Σωζει ζωες για περισσοτερα απο 50 χρονια

Τα μισά περίπου από τα θανατηφόρα ατυχήματα στα οποία εμπλέκονται φορτηγά, θα μπορούσαν να αποφευχθούν με τη χρήση της ζώνης ασφαλείας. Είναι ζωτικής σημασίας οι νέες γενιές οδηγών να αντιλαμβάνονται πόσο σημαντική είναι αυτή η εφεύρεση. Επειδή για εμάς η προστασία της ανθρώπινης ζωής σημαίνει περισσότερα από ο,τιδήποτε άλλο.

Volvo Trucks, κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία στην ασφάλεια

Με τη νυκτερινή λειτουργία, οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να σβήνουν στη στιγμή όλα τα φώτα του ταμπλό που δεν είναι αναγκαία, με το πάτημα ενός κουμπιού. Το αποτέλεσμα είναι λιγότερο θάμπωμα στο οπτικό πεδίο του οδηγού και λιγότεροι περισπασμοί στο παρμπρίζ και τους πλευρικούς καθρέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι κατάλληλη για τους οδηγούς μεταφορών μεγάλων αποστάσεων που κινούνται τη νύχτα και όταν κινούνται με όπισθεν ή κάνουν ελιγμούς σε δύσκολες χειμερινές συνθήκες ή σε απαιτητικά περιβάλλοντα, όπως κατά τη σύνδεση ή αποσύνδεση ρυμουλκούμενου.

ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Οι πρωτοβουλίες μας για την ενεργητική ασφάλεια είναι σχεδιασμένες με στόχο την αποφυγή των σφαλμάτων που προκαλούν γύρω στο 90% όλων των τροχαίων ατυχημάτων. Φροντίζουμε λοιπόν οι οδηγοί μας να βλέπουν περισσότερα. Φροντίζουμε να παραμένουν ξεκούραστοι και συγκεντρωμένοι. Και εφοδιάζουμε τα φορτηγά μας με συστήματα και τεχνολογία η οποία αναβαθμίζει το επίπεδο της ασφάλειας.

ΜεΙωση των τραυματισμων

Δυστυχώς, ατυχήματα συμβαίνουν. Γι' αυτό οι πρωτοβουλίες μας στην παθητική ασφάλεια επικεντρώνονται στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου τραυματισμού εάν συμβεί το απευκταίο. Ως αποτέλεσμα, επικεντρωνόμαστε στην κατασκευή φορτηγών τα οποία προσφέρουν στον οδηγό, τους επιβάτες και τους άλλους χρήστες του δρόμου, όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προστασία.

Μια καμπάνια που δείχνει πόσο σημαντικό είναι το See and be seen

ΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Μάθετε περισσότερα και κάντε λήψη του επιμορφωτικού υλικού
Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Δειτε την ασφαλεια απο πρωτο χερι

Ο τοπικός σας αντιπρόσωπος της Volvo Trucks μπορεί να σας δείξει όλα τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά ασφαλείας και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας σε σχέση με την ασφάλεια.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας