Διατηρήστε το φορτηγό σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, και το πλέον κερδοφόρο

Ειναι εξαιρετικο για το φορτηγο σας

Για να διατηρήσετε το φορτηγό σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, και το πλέον κερδοφόρο, θα συντηρείται από πιστοποιημένους τεχνικούς της Volvo. Διαθέτουν μια πλήρη σειρά εργαλείων Volvo και όλα τα συστήματα διάγνωσης και βάσεις δεδομένων που χρειάζονται. Χρησιμοποιούνται μόνο γνήσια ανταλλακτικά Volvo. Και για την ελαχιστοποίηση της όχλησής σας, πάντα στοχεύουν στο να εργάζονται όταν διευκολύνει και εσάς. 

Προγραμματίστε και πάρτε προσφορά εκ των προτέρων για το service σας

Ειναι εξαιρετικο για τη δραστηριοτητα σας

Το service που έχει προγραμματιστεί και κοστολογηθεί εκ των προτέρων, σας προσφέρει καλύτερο λειτουργικό έλεγχο και διαφάνεια σε όλες τις πτυχές της δραστηριότητάς σας, έτσι ώστε να εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα όσον αφορά τη διοικητική επιβάρυνση. Ένα καλοσυντηρημένο φορτηγό είναι επίσης πιο αξιόπιστο και πιο οικονομικό σε καύσιμα. Με όλα αυτά μειώνεται το συνολικό κόστος κτήσης και ο δικός σας φόρτος, έτσι ώστε να μπορείτε να προσηλωθείτε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Διαλέξτε το τέλειο συμβόλαιο για εσάς

100% εγγυημένος χρόνος διαθεσιμότητας

Volvo Χρυσo συμβoλαιο συντηρησης

Δώστε στην επιχείρησή σας το πλεονέκτημα με 100% εγγυημένο χρόνο διαθεσιμότητας, πλήρεις επισκευές για το φορτηγό και το σύνολο της προληπτικής συντήρησης.

Περισσότερα για το Χρυσό Συμβόλαιο συντήρησης
Καλύπτει επισκευές στα μέρη της γραμμής μετάδοσης κίνησης

Volvo Αργυρο Συμβολαιο συντηρησης

Βρείτε την ησυχία σας με ένα πρόγραμμα service το οποίο καλύπτει τις δαπανηρές επισκευές της γραμμής μετάδοσης κίνησης καθώς και την προληπτική συντήρηση.

Περισσότερα για το Αργυρό Συμβόλαιο συντήρησης
Το φορτηγό σας καλύπτεται από ένα συμφωνημένο πρόγραμμα συντήρησης

Μπλε Συμβολαιο Volvo

Έχετε τη σιγουριά ότι φροντίζουμε για το σύνολο της προληπτικής συντήρησης και το φορτηγό σας καλύπτεται από συμφωνημένο πρόγραμμα service.

Περισσότερα για το Μπλε Συμβόλαιο συντήρησης
Service προσαρμοσμένο στις δικές σας απαιτήσεις

Ξεκινηστε με ενα προγραμμα service

Ο μέγιστος χρόνος διαθεσιμότητας ξεκινά με ένα δωρεάν πρόγραμμα service. Μαθαίνουμε το φορτηγό σας και την επιχείρησή σας και συνεργαζόμαστε μαζί σας προκειμένου να προσδιορίσουμε το σωστό επίπεδο συντήρησης. Κατόπιν συμφωνούμε για ένα πρόγραμμα service το οποίο σας βοηθά να αξιοποιήσετε απόλυτα το κάθε χιλιόμετρο στο δρόμο.

VT

Ποιο ειναι το σωστο συμβολαιο για εσας;

Θα βρείτε τις απαντήσεις στον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Επισκεφθείτε τον ή τηλεφωνήστε του για να ρυθμίσει το δικό σας πρόγραμμα service.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας