Ποιος είναι ο κορυφαίος οδηγός σας;

Η Βαθμολογία οικονομίας καυσίμου σας επιτρέπει να βλέπετε την οικονομία καυσίμου των οδηγών σας και των οχημάτων τους. Σε μια βαθμολογία από 0–100, η βαθμολογία παρουσιάζει την απόδοση οδηγών σε τέσσερις καίριους τομείς: προσαρμογή της ταχύτητας, χρήση κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων, αναμονή και φρενάρισμα καθώς και ακινησία.

Το Καύσιμα και Περιβάλλον δίνει στους οδηγούς τη δυνατότητα να αναλάβουν τον έλεγχο και να προσαρμόσουν την τεχνική οδήγησης τους ενώ βρίσκονται στο δρομολόγιο. Έχει τη δυνατότητα να τους βοηθήσει να ελαττώσουν την κατανάλωση καυσίμου τους κατά έως 5%.

Johan Rundberg

Υπεύθυνος προϊόντων, Volvo Trucks

Η βαθμολογία σας στην οικονομία καυσίμου σας επιτρέπει να ελέγχετε την κατανάλωση καυσίμου σε συνάρτηση με την πάροδο του χρόνου

Τάσεις και εκπαίδευση

Η γνώση της Βαθμολογίας οικονομίας καυσίμου σας επιτρέπει να συγκρίνετε λεπτομερώς την απόδοση των οδηγών. Αυτές οι πληροφορίες, σε συνδυασμό με αποτελεσματική εκπαίδευση οδηγών, σας βοηθά να ελέγξετε την κατανάλωση καυσίμου σε βάθος χρόνου.

Ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια Ανάπτυξης Οδηγών μας
Εκθέσεις εκπομπών ρύπων: παράγονται απλά και κοινοποιούνται εύκολα

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας

Η βελτίωση της οικονομίας καυσίμου μειώνει την επιβάρυνση του περιβάλλοντος από εσάς. Τα καταγεγραμμένα με ακρίβεια δεδομένα εκπομπών ρύπων μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε και να διατηρήσετε πελάτες με ευαισθησίες για το περιβάλλον. Οι εκθέσεις εκπομπών ρύπων παράγονται εύκολα και μπορούν να αποστέλλονται αυτόματα στους πελάτες σας όταν τις χρειάζονται. Οι εκθέσεις καυσίμων και περιβάλλοντος είναι διαθέσιμες για πετρελαιοκίνητα φορτηγά και για εκείνα που χρησιμοποιούν το LNG ως καύσιμο.

Dynafleet Καύσιμα και περιβάλλον.

Καθοδήγηση οδηγών

Δώστε στους οδηγούς σας τις υποδείξεις που χρειάζονται προκειμένου να τελειοποιήσουν την τεχνική οδήγησής τους. Ακόμα και όταν οδηγούν. Η Καθοδήγηση οδηγών είναι μια λειτουργία που εκτελείται μέσα στην καμπίνα και παρέχει συνεχή αναλυτικά στοιχεία ενώ το όχημα είναι εν κινήσει. Είναι ένα πολύτιμο και με άμεσο όφελος εργαλείο, σχεδιασμένο να υποστηρίζει το κέρδος σας. 

Βασικά οφέλη

  • Βλέπε κατανάλωση καυσίμου, διανυόμενη απόσταση, επίπεδα εκπομπών ρύπων και πολλά ακόμα
  • Ανάλυση των επιδόσεων οικονομίας καυσίμου του κάθε οδηγού
  • Οι ευανάγνωστες εκθέσεις σας παρουσιάζουν τομείς για τη βελτίωση του κόστους και υποστηρίζουν με συνέπεια την εξοικονόμηση με την πάροδο του χρόνου
  • Το σύστημα εγρήγορσης σας προειδοποιεί για σημαντικές μεταβολές στα καύσιμα και πιθανή κλοπή καυσίμου
  • Οι εκθέσεις για τα επίπεδα εκπομπών ρύπων μπορούν να αποστέλλονται αυτόματα στους πελάτες με περιβαλλοντικές ευαισθησίες
  • Οι εκθέσεις είναι διαθέσιμες για πετρελαιοκίνητα φορτηγά και για εκείνα που χρησιμοποιούν το LNG ως καύσιμο.
VT

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Οι αντιπρόσωποί μας είναι ειδικοί στο Dynafleet. Μιλήστε με τον αντιπρόσωπο της περιοχής σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία Καύσιμα και περιβάλλον.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας