Η ΕΥΦΥΗΣ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΥΦΥΕΣΤΕΡΗ


Όταν κατασκευάζουμε το φορτηγό σας, βελτιστοποιούμε το δικό σας λογισμικό I-Shift για μια συγκεκριμένη μεταφορική εφαρμογή. Έχουν αλλάξει από τότε οι μεταφορικές εργασίες σας; Ή μήπως έχετε βρει μεταχειρισμένο φορτηγό με τις τέλειες προδιαγραφές για τις ανάγκες σας, πέρα από το λογισμικό I-Shift;

Μην ανησυχείτε. Μπορούμε απλώς να αναβαθμίσουμε το λογισμικό I-Shift ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Το αποτέλεσμα θα είναι βελτίωση της παραγωγικότητας, εξοικονόμηση καυσίμου και περιορισμός της φθοράς των μερών της γραμμής μετάδοσης κίνησης.

Εξοικονομήστε καύσιμα με την αναβάθμιση του I-Shift

Τα οφέλη από το εξατομικευμένο λογισμικό

Το λογισμικό του I-Shift το οποίο είναι άριστα προσαρμοσμένο στην εκάστοτε μεταφορική εργασία, δεν βελτιώνει απλώς τις επιδόσεις της γραμμής μετάδοσης κίνησης. Προσφέρει και βελτίωση της απόδοσης της επιχείρησής σας.

Θα αντιληφθείτε ένα βελτιωμένο συνδυασμό μεταξύ της διατήρησης της ταχύτητας του οχήματος και της επίτευξης της ιδανικής οικονομίας καυσίμου. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι βελτίωση της παραγωγικότητας της επιχείρησής σας σε συνδυασμό με ασφαλή και άνετη οδήγηση.

Εύκολη αναβάθμιση μέσω του προγράμματος λογισμικού I-Shift

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ;

Το μόνο που χρειάζεστε για να βελτιστοποιήσετε το I-Shift σας είναι μια επίσκεψη στον αντιπρόσωπο της Volvo. Εκεί, θα αναβαθμίσουμε το λογισμικό του I-Shift για να καλύπτει τις μεταφορικές σας ανάγκες. Το λογισμικό βρίσκεται σε αντιστοιχία με τις πιστοποιημένες εκπομπές ρύπων του κινητήρα σας και την έκδοση του εξοπλισμού I-Shift.

Κάποια από τα οφέλη της αναβάθμισης:

  • Βελτιωμένη απόδοση
  • Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου
  • Πιο άνετη οδήγηση
  • Λιγότερη φθορά των μερών της γραμμής μετάδοσης κίνησης

Ποιο λογισμικό θα πρέπει να επιλέξω;


Ποιο πακέτο λογισμικού αντιστοιχεί στην μεταφορική εργασία σας; Ακολουθεί μια συνοπτική περιγραφή των διαθέσιμων πακέτων. Σημειώστε ότι για τις παλαιότερες εκδόσεις του I-Shift, κάποια από τα πακέτα λογισμικού συνδυάζονται μεταξύ τους.

Βασικό πρόγραμμα για την αναβάθμιση του I-Shift

ΒΑΣΙΚΟ (TP-BAS)

Αυτό είναι το βασικό πακέτο λογισμικού που παρέχεται σε συνδυασμό με το I-Shift. Το πακέτο περιλαμβάνει τις βασικές λειτουργίες του κιβωτίου ταχυτήτων για οδήγηση σε όλες τις συνθήκες.

Πρόγραμμα διανομών για την αναβάθμιση του I-Shift

ΔΙΑΝΟΜΕΣ (TP-DIST)

Προσαρμόζει τη λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων στις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στις διανομές. Το πακέτο λογισμικού περιλαμβάνει λειτουργίες που συμβάλλουν στην ευελιξία κατά την εκκίνηση από στάση, σε ελιγμούς σε χώρους μικρών διαστάσεων και κατά την οδήγηση με χαμηλή ταχύτητα.

Πρόγραμμα κατασκευών για την αναβάθμιση του I-Shift

ΕΡΓΟΤΑΞΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ (TP-CON)

Λειτουργίες κατάλληλες για τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στον τομέα των κατασκευών. Σχεδιασμένο να αντεπεξέρχεται σε δυσκολότερες οδικές συνθήκες και να συμβάλλει στην ευελιξία κατά την εκκίνηση από στάση, σε ελιγμούς σε χώρους μικρών διαστάσεων και κατά την οδήγηση με χαμηλή ταχύτητα.

Πρόγραμμα μεταφορών μεγάλων αποστάσεων για την αναβάθμιση του I-Shift

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ (TP-LONG)

Περιλαμβάνει ευφυείς λειτουργίες που ελαχιστοποιούν την κατανάλωση καυσίμου. Αυτό το πακέτο λογισμικού είναι ιδανικό για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων όπου δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία καυσίμου. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει τη λειτουργία I-Roll σε κάποιες εκδόσεις του I-Shift.

Πρόγραμμα μεταφορών μεγάλων αποστάσεων για την αναβάθμιση του I-Shift

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΒΑΡΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ (TP-HD)

Επιτυγχάνει τη βελτιστοποίηση του I-Shift για μεταφορές βαρέως τύπου με υψηλά μικτά βάρη συνδυασμού (>85 τόνων). Ανεξάρτητα από το μικτό βάρος συνδυασμού, ο οδηγός μπορεί να βελτιστοποιεί σε κάθε περίπτωση την οδηγική συμπεριφορά, επιλέγοντας ή απενεργοποιώντας τη λειτουργία οδήγησης βαρέως τύπου και ενεργοποιώντας τη λειτουργία μεταφορών μεγάλων αποστάσεων. Οι λειτουργίες στο πακέτο λογισμικού διαθέτουν επίσης οφέλη για φορτηγά που έλκουν περισσότερα από ένα ρυμουλκούμενα.

Πρόγραμμα αργών ταχυτήτων για την αναβάθμιση του I-Shift

ΑΡΓΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ

Προσαρμόζει τον τρόπο λειτουργίας του I-Shift με αργές ταχύτητες ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Τα πακέτα λογισμικού περιλαμβάνουν λειτουργίες όπως πολύ κοντές αργές ταχύτητες και πολλαπλές σχέσεις μετάδοσης όπισθεν. Τα πακέτα είναι διαθέσιμα μόνο για φορτηγά εφοδιασμένα με το I-Shift με αργές ταχύτητες.

Χαρακτηριστικά προγράμματος λογισμικού


Ποια χαρακτηριστικά ταιριάζουν στη μεταφορική σας δραστηριότητα; Ακολουθούν μερικά από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των πακέτων λογισμικού I-Shift. Για να δείτε όλα τα χαρακτηριστικά και το ακριβές περιεχόμενο του κάθε πακέτου, επικοινωνήστε με το συνεργείο της Volvo και ζητήστε το δελτίο δεδομένων για τη δική σας έκδοση του I-Shift.

Αναβάθμιση προγράμματος λογισμικού I-Shift

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΣΥΜΠ. KICKDOWN

Αυτό επιτρέπει τη ρύθμιση της αυτόματα επιλεγόμενης ταχύτητας εκκίνησης αλλά και της ταχύτητας οδήγησης σε αυτόματη λειτουργία, με την ενεργοποίηση του πλήκτρου συν / μείον στο μοχλό ταχυτήτων.

Υπάρχει επίσης λειτουργία η οποία συντελεστής τη ρύθμιση της ταχύτητας όταν το όχημα λειτουργεί στο ρελαντί ή κινείται πολύ αργά, όπως σε μποτιλιαρισμένους δρόμους. Οι ταχύτητες μπορούν να αλλάζουν και προς τα επάνω, επειδή οι στροφές του κινητήρα αυξάνονται αυτόματα πριν από τα ανεβάσματα.

Η λειτουργία kick-down επιλέγει ταχύτητα της τη μέγιστη επιτάχυνση, με την αλλαγή της στρατηγικής αλλαγών ταχυτήτων με στόχο τη μεγιστοποίηση της επιτάχυνσης του οχήματος.

Αναβάθμιση προγράμματος λογισμικού I-Shift για κακούς δρόμους

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ - ΚΑΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ

Αυτό το προαιρετικό πακέτο είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ειδικές συνθήκες των κλάδων των κατασκευών και της μεταφοράς ξυλείας.

Η λειτουργία επιδόσεων P+ περιλαμβάνει διάφορες μεθόδους, οι οποίες προσαρμόζουν τις αλλαγές ταχυτήτων και την επιλογή της εκάστοτε ταχύτητας με γνώμονα τις δύσκολες οδικές συνθήκες και το ορεινό έδαφος. Περιλαμβάνει επίσης μεθόδους λειτουργίας οι οποίες διευκολύνουν την εκκίνηση από στάση σε δυσμενείς συνθήκες οδήγησης.

Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να συνδυάζεται με το Πρόγραμμα μεταφορών βαρέων εμπορευμάτων (TP-HD) χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι λειτουργίες του AVO-ENH θα είναι ενεργές μόνο όταν η λειτουργία HD δεν είναι ενεργή και όταν έχει επιλεγεί η λειτουργία ισχύος (Power).

Λογισμικό I-Shift με αναβάθμιση I-See

I-SEE

Το I-See δεν θυμάται μόνο τις ορεινές διαδρομές από τις οποίες έχετε περάσει. Γνωρίζει από πριν και τις κλίσεις.

Αυτό γίνεται με την πρόσβαση στα δεδομένα που έχουν συσσωρευτεί από όλα τα φορτηγά που χρησιμοποιούν το I-See. Αυτές οι πληροφορίες είναι αποθηκευμένες σε βάση δεδομένων. Αμέσως μόλις κάποιο φορτηγό κινηθεί σε μια διαδρομή, όλα τα άλλα φορτηγά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες σχετικά με την τοπογραφία της διαδρομής, μέσω της μονάδας επικοινωνιών της Τηλεματικής πύλης. Η χρήση του I-see μπορεί να προσφέρει οικονομία καυσίμου μέχρι 5 τοις εκατό.

Τα κιτ λογισμικού πωλούνται μόνο ως αξεσουάρ και θα πρέπει να συνδυάζονται με το I-Cruise (Έξυπνο Cruise Control).

Αναβάθμιση λογισμικού I-Shift για βαριές εργασίες

ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΕΩΣ ΜΒΣ

(Διατίθεται μόνο σε συγκεκριμένους συνδυασμούς κινητήρων / κιβωτίων ταχυτήτων.)

Βελτιστοποιεί τις επιλογές ταχυτήτων για υψηλά μικτά βάρη συνδυασμού (85 < ΜΒΣ ≤ 180 τόνων). Με αυτή τη λειτουργία βελτιώνεται η οδηγική συμπεριφορά και η οικονομία καυσίμου στον τομέα των βαρέων μεταφορών.

Σε λειτουργία HD, η πρώτη ταχύτητα χρησιμοποιείται ως ταχύτητα εκκίνησης και η επιλογή των ταχυτήτων είναι προσαρμοσμένη σε υψηλότερα μικτά βάρη συνδυασμού. Μεταξύ άλλων, η λειτουργία TP-HD επιλέγει την ταχύτητα εκκίνησης σε αντιστοιχία με το μικτό βάρος συνδυασμού, περιορίζοντας έτσι τη φθορά του συμπλέκτη.

Αξιοποιείται όλο το εύρος των σχέσεων μετάδοσης και οι ταχύτητες αλλάζουν σταθερά σε υψηλές στροφές για τη διατήρηση της ροπής και της οδηγικής άνεσης.

Αναβάθμιση λογισμικού I-Shift με βελτιωμένες αλλαγές ταχυτήτων

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

(Για την πλήρη λειτουργικότητα απαιτείται EBS-MED.)

Με την αλληλεπίδραση με το EBS (δισκόφρενα με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα πέδησης, EBS-STD / EBS-MED) και το ECS (ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, SUSPL-EC), διευκολύνονται τόσο η εκκίνηση όσο και οι ελιγμοί.

Αυτή η λειτουργία πέδησης μεγιστοποιεί την δράση πέδησης του VEB/VEB+ και του επιβραδυντή, με την αυτόματη επιλογή της κατάλληλης ταχύτητας έτσι ώστε ο κινητήρας να λειτουργεί σε υψηλές στροφές. Αυτή η λειτουργία αντισταθμίζει το μηχανόφρενο κατά την αλλαγή ταχυτήτων σε λειτουργία πέδησης.

Αναβάθμιση λογισμικού λειτουργίας δυναμολήπτη του I-Shift

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ PTO

Πολλές λειτουργίες που υποβοηθούν τη λειτουργία του δυναμολήπτη. Οι λειτουργίες δυναμολήπτη του I-Shift επιτρέπουν την ενεργοποίηση χαρακτηριστικών όπως Auto Neutral, Reverse Inhibit και τη σύνδεση διάταξης με μισές σχέσεις.

Αναβάθμιση λογισμικού I-Shift για το έξυπνο cruise control

ΕΞΥΠΝΟ CRUISE CONTROL

Βελτιστοποιεί την ταχύτητα πορείας και περιορίζει τη δράση του βοηθητικού φρένου όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες της κυκλοφορίας, όπως για παράδειγμα σε ήπιες κατηφόρες.

Αναβάθμιση λογισμικού του I-Shift για το I-Roll

I-ROLL

Μια λειτουργία ελεύθερου τροχασμού η οποία συμβάλλει στην εξοικονόμηση καυσίμου. Το I-Roll χρησιμοποιείται όταν δε χρειάζεται ούτε η ισχύς του κινητήρα ούτε και πέδηση, όπως για παράδειγμα κατά την οδήγηση σε επίπεδο δρόμο.

Αναβάθμιση λογισμικού του I_Shift για τον έλεγχο εκκίνησης

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ

Συνεργάζεται με το EBS και ενεργοποιεί αυτόματα της λειτουργίες πέδησης που υποβοηθούν την εκκίνηση και τους ελιγμούς σε περιορισμένους χώρους.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Επικοινωνήστε

Επικοινωνήστε με τον τοπικό αντιπρόσωπο της Volvo Trucks για να μελετήσετε όλες τις προδιαγραφές και όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας