακή μαύρη γρίλια και τα ευφυή χαρακτηριστικά το κάνουν ένα από τα ομορφότερα φορτηγά στην κατηγορία του.   

Volvo FL: ένα αυθεντικό μέλος της οικογένειας Volvo

Μέρος της οικογένειας 

Η διακριτικά στρογγυλεμένη, αεροδυναμική σχεδίαση. Οι τολμηρές γραμμές και γραφικά. Τα χαρακτηριστικά φώτα με σχήμα «V». Το Volvo FL μπορεί να είναι μικρότερο από τα μυώδη εξαδέλφια του για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων, αλλά το DNA του δεν αμφισβητείται. Γνωρίστε ένα κανονικό μέλος της εξαίρετης σειράς φορτηγών της Volvo.

Volvo FL exterior front grill studio

Το σημείο της υπεροχής

Ο αξιοζήλευτος θυρεός του Volvo FL βρίσκεται σε υψηλή θέση στο εμπρόσθιο μέρος του οχήματος, κοντά στον οδηγό. Τονίζει το ότι ο οδηγός είναι κοντά στους ευάλωτους χρήστες του δρόμου. Παρέχει στο φορτηγό μια πιο προσιτή εντύπωση στην πολυσύχναστη κυκλοφορία.

Περισσότερο προσωπικό

Όταν στην αποστολή του φορτηγού συμμετέχουν περισσότερα από ένα, δύο ή τρία άτομα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καμπίνα προσωπικού. Αυτή η καμπίνα διαθέτει άφθονο χώρο για μέχρι 7 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του οδηγού.

Volvo FL roof air deflector

Αεροτομή οροφής

Η αεροτομή οροφής μειώνει την αεροδυναμική αντίσταση. Συνδυάστε την με το ηλιοσκιάδιο και τις πλευρικές αεροτομές για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις

Το να βλέπετε ξεκάθαρα τι συμβαίνει γύρω από το φορτηγό σας είναι το κλειδί για να είστε παραγωγικοί και ασφαλείς στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης. Θέλετε πραγματικά να δείτε άλλα οχήματα καθώς και τους ευάλωτους χρήστες του οδικού δικτύου που βρίσκονται κοντά στο φορτηγό σας. Επεκτείνετε την ορατότητα σας προς όλες τις κατευθύνσεις με το πακέτο ορατότητας, το οποίο περιλαμβάνει βοηθητικά παράθυρα στις πόρτες των επιβατών και πίσω πλευρικά παράθυρα και στις δύο πλευρές. Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, το πακέτο περιλαμβάνει και ηλεκτροκίνητους και θερμαινόμενους καθρέφτες οπισθοπορείας και φώτα στα σκαλοπάτια για ασφαλή είσοδο και έξοδο.

Volvo FL exterior city truck

Αφήστε τον αέρα να περνά

Ο ελαφρώς στρογγυλεμένος, αεροδυναμικός σχεδιασμός του Volvo FL προσφέρει μικρότερη αεροδυναμική αντίσταση, βελτιώνοντας την οδηγική συμπεριφορά και την οικονομία καυσίμου. Και με το ιδιαίτερο κυψελωτό σχέδιο, η εμπρόσθια γρίλια κάνει αποτελεσματικότερη τη ροή του αέρα, διευκολύνοντας την ψύξη του κινητήρα και τη λειτουργία της τελικής επεξεργασίας.

Volvo FL 4x4 για δύσβατους δρόμους

Προσέξτε τις ιδιαιτερότητες 

Ειδικά σχεδιασμένες για το Volvo FL 4x4, οι χαρακτηριστικές λωρίδες το κάνουν να ξεχωρίζει από τα δικίνητα αδέλφια του. Αυτές επισημαίνουν τις σκληροτράχηλες καταβολές του και το κάνουν να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Βρείτε την τέλεια καμπίνα

Volvo FL Day cab

Καμπίνα ημέρας

Εσωτερικό ύψος 1.605mm
Μήκος 1.600mm
Πλάτος 2.100mm

Volvo FL Comfort cab

Κοντή καμπίνα με κρεβάτι

Εσωτερικό ύψος 1.605 mm
Μήκος 2.000 mm
Πλάτος 2.100 mm

Volvo FL Crew cab

Καμπίνα προσωπικού

Εσωτερικό ύψος 1.605mm
Μήκος 2.980mm
Πλάτος 2.100mm

Δείτε όλες τις προδιαγραφές των καμπίνων

360° γενική άποψη του εξωτερικού

Η παρακάτω είναι μια διαδραστική επισκόπηση της καμπίνας. Κάντε κλικ στα πλαίσια κειμένου για να διαβάσετε περισσότερα. Κάντε κλικ στο «Πλήρης οθόνη» για ακόμα πληρέστερη εμπειρία. Τα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που περιγράφονται είναι γενικά και ενδέχεται να διαφέρουν από το δικό σας φορτηγό.

Επιλέξτε από περισσότερα από 650 χρώματα. Όλα πράσινα

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με το να μη χρειάζεται να πάτε ξανά στο βαφείο – απλά ζητήστε να παραδοθεί η καμπίνα του Volvo σας στο χρώμα της αρεσκείας σας. Επιλέξτε από περισσότερες από 650 διαφορετικές αποχρώσεις. Και εάν δεν βρείτε αυτό που αναζητάτε, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε άλλο χρώμα για εσάς.

Θέλετε να ρίξετε μία ματιά; Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω χρωματικό κατάλογο.

Σημειώστε ότι η οθόνη του υπολογιστή δεν μπορεί να αναπαράγει τα χρώματα με απόλυτη ακρίβεια. Για να δείτε τα πραγματικά δείγματα χρωμάτων, επισκεφθείτε τον δικό σας επίσημο συνεργάτη της Volvo. Σημειώστε ακόμα ότι όλα τα χρώματα δεν διατίθενται σε όλα τα μοντέλα και αγορές. Στην εικόνα απεικονίζεται φορτηγό με το υψηλότερο δυνατό επίπεδο χρωματισμού.

Αυτή η εφαρμογή χρωματισμού περιέχει όλα τα διαθέσιμα χρώματα στο σύστημα πωλήσεων. Πολλά απλά χρώματα διατίθενται και με διαφανή επίστρωση. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το χρώμα που επιθυμείτε, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks .

Σας εντυπωσίασαν;

Δείτε από κοντά το στιλ και την ουσία του Volvo FL. Επισκεφθείτε τον τοπικό αντιπρόσωπο της Volvo Trucks.