Σας διευκολύνουν να έχετε τον έλεγχο: διατηρώντας ενήμερους τους πελάτες σας

Θεσεις και πολλα ακομα

Διαρκείς ενημερώσεις για την ταχύτητα, την κατάσταση του οδηγού, τον αναμενόμενο χρόνο άφιξης και πολλά ακόμα, διευκολύνουν εσάς – και τους πελάτες σας – να έχουν τον έλεγχο. Και επειδή η τοποθέτηση του φορτηγού καταγράφεται, μπορείτε να προεπισκοπήσετε οποιαδήποτε στιγμή μια διαδρομή.

Ποιο φορτηγό είναι το πλέον κατάλληλο για μια νέα μεταφορική αποστολή;

Ετοιμο για εργασια

Οι πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σας δείχνουν ποιό φορτηγό είναι το ιδανικότερο για μία νέα εργασία. Με ένα κλικ, απαριθμούνται τα οχήματα που βρίσκονται πλησιέστερα στη θέση παραλαβής. Σας δείχνει επίσης ποιος μπορεί - και ποιος όχι - να φτάσει στο σημείο της παράδοσης μέσα στη δική του βάρδια.

Positioning+ για παραγωγικότητα

Positioning+ για παραγωγικοτητα

Θέλετε δεδομένα θέσης για όλο το στόλο σας σε πραγματικό χρόνο; Κανένα πρόβλημα. Το Positioning+ προσφέρει δεδομένα θέσης με ακρίβεια λεπτού για όλα τα φορτηγά σας. Και η λειτουργία Geofence+ σας ειδοποιεί όταν οι οδηγοί παρεκκλίνουν από το προγραμματισμένο δρομολόγιο. Προηγμένα και σε προγραμματίζεται δεδομένα εντοπισμού θέσης που σας βοηθούν να έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Εξατομικευμενες πληροφοριες

Ψάχνετε για το σωστό κωδικό εισόδου ή την επιβεβαίωση για μία επείγουσα (just-in-time) παράδοση; Με τον καθορισμό των λεγόμενων «γεωφραγμών», παρέχονται κρίσιμες και με χρονικό κέρδος πληροφορίες, οι οποίες εμφανίζονται στην καμπίνα και τι γραφείο, καθώς ένα φορτηγό εισέρχεται ή εξέρχεται από συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, όπως ένα εμπορευματικό σταθμό.

Η υπηρεσια Positioning (εντοπισμου)

  • Δείχνει την ακριβή θέση ενός φορτηγού μέχρι επιπέδου οδού
  • Παρέχει πληροφορίες σχετικά με χρόνους, οδηγούς, ταχύτητα, φορτίο και τύπο οχήματος
  • Εμφανίζει ποια φορτηγά είναι τα πλέον κατάλληλα για νέες μεταφορές
  • Προσφέρει κρίσιμες πληροφορίες όταν το φορτηγό σας μπει σε συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή
  • Απλουστεύει τον προγραμματισμό διαδρομών και διευκολύνει στην εύρεση της ταχύτερης διαδρομής προς τον προορισμό σας
  • Τα σημεία πλοήγησης στο Dynafleet online μπορούν να αποστέλλονται στο σύστημα πλοήγησης στο φορτηγό
  • Οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν τη διεκπεραίωση των εμπορευμάτων τους χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα στοιχεία σύνδεσης πελάτη

Η υπηρεσια Positioning+

  • Η τρέχουσα θέση των οχημάτων ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο, λεπτό προς λεπτό.
  • Ειδοποιήσεις από οχήματα που περνούν από σύνορα ή βρίσκονται σε διαδρομές ή σε περιοχές καθορισμένες από το χρήστη, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Geofence+.
  • Ειδοποιήσεις όταν απαιτείται, επιτρέποντας την ενεργοποίηση του Geofence+ σε χρονικά διαστήματα που ορίζονται από το χρήστη.
VT

Τελειος εντοπισμος

Ο αντιπρόσωπος της Volvo Trucks μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις υπηρεσίες Dynafleet. Τηλεφωνήστε του. Επισκεφθείτε τον. Ή, εάν προτιμάτε, θα σας επισκεφθεί αυτός.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας