Διαγωνισμος Driver Challenge 2018 της Volvo Trucks

Καλώς ορίσατε στο Διαγωνισμό Driver Challenge 2018 της Volvo Trucks, τον πιο απαιτητικό διαγωνισμό δεξιοτήτων οδηγών που έχουμε διοργανώσει ποτέ. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο οδηγός. Και ο σημαντικός ρόλος που παίζουν οι οδηγοί σε θέματα ασφάλειας, οικονομίας καυσίμου και παραγωγικότητας. Ναι, όταν μιλάμε για την επιτυχία συνολικά, ο οδηγός είναι αυτός που κάνει τη διαφορά. 

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό!

Είστε έτοιμοι για την ευκαιρία της ζωής σας; Θέλετε να έχετε την ευκαιρία να εκπροσωπήσετε τη χώρα σας και να διαγωνιστείτε προκειμένου να γίνετε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του διαγωνισμού Volvo Trucks Driver Challenge 2018; Κάντε το πράξη. Επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο για περισσότερες πληροφορίες.

 

Διαγωνισμος Driver Challenge για γυναικες οδηγους

Ενας διαγωνισμος διαφορετικoς απ'ολους τους αλλους

Ο διαγωνισμός Driver Challenge της Volvo Trucks αναδεικνύει τους οδηγούς που κάνουν τέχνη την ασφαλή, οικονομική και παραγωγική οδήγηση. Φέτος, αναμένουμε να συμμετάσχουν περισσότεροι από 12.000 οδηγοί σε 44 αγορές από όλο τον κόσμο. Ο διαγωνισμός γίνεται ανά διετία και συμβάλλει στην προσέγγιση των κορυφαίων οδηγών φορτηγών του κόσμου, οι οποίοι επιλέγονται προσεκτικά μέσω τοπικών διαγωνισμών ή αναθέσεων. Ο νικητής της κάθε αγοράς προκρίνεται για τη συμμετοχή στο συναρπαστικό Παγκόσμιο τελικό που γίνεται στη Σουηδία. 

Καλωσορίσατε στο Διαγωνισμό Driver Challenge 2018 της Volvo Trucks. Ποιος θα είναι ο επόμενος Παγκόσμιος Πρωταθλητής;

Driver wave children safety Driver Challenge

Ασφαλεια

Γνωρίζατε ότι περίπου 35% των ανθρώπων που έχουν τραυματιστεί σοβαρά ή έχουν χάσει τη ζωή τους σε ατυχήματα στα οποία με φορτηγά, είναι ευάλωτοι χρήστες του οδικού δικτύου όπως παιδιά και δικυκλιστές; Ο οδηγός παίζει σημαντικό ρόλο. Διακυβεύονται ανθρώπινες ζωές. Για τη Volvo Trucks η ασφάλεια ήταν πάντα η νούμερο ένα προτεραιότητα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πρόγραμμα Ανάπτυξης οδηγών μας, το οποίο περιλαμβάνει εκπαίδευση για ασφαλέστερη οδήγηση. Στο κάτω - κάτω, ένας έμπειρος και προσεκτικός οδηγός διαθέτει περισσότερες πιθανότητες να αποφεύγει τα ατυχήματα προτού καν εκδηλωθούν.

Διαβάστε περισσότερα για την ασφάλεια
Truck paraglider fuel efficiency Driver Challenge

Οικονομια καυσιμου

Γνωρίζατε ότι ο οδηγός μπορεί να επηρεάσει την κατανάλωση καυσίμου έως και 30%; Ο ρόλος του οδηγού φέρει μεγάλη ευθύνη. Όχι μόνο από πλευράς συμβολής στις οικονομικές επιδόσεις της επιχείρησης αλλά και για την ελάττωση των εκπομπών ρύπων. Και πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Στη Volvo Trucks, δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε τον οδηγό με κάθε δυνατό τρόπο. Το I-Shift και υπηρεσίες όπως Dynafleet καθώς και το πρόγραμμα ανάπτυξης οδηγών, επιτρέπουν στους οδηγούς να αναβαθμίσουν το επίπεδο των ικανοτήτων τους.

Διαβάστε περισσότερα για την οικονομία καυσίμου
Truck slope productivity Driver Challenge

Παραγωγικοτητα

Κάθε μικρή αύξηση της παραγωγικότητας διαθέτει σημαντικό αντίκτυπο στα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας. Και ο οδηγός παίζει σημαντικό ρόλο. Μελέτες δείχνουν ότι ένας σωστά εκπαιδευμένος οδηγός διαθέτει περισσότερες πιθανότητες να ολοκληρώσει το κάθε δρομολόγιο με ασφάλεια και μεγαλύτερη αποδοτικότητα αλλά και να προσέχει περισσότερο το φορτηγό. Για να υποστηρίξουμε τον οδηγό, έχουμε αναπτύξει καινοτομίες όπως το Volvo Δυναμική Οδήγηση και το Πρόγραμμα ανάπτυξης οδηγών.

Διαβάστε περισσότερα για την παραγωγικότητα
Αγώνας φορτηγών Driver Challenge

Ο Παγκοσμιος Τελικος

Ο Παγκόσμιος Τελικός του διαγωνισμού Driver Challenge της Volvo Trucks θα γίνει στο Gothenburg της Σουηδίας, όπου βρίσκεται η έδρα της Volvo Trucks, το διάστημα 13–14 Σεπτεμβρίου του 2018. Εκεί, ο καλύτεροι οδηγοί απ' όλο τον κόσμο θα συναντηθούν και θα επιδείξουν τις κορυφαίου επιπέδου ικανότητές τους, διαγωνιζόμενοι για τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Αυτό το συναρπαστικό διήμερο διοργανώνεται στο Κέντρο εμπειρίας της Volvo Trucks. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες, να παρακολουθήσουν σεμινάρια και φυσικά  την επίσημη τελετή απονομής των βραβείων όπου θα ανακοινωθούν οι νικητές του Driver Challenge 2018 της Volvo Trucks. Θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι.