Μια ευχρηστη δραστηριοτητα που δείχνει στους δικυκλιστες πως
να ενεργουν με ασφαλεια οταν συναντουν ενα φορτηγο στην κυκλοφορια.

Τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα

Η διαφορά που μπορεί να σώσει ζωές

Η ασφάλεια ήταν ανέκαθεν υπόθεση προτεραιότητας για τη Volvo Trucks. Μέσα από τις δραστηριότητες έρευνας και ανάλυσής μας, έχουμε διαπιστώσει ότι τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα. Γι' αυτό, πέρα από την ανάπτυξη πολλών καινοτόμων χαρακτηριστικών ασφαλείας για τα προϊόντα μας, θέλουμε να εντείνουμε παραπέρα τις προσπάθειές μας.

Στόχος μας είναι να συνειδητοποιήσουν όλοι κατα πόσον είναι ορατοί όταν βρίσκονται στην κυκλοφορία

Δειτε και δωστε τη δυνατότητα να σας βλεπουν και οι αλλοι

Στόχος μας είναι να συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι σε ποιο βαθμό γίνονται ορατοί όταν βρίσκονται στην κυκλοφορία. Η καμπάνια εστιάζει σε περιπτώσεις όπου εμπλέκονται δικυκλιστές και άλλοι χρήστες των δρόμων και μας δείχνει τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφερόμαστε με ασφάλεια όταν συναντούμε ένα φορτηγό.

Το επιμορφωτικό υλικό είναι δωρεάν και διαθέσιμο για χρήση από όλους. Οι δάσκαλοι, για παράδειγμα, μπορούν να διεξάγουν ασκήσεις μαζί με τους μαθητές τους και τα στελέχη επιχειρήσεων να το χρησιμοποιούν ως επαγγελματική δραστηριότητα.

Υπάρχει οδηγός ο οποίος δείχνει τον τρόπο διεξαγωγής μιας άσκησης στο ύπαιθρο

Το επιμορφωτικό κιτ

Το εμπνευσμένο κιτ με όνομα «See and be seen» περιλαμβάνει έναν Οδηγό για τον εκπαιδευτή, παρουσίαση σε PowerPoint και έναν οδηγό για το πώς γίνεται με ασφάλεια μια υπαίθρια άσκηση με τη συμμετοχή φορτηγού.

Όταν ολοκληρωθούν οι δραστηριότητες, μια ευγενική χειρονομία θα μπορούσε να είναι η διανομή δώρων π.χ. ένα φωσφορίζον γιλέκο, επιβοηθητικά για την ενίσχυση της ασφαλούς κυκλοφορίας.

Κάντε λήψη του επιμορφωτικού κιτ

Το επιμορφωτικό κιτ(ZIP, 870 MB)