Volvo Trucks

GREECE

×
Η ευέλικτη διαρρύθμιση πλαισίου του Volvo FΕ

Ένα πλαίσιο επιτυχίας

Πλαίσιο Volvo FΕ

Οι μηχανικοί μας είχαν ένα όραμα: ένα ευέλικτο πλαίσιο που θα ταίριαζε σχεδόν σε οποιαδήποτε αποστολή. Το αποτέλεσμα είναι ελαφρύ και συνάμα αρκετά ισχυρό και για τα βαρύτερα φορτία. Απίστευτα στιβαρό. Και με απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης. Οποιαδήποτε και αν είναι λοιπόν η επιχείρηση σας, υπάρχει ένα Volvo FE κατάλληλο γι' αυτήν.

Το πλαίσιο του Volvo FE - για εύκολη κατασκευή αμαξωμάτων

Στιβαρό αλλά και ευέλικτο

Το πλαίσιο του Volvo FE μπορεί να διαμορφωθεί για σχεδόν οποιαδήποτε υπερκατασκευή. Στιβαρή και άκαμπτη, η τετραγωνισμένη και επίπεδη σχεδίαση διευκολύνει την κατασκευή αμαξωμάτων και μια λύση η οποία θα ικανοποιήσει και τις πλέον απαιτητικές δραστηριότητες. Ακόμα, η βελτιωμένη χωροταξία των εξαρτημάτων του πλαισίου για Euro 6 σημαίνει ότι το Volvo FE παραμένει ανεπηρέαστο από τις αυστηρότερες αντιρρυπαντικές προδιαγραφές.

Λιγότερος χρόνος στον υπερκατασκευαστή

Παραγγείλετε το δικό σας Volvo FE και ο υπερκατασκευαστής μπορεί να συνδεθεί αμέσως στις Οδηγίες της Volvo για υπερκατασκευαστές. Χρησιμοποιώντας τις ακριβείς προδιαγραφές και τρισδιάστατα σχέδια στο σύστημα, η εργασία μπορεί να αρχίσει ακόμα και προτού το φορτηγό βγει από το εργοστάσιο. Γι' αυτό η παράδοση είναι ταχύτερη αλλά και πιο οικονομική.

Οδηγίες της Volvo για υπερκατασκευαστές

Σύστημα Volvo Bodybuilder Instructions - συντομεύει το χρόνο μεταξύ παραγγελίας και παράδοσης
The Electronic Control System of the Volvo FE

Γρήγορη, εύκολη φόρτωση

Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου (ECS) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της οριζοντίωσης της ανάρτησης μέσω διακοπτών στο ταμπλό ή από κιβώτιο ελέγχου. Αυτό σημαίνει ταχεία και αποδοτική φόρτωση σε έπρεπε να ύψος.

Choose between mechanical cab suspension or air suspension

Ανάρτηση τεχνολογίας αιχμής

Αποκτήστε εγγυημένα πολιτισμένη συμπεριφορά. Επιλέξτε ανάμεσα σε μηχανική ανάρτηση καμπίνας με ελικοειδή ελατήρια και αμορτισέρ εμπρός και πίσω. Ή εξ ολοκλήρου ανάρτηση αέρα καμπίνας, η οποία διαθέτει φούσκες εμπρός και πίσω.

Volvo FE chassis cyclist blue truck

Ηλεκτρονικό Σύστημα Πέδησης (EBS)

Το Volvo FΕ χρησιμοποιεί φρένα πεπιεσμένου αέρα με αεριζόμενους δίσκους εμπρός όσο και πίσω. Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα πέδησης (EBS) παρέχει ταχύτερη και ασφαλέστερη απόκριση κατά το φρενάρισμα ενώ συμβάλλει στη μείωση της φθοράς στα φρένα. Το σύστημα περιλαμβάνει ABS και συνδυασμό φρένων, ένα σύστημα το οποίο χρησιμοποιεί τους ποικίλους τύπους φρένων του φορτηγού για ομοιόμορφο φρενάρισμα και για ελάττωση της φθοράς των ελαστικών και των φρένων. Το ενισχυμένο πακέτο EBS περιλαμβάνει επίσης δυνατότητα Hill Hold (συγκράτηση σε ανηφόρες).

Το ευέλικτο πλαίσιο

Το ευέλικτο πλαίσιο

Κατά παραγγελία, με αναμονές η τυποποιημένο

Το πλαίσιο του Volvo FE μπορεί να παραγγελθεί με την τυποποιημένη διάταξη. Εάν όμως θέλετε να διευκολύνετε ουσιαστικά το έργο του κατασκευαστή αμαξώματος, μπορείτε να το παραγγείλετε με το κιτ αναμονής ή ακόμα και να το προσαρμόσετε απόλυτα στις ειδικότερες ανάγκες σας.

Για ειδικές εφαρμογές

Υπάρχει η δυνατότητα ειδικής διασκευής του πλαισίου για ειδικές εφαρμογές όπως απορριματοφόρα, βυτία και γερανούς. Εξαρτήματα όπως οι δεξαμενές καυσίμου και οι δεξαμενές AdBlue έχουν αλλάξει θέση προκειμένου το πλαίσιο να έχει τη βέλτιστη διαμόρφωση.

Πίσω άξονες

Διατίθενται τέσσερις διαφορετικοί οπίσθιοι άξονες σε ποικίλες διαμορφώσεις. Το εύρος ικανότητας φορτίου κυμαίνεται από 13 μέχρι 23 τόνους.

Συρόμενοι άξονες

Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο τύπους συρόμενων αξόνων: μια έκδοση με σταθερό πίσω άξονα διαφορικού με μονούς ή διπλούς τροχούς ή πίσω άξονα διαφορικού με υδραυλική στρέψη και μονούς τροχούς. Και οι δύο τύποι διαθέτουν την κατ' επιλογή προσθήκη λειτουργίας ανύψωσης όταν το όχημα κινείται άφορτο.

Ύψος πλαισίου

Υπάρχουν διαθέσιμα δύο ύψη τομής πλαισίου στα 266 mm και 300 mm με πάχος πλαισίου 7 ή 8 mm, ανάλογα με το μοντέλο.

Εσωτερικό ενισχυτικό πλαισίου

Τα τριαξονικά οχήματα διαθέτουν ένα εσωτερικό ενισχυτικό για την ενίσχυση της περιοχής γύρω από την εγκατάσταση των οπίσθιων αξόνων.

Δεξαμενές καυσίμου

Ανάλογα με τις προδιαγραφές του φορτηγού και τις ειδικές απαιτήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε δεξαμενές καυσίμου από χάλυβα ή αλουμίνιο με χωρητικότητα μεταξύ 160 και 630 λίτρων.

Εργαλειοθήκες

Εφοδιάστε το Volvo FE με δύο ξεχωριστές εργαλειοθήκες για την αποθήκευση ιμάντων πρόσδεσης και άλλου εξοπλισμού. Τα μεγέθη τους είναι 55 λίτρα και 125 λίτρα αντίστοιχα.

Πλευρικό σύστημα προστασίας

Το ενισχυμένο και αναδιπλούμενο σύστημα πλευρικής προστασίας (SUP) αποτελεί προαιρετικό εξοπλισμό που τοποθετείται από το εργοστάσιο. Είναι σχεδιασμένο από τη Volvo και συνδυάζει την προστασία και την ευκολία συντήρησης.

Εμπρός άξονες

Διατίθενται εμπρόσθιοι άξονες χωρίς συντήρηση με μέγιστη ικανότητα φορτίου 7,1, 7,5, 8,0 ή 9,0 τόνους.

Αρχίστε την κατασκευή

Επισκεφθείτε τον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks για να συζητήσετε για τις δυνατότητες διαρρύθμισης και τις προδιαγραφές του ιδανικού για εσάς Volvo FE.