Διαγωνισμός Driver Challenge 2018 της Volvo Trucks

Καλώς ορίσατε στο Διαγωνισμό Driver Challenge 2018 της Volvo Trucks, τον απαιτητικότερο διαγωνισμό δεξιοτήτων οδηγών που έχουμε διοργανώσει ποτέ. Η ουσία βρίσκεται στον οδηγό. Και τον σημαντικό ρόλο που παίζουν οι οδηγοί σε θέματα ασφάλειας, οικονομίας καυσίμου και παραγωγικότητας. Ναι, όταν μιλάμε για την επιτυχία συνολικά, ο οδηγός είναι που κάνει τη διαφορά. 

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό!

Είστε έτοιμοι για την ευκαιρία της ζωής σας; Θέλετε να έχετε την ευκαιρία να εκπροσωπήσετε τη χώρα σας και να διαγωνιστείτε προκειμένου να γίνετε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του διαγωνισμού Volvo Trucks Driver Challenge 2018; Κάντε το πράξη. Επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο για περισσότερες πληροφορίες.

 

Διαγωνισμός Driver Challenge για γυναίκες οδηγούς

Ένας διαγωνισμός που όμοιος του δεν υπάρχει πουθενά

Ο διαγωνισμός Driver Challenge της Volvo Trucks αναδεικνύει τους οδηγούς που κάνουν τέχνη την ασφαλή, οικονομική και παραγωγική οδήγηση. Φέτος, αναμένουμε να συμμετάσχουν περισσότεροι από 12.000 οδηγοί σε 44 αγορές από όλο τον κόσμο. Ο διαγωνισμός γίνεται ανά διετία και συμβάλλει στην προσέγγιση των κορυφαίων οδηγών φορτηγών του κόσμου, οι οποίοι επιλέγονται προσεκτικά μέσω τοπικών διαγωνισμών ή αναθέσεων. Ο νικητής της κάθε αγοράς προκρίνεται για τη συμμετοχή στον συναρπαστικό Παγκόσμιο τελικό που γίνεται στη Σουηδία. 

Καλωσορίσατε στο Διαγωνισμό Driver Challenge 2018 της Volvo Trucks. Ποιος θα είναι ο επόμενος Παγκόσμιος Πρωταθλητής;

Driver wave children safety Driver Challenge

Ασφάλεια

Το γνωρίζατε ότι 35% περίπου των ανθρώπων που έχουν τραυματιστεί σοβαρά ή έχουν χάσει τη ζωή τους σε ατυχήματα στα οποία συμμετέχουν φορτηγά, είναι ευάλωτοι χρήστες του οδικού δικτύου όπως παιδιά και δικυκλιστές; Ο οδηγός παίζει σημαντικό ρόλο. Διακυβεύονται ανθρώπινες ζωές. Για τη Volvo Trucks η ασφάλεια ήταν ανέκαθεν κορυφαία προτεραιότητα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πρόγραμμα Ανάπτυξης οδηγών μας, το οποίο περιλαμβάνει εκπαίδευση για ασφαλέστερη οδήγηση. Στο κάτω - κάτω, ένας έμπειρος και προσεκτικός οδηγός διαθέτει περισσότερες πιθανότητες να αποφεύγει τα ατυχήματα προτού καν εκδηλωθούν.

Διαβάστε περισσότερα για την ασφάλεια
Truck paraglider fuel efficiency Driver Challenge

Οικονομία καυσίμου

Το γνωρίζατε ότι ο οδηγός μπορεί να επηρεάσει την κατανάλωση καυσίμου κατά μέχρι 30%; Ο ρόλος του οδηγού αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Όχι μόνο από πλευράς συμβολής στις οικονομικές επιδόσεις της επιχείρησης αλλά και για την ελάττωση των εκπομπών ρύπων. Και πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Στη Volvo Trucks, δεσμευόμαστε στο να υποστηρίζουμε τον οδηγό με όποιον τρόπο είναι δυνατόν. Το I-Shift και υπηρεσίες όπως Dynafleet και το πρόγραμμα ανάπτυξης οδηγών μας, επιτρέπουν στους οδηγούς να αναβαθμίσουν το επίπεδο των ικανοτήτων τους.

Διαβάστε περισσότερα για την οικονομία καυσίμου
Truck slope productivity Driver Challenge

Παραγωγικότητα

Κάθε μικρή αύξηση της παραγωγικότητας διαθέτει σημαντικό αντίκτυπο στα οικονομικά αποτελέσματος της εταιρείας. Και ο οδηγός παίζει σημαντικό ρόλο. Μελέτες δείχνουν ότι ένας εκπαιδευμένος οδηγός διαθέτει περισσότερες πιθανότητες να ολοκληρώσει το κάθε δρομολόγιο με ασφάλεια και αποδοτικότερα αλλά και να προσέχει περισσότερο το φορτηγό. Για να υποστηρίξουμε τον οδηγό, έχουμε αναπτύξει καινοτομίες όπως το Volvo Δυναμική Οδήγηση και το Πρόγραμμα ανάπτυξης οδηγών μας.

Διαβάστε περισσότερα για την παραγωγικότητα
Αγώνας φορτηγών Driver Challenge

Ο Παγκόσμιος Τελικός

Ο Παγκόσμιος Τελικός του διαγωνισμού Driver Challenge της Volvo Trucks θα γίνει στο Gothenburg, στη Σουηδία όπου βρίσκεται η έδρα της Volvo Trucks, το διάστημα 13–14 Σεπτεμβρίου του 2018. Εκεί, ο καλύτεροι οδηγοί απ' όλο τον κόσμο θα συναντηθούν και θα επιδείξουν τις κορυφαίου επιπέδου ικανότητές τους, διαγωνιζόμενοι για τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Αυτό το συναρπαστικό διήμερο, το γεμάτο ταλέντα, ακρίβεια και συγκινήσεις, διοργανώνεται στο Κέντρο εμπειρίας της Volvo Trucks. Οι συμμετέχοντες θα έχουν στη διάθεση τους πολλές εμπνευσμένες δραστηριότητες, σεμινάρια και φυσικά την κορύφωση του διαγωνισμού, την επίσημη τελετή απονομής των βραβείων όπου θα ανακοινωθούν οι νικητές του Driver Challenge 2018 της Volvo Trucks. Θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι.