Όλα τα εξαρτήματα υφίστανται δοκιμές, μετρήσεις και παραγωγή με απόλυτη σχολαστικότητα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Σχεδιάζουμε, δοκιμάζουμε, μετρούμε και παράγουμε όλα τα μέρη και εξαρτήματα με μια σχολαστικότητα που κάποιοι βρίσκουν υπερβολική. Πρόκειται για μια διεργασία που πραγματοποιείται με πάθος και ακρίβεια και με τη διαχείριση ποιότητας παρούσα σε όλα τα στάδια, από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι αυτό που δημιουργεί την αποδοτικότητα, το χρόνο διαθεσιμότητας, την ασφάλεια και την άνεση που βιώνετε στο τιμόνι ενός φορτηγού Volvo. Και αυτό που το κάνει να καταπίνει τα χιλιόμετρα χωρίς διακοπή.

Η εξυπηρέτηση εμπλουτίζει τα πάντα, από την οικονομία καυσίμου και την ασφάλεια μέχρι την παραγωγικότητα των οδηγών και την προστασία

Εξυπηρετηση ποιοτητας

Η υποστήριξη που δέχεστε από τους αντιπροσώπους μας. Οι δεξιότητες και η εξειδίκευση και των τεχνικών μας, οποτεδήποτε τους χρειαστείτε. Και η κλίμακα και η απόδοση του διεθνούς μας δικτύου υποστήριξης. Όσον αφορά την εξυπηρέτηση, η ποιότητα Volvo εμπλουτίζει τα πάντα, από την οικονομία καυσίμου και την ασφάλεια μέχρι την παραγωγικότητα των οδηγών και την προστασία. Φροντίζει ώστε η βοήθεια και τα ανταλλακτικά να είναι άμεσα προσβάσιμα, το φορτηγό σας να είναι στο δρόμο και τα οικονομικά σας αποτελέσματα να είναι κερδοφόρα.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας

Θελετε να δειτε την ποιοτητα εν δρασει;

Επισκεφθείτε τον τοπικό σας αντιπρόσωπο της Volvo Trucks. Δεν βαριούνται να μιλούν για την ποιότητα όλη μέρα. Είναι το πάθος τους.

Αναζήτηση του τοπικού συνεργάτη σας