Για εμάς στη Volvo Trucks, η πρώτη μας προτεραιότητα είναι τα φορτηγά σας να βρίσκονται στο δρόμο και να είναι διαθέσιμα για εργασία. Κάθε φορτηγό απαιτεί service και επισκευές κατά την ωφέλιμη διάρκεια ζωής του, για να διαθέτει κορυφαία απόδοση και αξιοπιστία. Ο προγραμματισμένος χρόνος εκτός λειτουργίας για service και επισκευές ελαχιστοποιεί τους χρόνους εκτός λειτουργίας, συμβάλλει στη διεύρυνση των διαστημάτων συντήρησης και εξοικονομεί χρόνο και χρήμα. Χάρη στην προηγμένη τηλεματική και τα διαγνωστικά εργαλεία της Volvo Trucks, μπορούμε να παρακολουθούμε εξ αποστάσεως την κατάσταση των φορτηγών και να προγραμματίζουμε και να προετοιμάζουμε την επίσκεψη στο συνεργείο για όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικό service. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε μεγαλύτερο χρόνο διαθεσιμότητας, καλύτερη οικονομία καυσίμου και πιο αποδοτικά service.

Το παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων μας και οι συνδεδεμένες υπηρεσίες, σημαίνουν ότι δεν είστε ποτέ μακριά από την ποιοτική φροντίδα και συντήρηση που περιμένετε. Σε περίπτωση απρογραμμάτιστης ακινητοποίησης, οι εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι τεχνικοί μας θα είναι έτοιμοι να σας επαναφέρουν στην κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν. Με άλλα λόγια, η Volvo Trucks είναι απόλυτα ικανή, από κάθε άποψη, να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και να φροντίσει ώστε τα φορτηγά σας να μένουν εκεί όπου ανήκουν: στο δρόμο.

Ποιότητα

Όλες οι εργασίες service εκτελούνται από ικανούς τεχνικούς, εκπαιδευμένους από τη Volvo.

Παράδοση

Με περισσότερους από 2000 αντιπροσώπους και συνεργεία σε περισσότερες από 130 χώρες, δεν βρίσκεστε ποτέ μακριά από την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Υποστήριξη

Εάν συμβεί κάποιο απρόοπτο, είμαστε έτοιμοι για να σας επαναφέρουμε στην κυκλοφορία.

Συμβόλαια συντήρησης Volvo Φροντίδα οχημάτων Υπηρεσίες της Volvo Trucks

Συμβόλαια Συντήρησης Volvo

Τα συμβόλαια συντήρησης της Volvo προσφέρουν τρεις διαφορετικές λύσεις service και επισκευών, δίνοντάς σας την ευελιξία, την οικονομία και τον έλεγχο για να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες του στόλου σας.
 

Διαβάστε περισσότερα για το Συμβόλαια συντήρησης της Volvo >

Γνήσιο service Volvo Φροντίδα οχημάτων Υπηρεσίες της Volvo Trucks

Γνήσιο Service Volvo

Ενεργώντας σωστά την πρώτη φορά. Όλες οι εργασίες συντήρησης εκτελούνται από εξειδικευμένους τεχνικούς σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, με τη χρήση του σωστού εξοπλισμού και γνήσιων ανταλλακτικών της Volvo.
 

Διαβάστε περισσότερα για το Γνήσιο Service της Volvo >

Volvo Action Service Φροντίδα οχημάτων Υπηρεσίες της Volvo Trucks

Volvo Action Service

Εάν συμβεί κάποια απρογραμμάτιστη ακινητοποίηση, δεν είστε ποτέ αβοήθητοι. 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα για το Volvo Action Service >

Προγραμματισμός service Φροντίδα οχημάτων Υπηρεσίες Volvo Trucks

Προγραμματισμός service

Ο προγραμματισμός πάντα αποδίδει. Ένα πρόγραμμα service ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο απρογραμμάτιστων ακινητοποιήσεων.
 

Διαβάστε περισσότερα για τον Προγραμματισμό service >

Αναβαθμίσεις λογισμικού Φροντίδα οχημάτων Υπηρεσίες Volvo Trucks

Αναβαθμίσεις λογισμικού

Αναβαθμίστε για να ανταποκριθείτε στις νέες απαιτήσεις, στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, για βελτιώσετε την απόδοση των οδηγών και για πολλά ακόμα.
 

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις Αναβαθμίσεις λογισμικού >

Αναβαθμίσεις I-Shift Φροντίδα οχημάτων Υπηρεσίες Volvo Trucks

Αναβαθμίσεις I-shift

Οι αναβαθμίσεις του I-Shift σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε το λογισμικό σας ώστε να ταιριάζει με τις συγκεκριμένες συνθήκες υπό τις οποίες οδηγείτε.
 

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις Αναβαθμίσεις του I-shift >

Σχετικές ειδήσεις και άρθρα

Επικοινωνήστε με τον επίσημο συνεργάτη σας

Επικοινωνήστε με τον επίσημο συνεργάτη σας

Από την εύρεση του σωστού σημείου μέχρι την επισκευή ή τη συντήρηση του φορτηγού σας, ο τοπικός αντιπρόσωπος της Volvo Trucks είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Καλέστε μας ή, ακόμα καλύτερα, επισκεφθείτε μας.

Αναζήτηση του πλησιέστερου συνεργάτη σας