Εγχειρίδιο οδηγού

Volvo Trucks

Εγχειρίδιο Οδηγού

Εδώ μπορείτε να δείτε το μοναδικό σας Εγχειρίδιο οδηγού βάσει του αριθμού πλαισίου του φορτηγού σας και της προτιμώμενης γλώσσας. Το εγχειρίδιο διατίθεται σε ποικίλες μορφές και εμφανίζει μόνο πληροφορίες σχετικές με τη διαμόρφωση του φορτηγού σας. Για να δείτε την ηλεκτρονική έκδοση, κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί. Ή επιλέξτε μία από τις άλλες παρεχόμενες επιλογές.

Εγχειρίδιο οδηγού ως εφαρμογή

Εφαρμογή για κινητό

Είναι δυνατό να κατεβάσετε το Εγχειρίδιο οδηγού ως εφαρμογή στην κινητή συσκευή σας. Απλώς κατεβάστε την μέσω του App Store (iOS) ή μέσω του Google Play (Android) και στη συνέχεια πληκτρολογήστε τον μοναδικό αριθμό πλαισίου και τη γλώσσα που προτιμάτε.

Το Εγχειρίδιο του οδηγού στο iTunes Το Εγχειρίδιο του οδηγού στο Google play
Εγχειρίδιο οδηγού σε μορφή pdf

Μορφή PDF

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να κατεβάσετε το δικό σας Εγχειρίδιο οδηγού ως έγγραφο pdf. Οι πληροφορίες βασίζονται στον δικό σας μοναδικό αριθμό πλαισίου και στη γλώσσα που προτιμάτε.

Κατεβάστε την έκδοση pdf
Εγχειρίδιο οδηγού στην ενσωματωμένη οθόνη

Ενσωματωμένη οθόνη

Το Εγχειρίδιο οδηγού μπορεί επίσης να προβληθεί μέσω μιας προκαθορισμένης εφαρμογής στην ενσωματωμένη οθόνη του φορτηγού σας. Εδώ, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες του φορτηγού σας, στη γλώσσα που προτιμάτε.

Εγχειρίδιο οδηγού σε εκτυπώσιμη μορφή

Επανεκτύπωση εγχειριδίου

Εάν έχετε χάσει το εγχειρίδιο σας ή θέλετε να παραγγείλετε μια νέα έκδοση σε διαφορετική γλώσσα, τότε μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπό σας και θα σας βοηθήσουν να καταχωρήσετε την παραγγελία σας.

Αναζήτηση του συνεργάτη σας
Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εγχειρίδιο οδηγού;

Ο τοπικός αντιπρόσωπος της Volvo Trucks θα σας βρει τη λύση.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας