Volvo Trucks

GREECE

×
Volvo FΕ για εθνικές και αστικές διανομές

Για το αστικό περιβάλλον

ΚΑΜΠΙΝΑ VOLVO FE

Compact. Σίγουρο. Και υπερήφανα Volvo. Το Volvo FE ξεχωρίζει από τα άλλα φορτηγά για την πόλη και για τις περιφερειακές διανομές. Και με την καλοσχεδιασμένη καμπίνα, τα ευδιάκριτα φώτα σχήματος V και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ασφαλείας, παίρνει επάξια μια θέση ανάμεσα στα ποιοτικότερα αυτοκίνητα της κατηγορίας του.

Volvo FE, ένα μέλος της οικογένειας Volvo

Μέλος της οικογένειας

Η διακριτικά στρογγυλεμένη, αεροδυναμική σχεδίαση. Οι τολμηρές γραμμές και γραφικά. Τα χαρακτηριστικά φώτα με σχήμα «V». Το Volvo FE μπορεί να είναι μικρότερο, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ευκινησία και μικρότερο βάρος, δύο χαρακτηριστικά που εκτιμώνται ιδιαίτερα στις μεταφορές που γίνονται κοντά στο αστικό περιβάλλον. Γνωρίστε ένα κανονικό μέλος της εξαίρετης σειράς φορτηγών της Volvo.

Volvo FE exterior grille

Το σημείο της υπεροχής

Ο αξιοζήλευτος θυρεός του Volvo FE βρίσκεται σε υψηλή θέση στο εμπρόσθιο μέρος του οχήματος, κοντά στον οδηγό. Τονίζει το ότι ο οδηγός είναι κοντά στους ευάλωτους χρήστες του δρόμου. Παρέχει στο φορτηγό μια πιο προσιτή εντύπωση στην πολυσύχναστη κυκλοφορία.

Volvo FE exterior blue truck turning

Αφήστε τον αέρα να περνά

Ο ελαφρώς στρογγυλεμένος, αεροδυναμικός σχεδιασμός του Volvo FE προσφέρει μικρότερη αεροδυναμική αντίσταση, βελτιώνοντας την οδηγική συμπεριφορά και την οικονομία καυσίμου. Και με το ιδιαίτερο κυψελωτό σχέδιο, η εμπρόσθια γρίλια κάνει αποτελεσματικότερη τη ροή του αέρα, διευκολύνοντας την ψύξη του κινητήρα και τη λειτουργία της τελικής επεξεργασίας.

Αεροτομή οροφής

Η αεροτομή οροφής μειώνει την αεροδυναμική αντίσταση. Συνδυάστε την με το ηλιοσκιάδιο και τις πλευρικές αεροτομές για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Τριμερής σχεδίαση προφυλακτήρα

Η πρωτοποριακή σχεδίαση του προφυλακτήρα εμπεριέχει χαλύβδινες γωνίες που προσφέρουν εξαιρετική αντοχή σε χτυπήματα. Και εάν ένα κομμάτι πάθει ζημιά, εύκολα αντικαθίσταται. Αυτό για εσάς σημαίνει χαμηλότερο κόστος επισκευής.

Βρείτε την τέλεια καμπίνα

360° γενική άποψη του εξωτερικού

Η παρακάτω είναι μια διαδραστική επισκόπηση της καμπίνας. Κάντε κλικ στα πλαίσια κειμένου για να διαβάσετε περισσότερα. Κάντε κλικ στο «Πλήρης οθόνη» για ακόμα πληρέστερη εμπειρία. Τα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που περιγράφονται είναι γενικά και ενδέχεται να διαφέρουν από το δικό σας φορτηγό.

Επιλέξτε από περισσότερα από 650 χρώματα. Όλα πράσινα.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με το να μη χρειάζεται να πάτε ξανά στο βαφείο – απλά ζητήστε να παραδοθεί η καμπίνα του Volvo σας στο χρώμα της αρεσκείας σας. Επιλέξτε από περισσότερες από 650 διαφορετικές αποχρώσεις. Και εάν δεν βρείτε αυτό που αναζητάτε, μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε άλλο χρώμα για εσάς.

Θέλετε να ρίξετε μία ματιά; Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω χρωματικό κατάλογο.

Σημειώστε ότι η οθόνη του υπολογιστή δεν μπορεί να αναπαράγει τα χρώματα με απόλυτη ακρίβεια. Για να δείτε τα πραγματικά δείγματα χρωμάτων, επισκεφθείτε τον δικό σας επίσημο συνεργάτη της Volvo. Σημειώστε ακόμα ότι όλα τα χρώματα δεν διατίθενται σε όλα τα μοντέλα και αγορές. Στην εικόνα απεικονίζεται φορτηγό με το υψηλότερο δυνατό επίπεδο χρωματισμού.

Αυτή η εφαρμογή χρωματισμού περιέχει όλα τα διαθέσιμα χρώματα στο σύστημα πωλήσεων. Πολλά απλά χρώματα διατίθενται και με διαφανή επίστρωση. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε το χρώμα που επιθυμείτε, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks .

Σταματήστε και χαζέψτε

Εσείς θα κρίνετε εάν το Volvo FE είναι το ομορφότερο φορτηγό διανομών που κυκλοφορεί. Απλά επισκεφθείτε τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks.