Εμείς, oι άνθρωποι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και της Volvo Trucks, έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας με έναν και μόνο σκοπό: να σας παρέχουμε το φορτηγό αλλά και την υποστήριξη που χρειάζεστε προκειμένου να διασφαλίσουμε την κερδοφορία σας.

Νιώθουμε περήφανοι για τα φορτηγά και τις υπηρεσίες μας! Αλλά νιώθουμε περήφανοι και για εσάς, τους πελάτες μας!

Ξέρουμε ότι είστε άνθρωποι που εργάζεστε σκληρά, που δεν φοβάστε την δουλειά, που δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό, που γνωρίζετε πολύ καλά τις ανάγκες της επιχείρησής σας και που απαιτείτε πάντα το καλύτερο. Και σας γνωρίζουμε προσωπικά, μέσω της διαδικασίας της πώλησης και της τεχνικής υποστήριξης που σας παρέχουμε.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια της Volvo Trucks στην Ελλάδα. 

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ VOLVO TRUCKS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Volvo FH 25 Year Special Edition

APM TRANSPORT S.A.

Η εταιρεία APM Transport S.A. είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που θα προσθέσει το Volvo FH 25 Year Special Edition στον στόλο της.

Διαβάστε Περισσότερα
15 φορτηγά Volvo FH στην εταιρεία Cargo Med S.A.

Cargo Med S.A.

Ψήφο εμπιστοσύνης στον τράκτορα Volvo FH έδωσε η εταιρεία Cargo Med S.A. μέλος του Ομίλου MED FRIGO, μία  από τις μεγαλύτερες εταιρίες διεθνών μεταφορών σε ψυχόμενα και ευπαθή προϊόντα, καθώς επέλεξε 15 υπερσύγχρονους ελκυστήρες μάρκας VOLVO, τύπου FH προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ανανέωσης του στόλου της.

Διαβάστε Περισσότερα