Διατηρώντας επικοινωνία με το φορτηγό

Μεινετε σε επικοινωνια

Τα Μηνύματα φροντίζουν ώστε να έχετε διαρκώς τη δυνατότητα επαφής με το φορτηγό, ανεξάρτητα από το ποιος το οδηγεί. Το γραφείο και οι οδηγοί επικοινωνούν μέσω μηνυμάτων κειμένου τα οποία συντάσσονται εύκολα και εμφανίζονται άμεσα στην οθόνη του φορτηγού. Χρησιμοποιείται ένα ασύρματο πληκτρολόγιο με τo οποίο οι οδηγοί επικοινωνούν όταν το φορτηγό είναι σε στάση. Και μπορούν να βλέπουν μηνύματα κατά την οδήγηση.

Απρόσκοπτη ενσωμάτωση με τα άλλα συστήματα

Ενσωματωση με τα αλλα συστηματα

Η υπηρεσία Μηνυμάτων ενσωματώνεται απρόσκοπτα με τα συστήματα παραγγελιών και τιμολόγησης, κατά συνέπεια όλες οι ουσιώδεις πληροφορίες μπορούν να διεκπεραιώνονται στην ίδια οθόνη. Αυτό σας προσφέρει αυξημένο έλεγχο και διευκολύνει τον οδηγό, λόγω της ευκρινούς απεικόνισης των εντολών εργασίας στην οθόνη του φορτηγού.

Η οθόνη μπορεί να συμβάλλει στην ελάττωση του άγχους και την αύξηση της παραγωγικότητας

Οι δυνατοτητες της οθονης σας

Η οθόνη του φορτηγού σας μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα πέρα από τα μηνύματα. Οι αυτόματες ειδοποιήσεις για τον χρόνο εργασίας και ανάπαυσης και η καθοδήγηση και πλοήγηση οδηγού, απαλλάσσουν από το άγχος και αυξάνουν την παραγωγικότητα του οδηγού.

Βασικα οφελη

  • Επικοινωνία με τους οδηγούς μέσω μηνυμάτων κειμένου στο Dynafleet, με SMS ή με e-mail
  • Ταχεία διεκπεραίωση μηνυμάτων. Υποστηρίζει τον οδηγό και το βοηθά να λαμβάνει τεκμηριωμένες αποφάσεις
  • Οικονομική επικοινωνία με ολόκληρο το στόλο
  • Λήψη μηνυμάτων προορισμού για το σύστημα πλοήγησης. Ο εκτιμώμενος χρόνος άφιξης παρουσιάζει στο Dynafleet για την ενημέρωση του υπεύθυνου στόλου
Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Παρτε το μηνυμα

Ο τοπικός σας αντιπρόσωπος της Volvo Trucks μπορεί να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε την υπηρεσία Μηνυμάτων. Και να εξηγήσει τις επιλογές της πλούσιας σε δυνατότητες οθόνης του φορτηγού σας.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας