Εργαλεία που σημαίνουν ότι δαπανάτε λιγότερο χρόνο για τον προγραμματισμό και τη διαχείριση

Απλοποιηση του προγραμματισμου

Με τους Χρόνους οδηγών, δαπανάτε λιγότερο χρόνο για τον προγραμματισμό και τη διαχείριση. Μπορείτε να βλέπετε το χρόνο που μπορεί να δαπανήσουν οι οδηγοί σε νέες εργασίες, με βάση τους κανονισμούς για τα ωράρια εργασίας. Οι λεπτομέρειες για την οδήγηση, την ανάπαυση και την εκφόρτωση αποθηκεύονται για 30 ημέρες στο παρελθόν, κάτι το οποίο είναι χρήσιμο για την τιμολόγηση και τον υπολογισμό των αποδοχών των οδηγών.

Ληψη δεδομενων ταχογραφου εξ αποστασεως

>Ταχεία και αποτελεσματική, η υπηρεσία Χρόνων οδηγών σας επιτρέπει να κάνετε λήψη των δεδομένων ταχογράφου από το γραφείο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται το φορτηγό και ο οδηγός. Αυτό σας διευκολύνει να έχετε το αρχείο σας ενημερωμένο. Και σας απαλλάσσει από τις χειροκίνητες λήψεις δεδομένων που διαρκούσαν ακόμα και 20 λεπτά.

Η εξοικονόμηση 20 λεπτών ανά λήψη δεδομένων ταχογράφου, σε ένα στόλο 40 φορτηγών, μας δίνει εξοικονόμηση 13 ωρών το μήνα. Αυτός είναι ένας επιπλέον μήνας κάθε χρόνο, τον οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε παραγωγικότερα.

Johan Östberg

Ειδικός προϊόντων, Volvo Trucks

Οι βασικές πληροφορίες φροντίζουν να είστε ενήμεροι

Απλο. Ξεκαθαρο. Και συννομο

Κανονισμοί χρόνων οδηγών, ώρες εργασίας, διαχείριση περιόδων ανάπαυσης και πολλά ακόμα. Το Dynafleet παρακολουθεί όλες τις δραστηριότητες των οδηγών, εμφανίζοντας κρίσιμες πληροφορίες στην οθόνη και στις εκθέσεις δραστηριότητας οδηγών. Η υποστήριξη Χρόνων οδηγών στην καμπίνα βοηθά τον οδηγό να συμμορφώνεται με τη νομοθεσία που ρυθμίζει τους χρόνους οδήγησης και ανάπαυσης στο φορτηγό.

Βασικά οφέλη

  • Αυτοματοποιημένη λήψη δεδομένων μνήμης ταχογράφου και δεδομένων ψηφιακής κάρτας οδηγού. Όλα τα δεδομένα παραμένουν στο Dynafleet και είναι διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή
  • Η πρόγνωση Χρόνων οδηγών παρακολουθεί συνεχώς τους χρόνους οδηγών και ειδοποιεί τον υπεύθυνο στόλου πριν από οποιαδήποτε παράβαση
  • Παρέχει μία βάση για την τιμολόγηση και τον υπολογισμό των αποδοχών των οδηγών
  • Σας διευκολύνει στη διαχείριση και συμμόρφωση με τη νομοθεσία για τους χρόνους οδήγησης και ανάπαυσης
  • Απλουστεύονται ο προγραμματισμός και οι διοικητικές εργασίες
VT

Τωρα ειναι η στιγμη

Ο δικός σας αντιπρόσωπος της Volvo Trucks μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε ποιες υπηρεσίες Dynafleet είναι κατάλληλες για εσάς και πώς θα τις αξιοποιήσετε καλύτερα.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας