Καλωσορίσατε στη νέα καμπίνα σας

Καλωσορίσατε στη νέα καμπίνα σας

Με την εφαρμογή My Truck, έχετε εξ αποστάσεως πρόσβαση στο φορτηγό Volvo σας. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε το ταμπλό, να ρυθμίζετε τις συνθήκες θέρμανσης ή ψύξης στην καμπίνα, να ελέγχετε το κλείδωμα των θυρών και να ανταποκρίνεστε σε συναγερμούς, ανεξάρτητα από το σημείο που βρίσκεστε. Η εφαρμογή διατίθεται για τα φορτηγά Volvo FH, Volvo FH16, το Volvo FM και το Volvo FMX. Κατά την άποψή μας, δεν υπάρχει ευκολότερος τρόπος να βελτιώσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Για να ενεργοποιήσετε το My Truck, συνεννοηθείτε με τον αντιπρόσωπό σας.

Τρεις λόγοι που σας παρέχεται το My Truck

Ευκολότερος προγραμματισμός

Μπορείτε να ελέγχετε καύσιμα, ψυκτικό υγρό και άλλα υγρά καθώς και την κατάσταση της μπαταρίας και των φώτων. Έτσι το φορτηγό σας είναι καλύτερα προετοιμασμένο για το δρομολόγιο και μπορείτε να προγραμματίσετε ευκολότερα τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Περισσότερη άνεση

Μπορείτε να ορίσετε και να προγραμματίσετε τον καυστήρα προθέρμανσης και το ψυγείο καμπίνας. Με άλλα λόγια, θα έχετε πάντα το κλίμα που χρειάζεστε για μια άνετη και ευχάριστη διαδρομή.

Βελτιωμένη ασφάλεια

Μπορείτε να ελέγχετε την κατάσταση κλειδώματος των θυρών και να σας παρέχονται ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης εάν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός. Έτσι βελτιώνεται η προστασία του φορτηγού και ενημερώνεστε αμέσως για τυχόν δυσλειτουργίες.

My Truck
My Truck

Ρίξτε μια γρήγορη ματιά και κατόπιν κάντε λήψη του My Truck