Trucks

Volvo Trucks Magazine

Where You Always Find Great Truck Stories

40 matches

1 of 2

 • Tech Product

  12/07/2020 1 λ ανάγνωση 1 λ ανάγνωση

  Τα νέα φορτηγά Volvo FMX, FH, FH16 και FM σχηματίζουν τον "Πύργο" 

  Η μεγαλύτερη παρουσίαση φορτηγών της Volvo Trucks άξιζε μια δυνατή ανακοίνωση. Στην ταινία "Ο Πύργος" βλέπουμε τα νέα φορτηγά Volvo FMX, Volvo FH, Volvo FH16 και Volvo FM τοποθετημένα το ένα πάνω από το άλλο και τον πρόεδρο της εταιρείας στην κορυφή.

 • Transport story

  12/02/2020 1 λ ανάγνωση 1 λ ανάγνωση

  Εξέλιξη από τη Volvo Trucks 

  Μια σταθερή αξία που εξελίσσεται συνεχώς. Τα φορτηγά της Volvo εξελίσσονται συνεχώς. Κάθε νέα γενιά φέρνει μια σειρά από προσεκτικά σχεδιασμένες και μελετημένες βελτιώσεις.

 • Η γνώμη των οδηγών ήταν το κλειδί για το ανανεωμένο εσωτερικό της καμπίνας των φορτηγών Volvo FH και FH16. Μόλις καθίσετε πίσω από το τιμόνι, γίνεται σαφές ότι οι βελτιώσεις δημιουργούν μια ασφαλέστερη και πολύ πιο άνετη και φιλική προς το χρήστη εμπειρία οδήγησης.

 • Αυτός είναι ο πρώτος επανασχεδιασμός του εσωτερικού της καμπίνας του Volvo FM από τότε που έγινε η παρουσίαση του στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Η Carina Byström, Chief Designer Interior της Volvo Trucks, εξηγεί τι ενέπνευσε την ίδια και τους συναδέλφους της σε αυτή την εκ βάθρων επανασχεδίαση.

 • Ο πίνακας οργάνων 12 ιντσών στη νέα σειρά της Volvo Trucks έχει σχεδιαστεί για να έχει ο οδηγός τα χέρια του στο τιμόνι και τα μάτια του στο δρόμο.

 • Η Volvo Trucks παρουσιάζει τέσσερα νέα φορτηγά, με ιδιαίτερη έμφαση στο περιβάλλον του οδηγού, την ασφάλεια και την παραγωγικότητα.

 • Με ένα πλήθος αναβαθμίσεων που επιτρέπουν μέσο μικτό βάρος μέχρι 150 τόνους, τα νέα Volvo FMX, Volvo FH και Volvo FH16 προσφέρουν μεγαλύτερη παραγωγικότητα από ποτέ.

 • Πάνω από 600.000 φορτηγά Volvo είναι σήμερα συνδεδεμένα και ο αριθμός τους αυξάνεται καθημερινά. Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο είναι πλέον πραγματικότητα και βήμα προς βήμα, η Volvo Trucks βελτιώνει το χρόνο διαθεσιμότητας των οχημάτων, προσφέροντας υπηρεσίες και βοηθώντας τις μεταφορικές επιχειρήσεις να τηρούν την υπόσχεσή τους για έγκαιρες παραδόσεις κάθε φορά.

 • Στους δρόμους με στροφές στη Σιέρα Ντε Λος Φιλάμπρες της Ισπανίας, επιλεγμένοι πελάτες είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τα νέα Volvo FH16, Volvo FH και Volvo FM. Αυτές είναι οι εντυπώσεις τους έξι μήνες πριν από την παρουσίαση.

 • Το νέο Volvo FMX έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διευκολύνει και να κάνει ασφαλέστερο και πιο άνετο το έργο ενός οδηγού εργοταξιακού οχήματος. Ο σουηδός εργοταξιακός μεταφορέας EG Eriksson δοκιμάζει το φορτηγό.

 • Η φινλανδική εταιρεία Kuljetusliike Antti Airaksinen άρχισε πρόσφατα να χρησιμοποιεί Volvo FH με I-Save σε δρομολόγια διανομής τροφίμων. Έκτοτε, η κατανάλωση καυσίμων έχει μειωθεί κατά 4,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, γεγονός που έχει τεράστιο αντίκτυπο στην κερδοφορία της εταιρείας.

