Ανταλλακτικα που αντεχουν περισσοτερο

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volvo δεν είναι απλά ποιοτικά. Είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με βάση τις υψηλές προδιαγραφές μας και τα ιδιαίτερα απαιτητικά πρότυπά μας. Έχουν περάσει απο αυστηρές δοκιμές. Η εφαρμογή τους είναι τέλεια.

Και σας προσφέρουν την ξεγνοιασιά που δικαιούστε.  

Ποτέ δεν θα βρεθείτε μακριά από τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε

Το σωστo ανταλλακτικo. Στο σωστο μερος. Τη σωστη στιγμη.

Έχουμε φροντίσει να αναπτύξουμε το δίκτυο των συνεργείων μας, έτσι ώστε να έχετε τα ανταλλακτικά και το service που μπορεί να χρειαστείτε σε 140 αγορές σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιούμε προηγμένα συστήματα έτσι ώστε να βρίσκουμε το ανταλλακτικό σας και να σας το παραδίδουμε με συνέπεια αντάξια της Volvo.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VOLVO - 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ

Τα ανταλλακτικά μας είναι γνήσια. Και είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητά τους που δίνουμε 2ετή εγγύηση μετά την τοποθέτηση τους. 

Εάν κάποιο εξάρτημα παρουσιάσει βλάβη, κατά τα πρώτα 2 χρόνια λόγω ελαττώματος που καλύπτεται από την εγγύηση, θα καλύψουμε την επισκευή ή την αντικατάσταση του.

Η εγγύηση 2 ετών στα τοποθετημένα Γνήσια Aνταλλακτικά Volvo, ισχύει όταν η τοποθέτηση γίνεται από εξουσιοδοτημένο συνεργείο Volvo.

Η εγγύηση καλύπτει την επισκευή ή την αντικατάσταση των ανταλλακτικών. Ακόμα και τυχόν επακόλουθες ζημιές.

Βρείτε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε, από μια συλλογή που διαθέτει περισσότερα από 100.000

Βρειτε το τελειο ανταλλακτικο

Παράγουμε και εμπορευόμαστε περισσότερα από 100.000 Γνήσια Ανταλλακτικά Volvo. Και ο κατάλογος ανταλλακτικών μας, σας διευκολύνει να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Δείτε τον κατάλογο των Γνήσιων Ανταλλακτικών Volvo

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ EXCHANGE ΤΗΣ VOLVO

Τα ανταλλακτικά Exchange της Volvo είναι Γνήσια Ανταλλακτικά Volvo, ανακατασκευασμένα και σε ανταγωνιστική τιμή. Τα ποιοτικά πρότυπα για ένα ανταλλακτικό exchange είναι ακριβώς τα ίδια όπως και για ένα ολοκαίνουργιο ανταλλακτικό. Και ακόμα σας παρέχεται η ίδια εγγύηση.

Η σειρά ανταλλακτικών exchange είναι μια από τις πληρέστερες της αγοράς. Θα βρείτε τα πάντα, από αεροσυμπιεστές, μονάδες ελέγχου και σετ συμπλέκτη μέχρι κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων, turbo και ταχογράφους.  Εγγυημένη ποιότητα, σε τιμή που θα εκτιμήσετε.

VT

γιατι κανενας δεν φροντιζει το Volvo σας οπως εμεις

Όλα ξεκινούν από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Volvo Trucks. Γνήσια ανταλλακτικά Volvo. Εξειδικευμένη εξυπηρέτηση.

Βρείτε το κοντινότερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο