Trucks

Ηλεκτροκινηση

Το μελλον των ηλεκτρικων φορτηγων

Η Volvo Trucks θέλει να γίνει καλύτερη η καθημερινότητα για όσους ζουν, εργάζονται και επισκέπτονται τις μικρές και μεγάλες πόλεις μας. Οι πόλεις μεγαλώνουν και μαζί με αυτές και μεγαλώνουν και οι προκλήσεις. Ευτυχώς υπάρχουν αλλαγές στον ορίζοντα, οι οποίες πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο.

Η ηλεκτροκίνηση παίζει βασικό ρόλο στην πορεία προς τις βιώσιμες μετακινήσεις. Τα ηλεκτρικά φορτηγά αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα και βιώσιμη επαγγελματική λύση για τις πόλεις και τις επιχειρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα για τις διάφορες πτυχές της ηλεκτροκίνησης και για το πώς η Volvo Trucks επιθυμεί να συμβάλλει στο να γίνουν οι πόλεις ελκυστικότερες στο μέλλον.

Βελτιστοποιημένη για τις ανάγκες σας

Η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση είναι μια επένδυση για το μέλλον, και από οικονομικής άποψης και από άποψης κύρους. Ξεκινάμε πάντα με μια λεπτομερή ανάλυση των αναγκών σας, για να προσαρμόσουμε στα μέτρα σας μια ολοκληρωμένη λύση που σας ταιριάζει απόλυτα. 

Τα φορτηγά

Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο εξ ολοκλήρου ηλεκτρικά μοντέλα φορτηγών. Το μικρών διαστάσεων και ευέλικτο Volvo FL Electric και το μεγαλύτερο Volvo FE Electric για βαρύτερες και πιο απαιτητικές μεταφορές.

Ο ιδανικός σας συνεργάτης

Με τη Volvo Trucks, αποκτάτε μια λύση μεταφοράς που έχει κατασκευαστεί για τις ειδικές σας μεταφορικές ανάγκες. Και εμείς την προσαρμόζουμε για τις δικές σας μεταφορές και διαδρομές.

Αστικές μεταφορές

Είτε κάνετε παραδόσεις καταναλωτικών αγαθών είτε μεταφέρετε υλικά για την κατασκευή των πόλεων του αύριο, τώρα μπορείτε να το κάνετε με ένα σημαντικά καθαρότερο και πιο ήσυχο τρόπο. Είναι καλύτερα τόσο για το περιβάλλον όσο και για την εταιρική σας εικόνα.

Συλλογή απορριμμάτων

Εάν συλλέγετε απορρίμματα, κάθε ξεκίνημα και στάση γίνονται καθαρότερη και πιο ήσυχη όταν το όχημα είναι ηλεκτροκίνητο. Δείξτε σεβασμό για το προσωπικό αλλά και για τη γειτονιά.

Volvo FE Electric

Ένα τριαξονικό φορτηγό με μικτό βάρος οχήματος μέχρι 27 τόνους. Μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένα οχήματα για απαιτητικές αστικές μεταφορές όπως συλλογή απορριμμάτων, ελαφρές κατασκευαστικές μεταφορές και παραδόσεις.

Volvo FL Electric

Ένα διαξονικό φορτηγό με μικτό βάρος οχήματος μέχρι 16,7 τόνους. Μπορούμε να παραδίδουμε ολοκληρωμένα οχήματα για αστικές μεταφορές, όπως παραδόσεις και συλλογή απορριμμάτων.

Αληθινές παραδόσεις πόρτα με πόρτα

Με ένα εξ ολοκλήρου ηλεκτρικό φορτηγό, η έκφραση "παραδόσεις από πόρτα σε πόρτα" αποκτά μια εντελώς νέα έννοια. Θα πλησιάσετε περισσότερο στους πελάτες σας και θα δείξετε τη φροντίδα σας για τους οδηγούς σας.

Αφοσιωθείτε απόλυτα σε αυτήν

Εξορθολογίστε το σύστημα εφοδιασμού σας και δημιουργήστε δυνατότητες για νέες, αποδοτικές ροές εργασίας. Με μηδενικές εκπομπές ρύπων και χαμηλότερο θόρυβο, θα έχετε τη δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης εμπορευμάτων σε μέρη απρόσιτα από τα κανονικά φορτηγά. Εντός και εκτός των ζωνών προστασίας του περιβάλλοντος. Κινήστε το όχημα απευθείας σε στεγασμένες αποθήκες αντί να παραμένετε έξω. 

Δείξτε τη βιωσιμότητά σας 

Όταν παραδίδετε προϊόντα, αντιπροσωπεύετε επίσης ένα εμπορικό όνομα. Όλοι γνωρίζουν ότι οι μεταφορές έχουν αντίκτυπο στο περιβάλλον. Επωφεληθείτε από την ευκαιρία να δείξετε στον κόσμο ότι η εταιρεία σας παίρνει στα σοβαρά τη βιωσιμότητα, σε κάθε βήμα της αλυσίδας εφοδιασμού. Είστε έτοιμοι να πάρετε θέση;

Ποια είναι η λύση σας;

Επιλέξτε το ευέλικτο και απλό Volvo FL Electric ή το μεγαλύτερο Volvo FE Electric με υψηλότερη μεταφορική ικανότητα ισχυρότερο σύστημα μετάδοσης κίνησης. Όποιες και αν είναι οι μεταφορές και τα δρομολόγιά σας, υπάρχει μια βελτιστοποιημένη λύση που βοηθά τους οδηγούς σας να κάνουν ακόμη καλύτερα τη δουλειά τους.

Υποστηρίξτε τη βιωσιμότητα

Ηλεκτροκίνηση σημαίνει επίσης πιο αθόρυβες και καθαρότερες μετακινήσεις. Μεγάλο πλεονέκτημα αν κινείστε σε κατοικημένες περιοχές και στο αστικό περιβάλλον. Με το Volvo FL Electric και το Volvo FE Electric, τα έχετε όλα στο ίδιο πακέτο.

Ιδανικό για συνεχείς στάσεις

Σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό φορτηγό, το εξ ολοκλήρου ηλεκτροκίνητο φορτηγό είναι πολύ αθόρυβο. Τόσο κατά την οδήγηση όσο και σε ακινησία. Ένας ηλεκτρικός κινητήρας επίσης παρέχει άμεσα τη μέγιστη ροπή στρέψης, πράγμα που δίνει πολύ ομαλή και απρόσκοπτη παροχή της ισχύος. Αυτό είναι ιδανικό για τα δρομολόγια με συνεχείς στάσεις που κατά κανόνα εκτελείτε στις αστικές μεταφορές. 

Καλύτερο περιβάλλον εργασίας

Θα αντιληφθείτε μεγάλη διαφορά, τόσο στην καμπίνα όσο και κατά την εργασία γύρω από το φορτηγό. Ο θόρυβος και οι κραδασμοί στην καμπίνα είναι πολύ χαμηλότεροι. Οδήγηση είναι πραγματικά πολιτισμένη και απαλλαγμένη από άγχος. Συνολικά, η πιο αθόρυβη λειτουργία και καθαρότερος αέρας προσφέρουν βελτιωμένο περιβάλλον για το προσωπικό σας και για τους περαστικούς.

Πιο αθόρυβο από κάθε άποψη

Ηλεκτροκίνηση σημαίνει επίσης αθόρυβη μετακίνηση. Το επίπεδο θορύβου κατά τη διέλευση του ηλεκτρικού φορτηγού μας είναι 10 dB χαμηλότερο από ένα συμβατικό φορτηγό. Ο θόρυβος που αντιλαμβάνεται το ανθρώπινο αυτί είναι ο μισός. Και σε στάση, ο θόρυβος μόλις και μετά βίας μπορεί να μετρηθεί. Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει η ηλεκτροκίνηση για το περιβάλλον εργασίας και τη στάθμη της ηχορύπανσης στις πόλεις.

ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ

Η ηλεκτροκίνηση είναι πολλά περισσότερα από την αγορά νέων φορτηγών. Όλα ξεκινούν με μια ανάλυση του τι θέλετε να επιτύχετε.

 

Προπαρασκευαστική μελέτη

Ποιες είναι οι μεταφορές σας και οι ανάγκες σας; Ποια εμπορεύματα μεταφέρετε και σε ποιες αποστάσεις; Ποιες είναι οι απαιτήσεις δυναμικότητας και ο αριθμός των στάσεων; Πού θα οδηγείτε και πότε; Πόσο λεπτομερής είναι ο σχεδιασμός της διαδρομής σας; Υπάρχουν σταθμοί φόρτισης κατά μήκος των διαδρομών σας; Λαμβάνουμε υπόψη όλες τις παραμέτρους για να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη λύση.

Προσαρμογή των φορτηγών

Εφόσον έχουμε τις απαντήσεις, μπορούμε να αρχίσουμε τη συγκρότηση μιας λύσης για τις ανάγκες σας. Πώς μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας όσον αφορά την ικανότητα φόρτωσης και το εύρος λειτουργίας ώστε να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητά σας;

Φόρτιση

Ο προβληματισμός για την αυτονομία και οι δυνατότητες φόρτισης είναι ίσως κάποιες από τις ανησυχίες σας όταν επιλέγετε ηλεκτροκίνηση. Υπάρχει ένας ενσωματωμένος στο όχημα φορτιστής εναλλασσόμενου ρεύματος και συμπεριλαμβάνεται καλώδιο φόρτισης το οποίο επιτρέπει τη φόρτιση στο τέλος της προηγούμενης ημέρας. Η ταχύτερη φόρτιση απαιτεί εξωτερικό σταθμό φόρτισης. Η Volvo Trucks συνεργάζεται με προμηθευτές σταθμών φόρτισης για να σας υποστηρίξει στη διασφάλιση μιας υποδομής φόρτισης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Service

Τα ηλεκτρικά φορτηγά απαιτούν διαφορετική και λιγότερο συχνή συντήρηση από ένα παραδοσιακό φορτηγό. Δεν χρειάζεστε συχνές αλλαγές λαδιού κινητήρα, για παράδειγμα. Υπάρχουν όμως και άλλα υποσυστήματα που απαιτούν επιθεώρηση και συντήρηση. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί σέρβις στον αντιπρόσωπο της Volvo Trucks εκπαιδεύονται για να φροντίζουν τα ηλεκτρικά φορτηγά σας. 

Επόμενα βήματα

Εφόσον λάβετε την απόφαση να επιλέξετε ηλεκτροκίνηση, είναι ευκολότερο να κάνετε τα επόμενα βήματα. Είμαστε εκεί για να σας υποστηρίξουμε με τις σωστές λύσεις.

VOLVO ELECTRIC - ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πρώτα απ 'όλα, δεν εκπέμπουν καυσαέρια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε στην να βελτιώσετε πραγματικά την ποιότητα του αέρα εάν επιλέξετε ηλεκτρικό φορτηγό αντί για φορτηγά με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Δεύτερον, είναι πιο αθόρυβα. Η ηχορύπανση είναι ένα εντεινόμενο πρόβλημα στις αστικές περιοχές και τα ηλεκτρικά φορτηγά συμβάλλουν σε πόλεις με λιγότερο θόρυβο. Τέλος, ένα ηλεκτρικό φορτηγό κινείται εύκολα σε τυπικές αστικές μεταφορές με πολλά σταμάτα - ξεκίνα.

Προσαρμόζουμε κάθε ηλεκτρικό φορτηγό ανάλογα με τη συγκεκριμένη μεταφορική δραστηριότητα και διαδρομές. Η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι βελτιστοποιημένη έτσι ώστε να φορτίζετε το φορτηγό όταν δεν το χρειάζεστε και να έχετε πρόσβαση σε φορτισμένο φορτηγό όταν το χρειάζεστε. Το Volvo FL Electric προσφέρει αυτονομία έως και 300 χιλιομέτρων στις διανομές.

Ναι, μπορούν. Δεδομένου ότι δεν εκπέμπουν καυσαέρια, είναι δυνατή η κίνησή τους σε εσωτερικούς σταθμούς εμπορευμάτων και σε αστικές περιοχές με κανονισμούς μηδενικών ρύπων. Και επειδή είναι πιο αθόρυβα, μπορούν επίσης να κινούνται σε ώρες εκτός αιχμής όταν τα επίπεδα θορύβου είναι περιορισμένα.

Πραγματικά εύκολη. Στη θέση του οδηγού, έχετε πρόσβαση σε υψηλή ροπή και απρόσκοπτη δύναμη από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ιδανικό για μεταφορές με πολλές εκκινήσεις και στάσεις. Τα χαμηλά επίπεδα χαμηλού και κραδασμών σημαίνουν ότι έχετε ένα καλό περιβάλλον εργασίας.

Ναι, υπάρχουν. Τα ηλεκτρικά φορτηγά μας προορίζονται για αστική χρήση όπου οι κύκλοι μεταφοράς είναι προβλέψιμοι, όπως οι παραδόσεις, η συλλογή απορριμμάτων και οι ελαφριές μεταφορές δομικών υλικών.

News Features

Κάντε το επόμενο βήμα

Ο τοπικός αντιπρόσωπός σας της Volvo Trucks είναι έτοιμος να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε μια εξ ολοκλήρου ηλεκτρική λύση για τη δραστηριότητά σας.