 • Στο λατομείο Brønnøy Kalk στη Νορβηγία, δοκιμάζονται φορτηγά αυτόνομης κίνησης Volvo FH, τα οποία μεταφέρουν ασβεστόλιθο σε μια διαδρομή πέντε χιλιομέτρων. Αυτή είναι η πρώτη αυτόνομη λύση της Volvo Trucks σε κανονική λειτουργία. Ο στόχος είναι η σημαντική βελτίωση της παραγωγικότητας και της ασφάλειας του λατομείου.

 • Ο Bert 'Knatte' Johansson είναι οδηγός φορτηγού και ιδιοκτήτης επιχείρησης μεταφορών ξυλείας. Ήταν φιναλίστ του παγκόσμιου τελικού του Volvo Driver Challenge και γνωρίζει πολύ καλά πώς να αξιοποιήσει στο έπακρο κάθε σταγόνα καυσίμου αλλά και το Volvo του.

 • Τα ηλεκτρικά φορτηγά είναι πολλά περισσότερα από μπαταρίες και σταθμούς φόρτισης. Μπορούν να συμβάλουν στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας για τους οδηγούς και να αυξήσουν τα κέρδη των μεταφορικών εταιρειών. Τρεις εμπειρογνώμονες της Volvo Trucks βοηθούν στην πορεία προς ένα ηλεκτρικό μέλλον.

 • Η Nesma δεν είχε καν γεννηθεί όταν κυκλοφόρησε το πρώτο Volvo FH το 1993. Ο Daniel βρισκόταν ήδη στη γραμμή συναρμολόγησης επί πολλά χρόνια. Τώρα είναι συνάδελφοι στο εργοστάσιο της Volvo στο Skövde, εκεί όπου γεννιέται ο κινητήρας του FH.

 • Από το 1993, το Volvo FH εργάζεται για επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ένα φορτηγό το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μεταφορικών εταιρειών σε κάθε είδους κλιματολογικές συνθήκες, από το πολικό Σβάλμπαρντ μέχρι τις καυτές ερήμους της Σαουδικής Αραβίας.

 • Η ασφάλεια είναι χαραγμένη στο DNA της Volvo Trucks. Αυτή είναι η αποστολή μας: να δημιουργούμε χαρακτηριστικά και λύσεις προς όφελος της ασφάλειας όσων βρίσκονται στους δρόμους. Το όραμά μας είναι κανένα φορτηγό Volvo να μην εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα. Ακολουθούν 25 τρόποι που η Volvo Trucks κάνει ασφαλέστερους τους δρόμους.

 • Όταν ο κινητήρας D12 παρουσιάστηκε το 1993, ήταν πραγματικά μια επανάσταση. Ορισμένοι είπαν ότι η Volvo ήταν δέκα χρόνια μπροστά από την εποχή της. Ο Göran Nyholm, πλέον συνταξιούχος μηχανικός της Volvo, μας λέει πώς ξεκίνησαν όλα.

 • Το Volvo FH, ένα από τα ασφαλέστερα φορτηγά του κόσμου, είναι πρωτοπόρο σε θέματα ασφαλείας υψηλής ποιότητας. Ο συνδυασμός ενός προσεχτικού οδηγού μαζί με την επένδυση σε συστήματα ασφαλείας μπορεί να συμβάλλει στην εξοικονόμηση κόστους για τις εταιρείες μεταφορών. Συναντήσαμε τον Carl Johan Almqvist, Traffic & Product Safety Director της Volvo Trucks, για να μάθουμε πώς γίνεται αυτό.

 • Celebrate Volvo FH

  10/31/2018

  25 ήρωες του Volvo FH 

  Το Volvo FH είναι το φορτηγό των οδηγών. Και εμείς εδώ στην Volvo Trucks φροντίζουμε να φτάσει στα χέρια των οδηγών! Σας παρουσιάζουμε 25 από τους ήρωες της Volvo Trucks που εργάζονται σκληρά για να διασφαλίσουν ότι κάθε FH θα συμβάλλει στην επιτυχία της επιχείρησής σας.

40 matches

1 of 2