Εξατομικευμένο, ιδιαίτερο σέρβις με προσωπική φροντίδα

Προσαρμοσμένο επάνω στο φορτηγό σας

Οι αντίξοες συνθήκες λειτουργίας σημαίνουν περισσότερες φθορές. Λίγα χιλιόμετρα σημαίνουν λιγότερη συντήρηση. Αυτό λοιπόν που είναι σωστό για ένα φορτηγό δεν είναι κατ' ανάγκη σωστό και για το δικό σας. Μελετώντας τις ανάγκες σας, τη χρήση που κάνετε και τη δραστηριότητά σας, αναπτύσσουμε ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα service το οποίο φροντίζει ώστε το φορτηγό σας να έχει ακριβώς το service που χρειάζεται. Ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο.

Το Χρυσό συμβόλαιο συντήρησης

Σας απαλλάσσουμε από ένα επιπλέον βάρος

Με πρόγραμμα service γνωρίζετε από την αρχή τους χρόνους και τις επισκευές σας. Το συμβόλαιο συντήρησης είναι ακόμα καλύτερο. Τα Μπλε, Αργυρά και τα Χρυσά συμβόλαια συντήρησης μας καλύπτουν τα πάντα, από την προληπτική συντήρηση μέχρι επισκευές για ολόκληρο το φορτηγό, παρέχοντάς σας τον απόλυτο έλεγχο του κόστους σας. Και το Volvo Χρυσό Συμβόλαιο συντήρησης για το Volvo FM ή το Volvo FH, σας προσφέρει 100% χρόνο διαθεσιμότητας,

Δείτε το Χρυσό Συμβόλαιο συντήρησης με πληθώρα λεπτομερειών

Προγραμματισμός service - πως τον κάνουμε

Βήμα 1: Συγκεντρώνουμε στοιχεία
Η δωρεάν μελέτη του προγραμματισμού service ξεκινά με την ακριβή εισαγωγή στο σύστημά μας των προδιαγραφών, της χρήσης και των ετήσιων χιλιομέτρων του φορτηγού καθώς και λεπτομερειών για την επιχείρησή σας. 

Βήμα 2: Προσδιορίζουμε
Αφού κάνουμε δοκιμές για το πώς τα επιμέρους διαστήματα service μπορεί να επηρεάσουν το χρόνο διαθεσιμότητας του φορτηγού σας, προσδιορίζουμε το ιδανικό επίπεδο συντήρησης.

Βήμα 3: Προγραμματίζουμε
Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για να δημιουργήσουμε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα service, το οποίο προβλέπει πότε το φορτηγό σας χρειάζεται service και τι ακριβώς χρειάζεται προσοχή, έτσι ώστε πάντα να γνωρίζετε τι να περιμένετε.

Βήμα 4: Εξυπηρετούμε
Όταν πλησιάζει ένα προγραμματισμένο service, επικοινωνούμε εκ των προτέρων μαζί σας, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να απλουστεύσετε τον προγραμματισμό του στόλου σας. 

Βήμα 5: Ρυθμίζουμε με ακρίβεια
Κάθε φορά που το φορτηγό σας βρίσκεται στο συνεργείο, μελετούμε τις ανάγκες του και ρυθμίζουμε με ιδανικό τρόπο το πρόγραμμα σας προκειμένου πάντα να αξιοποιείτε στο έπακρο το φορτηγό ή τον στόλο σας.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Ας προγραμματίσουμε μαζί

Ο δικός σας αντιπρόσωπος της Volvo Trucks θα φροντίσει για το δωρεάν πρόγραμμα service σας και θα απαντήσει σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με τα service.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας